Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 09 15, 19:06)
4u.gif Labas

As is ten pat rolleyes.gif tik is viesojo administravimo.

4u.gif irgi is neakivaizdininku 1kurso?tai turbut rugsejo 6 kartu dalyvavom bendram susitikime?o kaip tu zadi su matematika daryti?man kelete kursiokiu vis informacija siuncia apie viska,bet matematika man juodas miskas.....o kaip tau?ar buvai tam teste setadieni,as tai jau i uk grizau tai dabr ta testa reikes laikyti kai grisiu lapkriti...o kas kiek tu laiko siaip zadi grizineti?nes matau pati ispanijoje,ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2008 09 15, 20:25)
4u.gif irgi is neakivaizdininku  1kurso?tai turbut rugsejo 6 kartu dalyvavom bendram susitikime?o kaip tu zadi su matematika daryti?man kelete kursiokiu vis informacija siuncia apie viska,bet matematika man juodas miskas.....o kaip tau?ar buvai tam teste setadieni,as tai jau i uk grizau tai dabr ta testa reikes laikyti kai grisiu lapkriti...o kas kiek tu laiko siaip zadi grizineti?nes matau pati ispanijoje,ar klystu?

4u.gif tai tikriausiai ir dalyvavom kartu rugsejo 6, bet kadangi ten tiek daug zmoniu buvo tai visu neisidemesi ax.gif su matematika tai per sesija manau atsiskaityt viska, tikriausiai galima, kaip sakai g.gif po truputi judu, tik matricas ir determinantus baigiu ikirst, o sake jie jau toli, nu nieko tikiuos kaip nors ikirsiu, irgi siuncia keletas grupioku informacija. Ta testa as laikiau ta pati sestadieni, nes pirmadieni jau turejau gryzt i españa, tai kartu su dienininkais, kai turejom laisvo laiko. As tai manau tik per sesijas grizinet, nezinau kaip cia bus, nes is darbo, tiek daznai iseit negaliu,o tu kaip galvoji daryt? daznai gryzinesi?
psichologijos savarankiska nusiusiu pastu, internetu persiusiu kam nors jie atprintuos ir pastu nusius ar nunes, taip pat ir su admin. kalbos kultura darysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <-Viktorija->: 15 rugsėjo 2008 - 22:53
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 09 16, 00:47)
4u.gif tai tikriausiai ir dalyvavom kartu rugsejo 6, bet kadangi ten tiek daug zmoniu buvo tai visu neisidemesi ax.gif su matematika tai per sesija manau atsiskaityt viska, tikriausiai galima, kaip sakai g.gif  po truputi judu, tik matricas ir determinantus baigiu ikirst, o sake jie jau toli, nu nieko tikiuos kaip nors ikirsiu, irgi siuncia keletas grupioku informacija. Ta testa as laikiau ta pati sestadieni, nes pirmadieni jau turejau gryzt i españa, tai kartu su dienininkais, kai turejom laisvo laiko. As tai manau tik per sesijas grizinet, nezinau kaip cia bus, nes is darbo, tiek daznai iseit negaliu,o tu kaip galvoji daryt? daznai gryzinesi?
psichologijos savarankiska nusiusiu pastu, internetu persiusiu kam nors jie atprintuos ir pastu nusius ar nunes, taip pat ir su admin. kalbos kultura darysiu.

sveikute 4u.gif tai va ka ten daug musu buvo,na as sedejau beveik visada priekyje,na kokioje trecioje vietoje nuo priekio prie duru....su tokiom dviem pleputem mes trise labai daug snekejomes istysai...nors ten tiek zmoniu veidu buvo,kad eina sau...as tai su matematika vargsiu nes nelenda man i galva....niekaip,gerai kad tau pavyksta ikrst,ka nors o man paciai nieko neiseina,tai griztu lapkricio 8d ,ir eisiu pas ta destytoja i privacias paskaitas savaitele ir tuo paciu namu darba priduosiu,jau susitariau....o siaip paskui tik ant sesijos grisiu.....islaikyti visu dalyku visus egzaminus,o siaip psichologijos ir kalbos kulturos darbus irgi pristatysiu tik lapkriti kai grisiu....tai va taip kazkaip bandysiu suktis....o siaip manyciau mums gerai butu skypais apsikeisti,jei tu naudojiesi,nes abi juk is ten pat juk,o tiesa kurioje tu grupeje?
Atsakyti
Parasiau tau i skypa mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumete rekomenduoti is KU Pedagogikos fakulteto, socialines pedagogikos katedros darbo vadova magistro...Reikia issirinkti, o nei vieno nezinau ir net nebuvau susidurusi.HEELPP!!! 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 09 11, 19:16)
Sveikos 4u.gif
Ieškojau gal kas mokosi KLVK, bet turbūt tokių nėra? g.gif

as ax.gif verslo vadyba II kursa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 10, 17:08)
man labai idomu kad viskas taip paskutine min., niekas nieko nezino ir negali pasakyti

cia visiems neakivaizdininkams taip visur yra.. nieko, pirmus metus ima nervas, paskui priprantama smile.gif pati jau III kurse ir kad tvarkarastis buna idetas tik 3-4 dienas pries paskaitas jau ipratom, nors is ties tai ziauriai nepatogu, nes man asmeniskai buna 3 sesijos po 2 savaites, tai kita karta buna svarbiu reikalu numatytos sesijos laikotarpiu ir negali nieko susiplanuoti ka gali kokia diena pasidaryti, nesstudiju skyrius tvarkarasti sudarineja likus kelioms dienoms iki sesijos... doh.gif ir prasem, ir maldavom, o jiems dzin smile.gif susitaikem su savo auklejamosios istaigos studiju skyriaus poziuriu i neakivaizdininkus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglootia:): 25 rugsėjo 2008 - 00:28
QUOTE(VOLVIKE @ 2008 09 24, 14:35)
as  ax.gif  verslo vadyba II kursa  ax.gif

Ir as pradejau siemet studijuoti KLVK,verslo vadyba smile.gif
Atsakyti
Mokausi VDU psichologija neakivaizdziai. Moku 2300lt i pusmeti.. Finansuojamu neakivaizdiniu studiju manau nelabai buna. Bet galima is universiteto paskola susimoket uz mokslus pasiimt arba gyvenimo islaidom (iki 4680lt)..
Atsakyti
sveiki,
jungiuos i jusu gretas.studijuoju VGTU verslo vadyba 1 kursas.gal kas netycia ten studijuoja??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hash @ 2008 09 26, 22:46)
Mokausi VDU psichologija neakivaizdziai. Moku 2300lt i pusmeti.. Finansuojamu neakivaizdiniu studiju manau nelabai buna. Bet galima is universiteto paskola susimoket uz mokslus pasiimt arba gyvenimo islaidom (iki 4680lt)..

mano studijos kaip tik finansuojamos ax.gif po įžanginės sesijos parsinešiau padaryt kontrolinius, tik laiko tai visai neturiu doh.gif net nežinau nuo ko pradėt ir kaip turi atrodyt užbaigtas darbas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal aš čia ne į temą, tačiau jei kam reik nubraižyti ar perbraižyti brėžinius
AutoCad programa, prašau kreipkitės. Rašau kursinius, dalykas - inžinerinės sistemos (šildymas, vėdinimas), statybos inžinerija.
Atsakyti