QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 09 15, 19:06)
QUOTE(lauryte21 @ 2008 09 15, 20:25)
psichologijos savarankiska nusiusiu pastu, internetu persiusiu kam nors jie atprintuos ir pastu nusius ar nunes, taip pat ir su admin. kalbos kultura darysiu.
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 09 16, 00:47)
psichologijos savarankiska nusiusiu pastu, internetu persiusiu kam nors jie atprintuos ir pastu nusius ar nunes, taip pat ir su admin. kalbos kultura darysiu.
sveikute
Parasiau tau i skypa
Gal kuri galetumete rekomenduoti is KU Pedagogikos fakulteto, socialines pedagogikos katedros darbo vadova magistro...Reikia issirinkti, o nei vieno nezinau ir net nebuvau susidurusi.HEELPP!!!
QUOTE(Tiosyte @ 2008 09 11, 19:16)
as
QUOTE(Seila @ 2008 09 10, 17:08)
man labai idomu kad viskas taip paskutine min., niekas nieko nezino ir negali pasakyti
cia visiems neakivaizdininkams taip visur yra.. nieko, pirmus metus ima nervas, paskui priprantama
QUOTE(VOLVIKE @ 2008 09 24, 14:35)
Ir as pradejau siemet studijuoti KLVK,verslo vadyba
Mokausi VDU psichologija neakivaizdziai. Moku 2300lt i pusmeti.. Finansuojamu neakivaizdiniu studiju manau nelabai buna. Bet galima is universiteto paskola susimoket uz mokslus pasiimt arba gyvenimo islaidom (iki 4680lt)..
sveiki,
jungiuos i jusu gretas.studijuoju VGTU verslo vadyba 1 kursas.gal kas netycia ten studijuoja???
jungiuos i jusu gretas.studijuoju VGTU verslo vadyba 1 kursas.gal kas netycia ten studijuoja???
QUOTE(hash @ 2008 09 26, 22:46)
Mokausi VDU psichologija neakivaizdziai. Moku 2300lt i pusmeti.. Finansuojamu neakivaizdiniu studiju manau nelabai buna. Bet galima is universiteto paskola susimoket uz mokslus pasiimt arba gyvenimo islaidom (iki 4680lt)..
mano studijos kaip tik finansuojamos
Sveikos, gal aš čia ne į temą, tačiau jei kam reik nubraižyti ar perbraižyti brėžinius
AutoCad programa, prašau kreipkitės. Rašau kursinius, dalykas - inžinerinės sistemos (šildymas, vėdinimas), statybos inžinerija.
AutoCad programa, prašau kreipkitės. Rašau kursinius, dalykas - inžinerinės sistemos (šildymas, vėdinimas), statybos inžinerija.