QUOTE(Will @ 2008 08 26, 23:27)
Kai aš įstojau, net studijų skyriaus vedėja nepatarė darytis pažymėjimo, kaip niekur nereikalingo. Nesidariau ir išties per tris metus jo niekur neprireikė 

O aš dar 18 litų sumokėjau

Sveikos
Asb irgi istojau i VGTU neakivaizdini, energetikos inzinerija, gal yra kas studijuoja arba studijavo?
Asb irgi istojau i VGTU neakivaizdini, energetikos inzinerija, gal yra kas studijuoja arba studijavo?
sveikos. siandien suzinojau, kad esu jau neakivaizdininke
tai jungiuosi prie jusu. ir butu smagu, kad atsirastu paneliu is VPU EDUKOLOGIJOS

QUOTE(Jurapelius @ 2008 09 05, 13:32)
As edukologijoj, bet LKKA ...
O mano sesija jau ipusejo, ateinanti ketvirtadieni pirma testa turesim
O mano sesija jau ipusejo, ateinanti ketvirtadieni pirma testa turesim

Nieko sau

QUOTE(viilda @ 2008 08 05, 13:33)
sveika as istojau i kauno kolegija neakivaizdini prekybos vadyba kada tau sesija prasideda

QUOTE(Gintarėja @ 2008 08 26, 16:30)
Sveiki,Gintareja,as kalbejau su studentu atstovybe,tai sake neakivaizdiniam tikrai neprireiks to pazymejimo,tik pinigu metymas

Kaip miela, kad ir tokia tema CIA yra!
Ir as jungiuos i kompanija

[quote=inguciukas69,2008 09 08, 10:59]
sveika as istojau i kauno kolegija neakivaizdini prekybos vadyba kada tau sesija prasideda
Man sesija spalio 6 dieną prasideda
Nežinau kaip čia bus,viską būsiu pamiršus
Specialybės tokios pat mūsų

Man sesija spalio 6 dieną prasideda

QUOTE(DOMINUKE @ 2008 09 08, 18:28)
Sveiki,Gintareja,as kalbejau su studentu atstovybe,tai sake neakivaizdiniam tikrai neprireiks to pazymejimo,tik pinigu metymas 

Tai gerai,kad dar ir nepridaviau

QUOTE(pandutė @ 2008 09 08, 20:59)
sveikutes,na va katik gryzau is pirmos paskaitos,mikroekonomika,jetus kaip sunku,nieko nesuprratau,baisu i mokykla bus eit 

Man ji irgi bus,ir aš jau bijau

QUOTE(cic @ 2008 09 09, 00:55)
Kur ir ką studijuosi?