Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(susidomejus @ 2010 08 20, 21:58)
tai gal cia kazkaip kitaip, nei visiems. Nezinau

Oi merginos, bereikalo isgasdinot, visa savaitgali neramu apturejau doh.gif , viskas tvarkoj su tom studijom thumbup.gif . Kai pateiki dokumentus per priemima, jie kopijas pasidaro, to ir gana, o kai suzinai, kad istojai, niekur nei eiti reikia, nei papildomai kokiu dokumentu nesti. Ateini tiesiai i izangine sesija, mano atveju rugsejo 13 d., savo fakultete, ten vietoj pasirasai sutarti ir valio, esi pilnavertis studentas yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(eglelapas @ 2010 08 23, 12:16)
Oi merginos, bereikalo isgasdinot, visa savaitgali neramu apturejau  doh.gif , viskas tvarkoj su tom studijom  thumbup.gif . Kai pateiki dokumentus per priemima, jie kopijas pasidaro, to ir gana, o kai suzinai, kad istojai, niekur nei eiti reikia, nei papildomai kokiu dokumentu nesti. Ateini tiesiai i izangine sesija, mano atveju rugsejo 13 d., savo fakultete, ten vietoj pasirasai sutarti ir valio, esi pilnavertis studentas  yahoo.gif

o tai gal Jums reikejo mokyklos tinklapy patvirtint, kad priimat kvietima, kai suzinojot, kad kviecia studijuoti?

ir tada isvis, ko as tada ten i ta Vilniu trenkiausi su dokumentais? Bet, kad taip reikejo g.gif Prieme dokumentus, viska. Ka as zinau, kaip cia buna. Gal kiekviena mokykla savaip priima.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 08 20, 22:34)
Parasyta, kad sesijos laikas spalio 4 - 31. O kada konkrecios paskaitos, turbut skelbs veliau.

Aciu 4u.gif O kur pasiziureti galeciau sia informacija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 23, 17:02)
o tai gal Jums reikejo mokyklos tinklapy patvirtint, kad priimat kvietima, kai suzinojot, kad kviecia studijuoti?

ir tada isvis, ko as tada ten i ta Vilniu trenkiausi su dokumentais? Bet, kad taip reikejo  g.gif Prieme dokumentus, viska. Ka as zinau, kaip cia buna. Gal kiekviena mokykla savaip priima.

Tai turbut kiekviename universitete savos taisykles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2010 08 23, 18:14)
Aciu 4u.gif  O kur pasiziureti galeciau sia informacija? ax.gif

www.tf.vu.lt
Atsakyti
taip supratau, kad gauti bendrabuti be sansu... Visos vietos atiduotos dieniniams. Gal kuriai sesija Vilniuje nuo 13 d. ir nuomosites kazkur? Prisijungciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 07 26, 23:02)
Gal yra istojusiu i SU,verslo administravima????O mano pirmos paskaitos prasides rugpjucio 23d. o 22d.gryztu i Lietuva,ot faina iskart ant rytojaus i mokslus smartass.gif

o is kur tu gryzti,as ieskau tokiu bendraminciu kurios gyvena uzsienyje o istojo mokytis lt smile.gif man rugsejo 17 d. reikia gryzti i ta pazintine paskaita,bet jau bilietai kad uzbrango,tai galvoju gal geriau gryzti tik i paskaitas jau.... o rugsejo 17 neskristi.... kaip jus manot?ar labai svarbi buna ta paskaita?as istojau i kauno kolegija.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginturiux1 @ 2010 09 04, 12:57)
o is kur tu gryzti,as ieskau tokiu bendraminciu kurios gyvena uzsienyje o istojo mokytis lt smile.gif man rugsejo 17 d. reikia gryzti i ta pazintine paskaita,bet jau bilietai kad uzbrango,tai galvoju gal geriau gryzti tik i paskaitas jau.... o rugsejo 17 neskristi.... kaip jus manot?ar labai svarbi buna ta paskaita?as istojau i kauno kolegija.... g.gif

pas mane ta pati situacija drinks_cheers.gif . Baugu darosi kaip pavyks viska suderinti. Labai praverstu ir man patarimai siuo atveju. Ar yra daugiau gyvenanciu ne lt be studijuojanciu cia. Kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Flafi @ 2010 09 04, 19:40)
pas mane ta pati situacija  drinks_cheers.gif . Baugu darosi kaip pavyks viska suderinti. Labai praverstu ir man patarimai siuo atveju. Ar yra daugiau gyvenanciu ne lt be studijuojanciu cia. Kaip sekasi?

o kur tu gyveni ir kur istojai?
Atsakyti
QUOTE(ginturiux1 @ 2010 09 05, 15:59)
o kur tu gyveni ir kur istojai?

Gyvenu dk, mokysiuosi Klaipedoje, bet esu ne klaipediete. As jau bilietukus turiu seniai, mes plaukiam.
Atsakyti
Tai kaip neakivaizdininkems sekasi? Man tai puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 25 rugsėjo 2010 - 20:33
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 25, 21:33)
Tai kaip neakivaizdininkems sekasi? Man tai puikiai biggrin.gif

Galvojau, kad neakivaizdininkai tiek daug neraso, visad masciau, kad jie gauna daugiau ar maziau apdorota ir sukramtyta informacija, kalbant apie konspektus. Bet pasirodo klydau, vien siandien beveik 7 val. istisai rasem, net pirstai rodos nebesilanksto blink.gif
Smagu, kad kazkam geriau smile.gif
Atsakyti