Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

mano maziukas gime antram kurse ir nieko, susitvarkau puikiai , siemet baigiu jau KTU, mokausi neakivazidiniu, mums paskaitos buna du kartus per menesi sestadieni, tai rasi gi kas isleistu, o kursinius per maziuko miega parasysi, taip kas stok ir negalvok drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis visoms, noreciau pasiteirautii jusu,pries 11metu, baigiau vienus mokslus,bet ne aukstasis, planuoju studijuoti visuomenes sveikata istestines studijas KU, ar sunku istoti, ar butu galimybe parvykti tik i sesijas, nes gyvenu ne LT., gal kam teko susidurti g.gif labai noriu pradeti jau siemet studijas. Aciu is anksto uz info.
Atsakyti
Sveikos, gal yra kas Riomerio universitete socialinę psichologiją studijavo?
Atsakyti
sveikos smile.gif as gyvenu uzsienyje ir noreciau pradet studijuot neakivaizdziai.. kaip jum sekasi su destitojais susitarti, kad ne visose paskaitose busite ir, kad norite laikyti egzaminus ne su grupe? aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

aš būsima Ktu pirmakursė, chemijos fakulteto neakivaizdininkė mirksiukas.gif jungiuos į ištęstininkų burelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2011 08 02, 18:15)
Sveikos 4u.gif

aš būsima Ktu pirmakursė, chemijos fakulteto neakivaizdininkė mirksiukas.gif  jungiuos į ištęstininkų burelį 4u.gif

sveika 4u.gif as irgi busima pirmakurse KVK statybos ax.gif

o KTU kaskada jauna Fizikos mokiausi, tai pirmuose kursuose bus ka veikti lotuliukas.gif programavima mokykis jau dabar doh.gif delfi C+++ trubo paskali lotuliukas.gif puse kurso atkratydavo, nors gal istestiniu taip nekankins

Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 08 02, 18:51)
sveika  4u.gif  as irgi busima pirmakurse KVK statybos  ax.gif

o KTU kaskada jauna Fizikos mokiausi, tai pirmuose kursuose bus ka veikti  lotuliukas.gif  programavima mokykis jau dabar  doh.gif  delfi C+++ trubo paskali  lotuliukas.gif  puse kurso atkratydavo, nors gal istestiniu taip nekankins

žinau šitąbiggrin.gif eisiu rugsėjį net naujo-programavimui pritaikyto pc pirkt:D aš lb norėjau į šią spec, o dar vf vieta, tkr žadu stengtis, tik, kad aš dar ir profkėj šiemet 3kursą baigsiu, tai nžn kaip reiks spėt:D
Atsakyti
As ir jungiuos biggrin.gif Busima viko pirmakurse,vvf fakulteto istestiniam 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2011 08 02, 19:55)
žinau šitąbiggrin.gif eisiu rugsėjį net naujo-programavimui pritaikyto pc pirkt:D aš lb norėjau į šią spec, o dar vf vieta, tkr žadu stengtis, tik, kad aš dar ir profkėj šiemet 3kursą baigsiu, tai nžn kaip reiks spėt:D

spesi mirksiukas.gif kuo daugiua reikalu tuo daugiau padarai 4u.gif

QUOTE(vesta:6 @ 2011 08 04, 13:50)
As ir jungiuos biggrin.gif Busima viko pirmakurse,vvf fakulteto istestiniam 4u.gif  biggrin.gif

4u.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 08 04, 16:19)
spesi  mirksiukas.gif  kuo daugiua reikalu tuo daugiau padarai  4u.gif
4u.gif  sveikinu

Aciu 4u.gif Tave yrgi sveikinu 4u.gif smile.gif
Taippat jaudinuos kaip seksis,o ypac jei nepavyks i darzeli patekti doh.gif Aj aplamai tiek minciu kaip cia seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 08 04, 22:27)
Aciu 4u.gif Tave yrgi sveikinu 4u.gif smile.gif
Taippat jaudinuos kaip seksis,o ypac jei nepavyks i darzeli patekti doh.gif Aj aplamai tiek minciu kaip cia seksis rolleyes.gif

gerai seksis kaip kitaip gali buti ? bigsmile.gif

o del darzelio, laikau kumstukus, kad vieta rastumete, tik vilciu i ji daug nedeciau mes per 1,5 metu ne menesio be ligu neislankem doh.gif bijau ir pagalvoti apie siuos metus, nors paskaitos vakarais, vyras jau butu , bet vistiek noris kad i darzeli daugiau eitu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 23, 21:45)
sveikos smile.gif as gyvenu uzsienyje ir noreciau pradet studijuot neakivaizdziai.. kaip jum sekasi su destitojais susitarti, kad ne visose paskaitose busite ir, kad norite laikyti egzaminus ne su grupe? aciu labai 4u.gif

As studijuoju KU - PF, tai tikrai viskas imanoma ir nekyla dideliu problemu 4u.gif
Atsakyti