Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės kūdikiams, vaikams

Įtariu kad su miegmaišiuku nieko gero nebus, nes jei neras būdo kaip nusispardyti, tai gali labai supykti(matai miegmaišyje kojos viename daikte). Dabar turiu pusseserės atiduotą tokią fainą pižamą dvigubos medžiagos šiltą. Bet deja tik vieną. Ir nerandu kur dar įsigyti. Kiek žinau tokios šliaužtų tipo pižamos siuvamos tik iki 68 dydžio. O paskui tipo vaikai tampa sąmoningi ir jau patys užsikloja.
bigsmile.gif
Tik ne maniškė. Ir kaldros pririšimus turiu , ir visais būdais bandžiau apraišioti, deja doh.gif iššliaužia pro kitą pusę ir atsigula ant kaldros.

Atsakyti
Mes mergaitei nupirkome vilnone antklode ir pagalve, apsiuta medvilne. Radome Hobby Hall kataloge. Kokybe patenkinti. Pries tai buvome pirke is ju sintetine patalyne, bet jau isaugo 4u.gif
Atsakyti
''Feretti'' patalinė su ekologišku antialerginiu užpildu thumbup.gif . Patinka, kad po skalbimo ''nesukrenta''. Ir kaina ''nesikandžioja '' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 13 lapkričio 2007 - 11:20
Aš 6 metų dukrytei nupirkau tokią pat vilnonę antklodę, kaip ir sau, tik mano dvigulė, o jos, aišku, viengulė thumbup.gif tokią pirkau tuomet, kai pati metus laiko išbandžiau - liux antklodės - išorė 100 % medvilnė, užpildas 100 % vilna clap_1.gif
O savo būsimam mažyliui ar mažylei pirkau 7 dalių komplektą - išorė 100 % medvilnė, užpildas 30 % medvilnė ir 70 % vilna good.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2007 11 24, 18:27)
Aš 6 metų dukrytei nupirkau tokią pat vilnonę antklodę, kaip ir sau, tik mano dvigulė, o jos, aišku, viengulė  thumbup.gif  tokią pirkau tuomet, kai pati metus laiko išbandžiau - liux antklodės - išorė 100 % medvilnė, užpildas 100 % vilna  clap_1.gif
O savo būsimam mažyliui ar mažylei pirkau 7 dalių komplektą - išorė 100 % medvilnė, užpildas 30 % medvilnė ir 70 % vilna  good.gif  ok.gif

kur pirkote ir kokia cia firma?
Atsakyti
Mes ir turi ta vilna bet vaika nuo jos bere reik vilkt o ismatavimai tokie kad ner kur nupirkt 140x100 reik pasiut bet vis neprisiruosiu.
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2007 12 21, 18:19)
Mes ir turi ta vilna bet vaika nuo jos bere reik vilkt o ismatavimai tokie kad ner kur nupirkt 140x100 reik pasiut bet vis neprisiruosiu.

tai kad beveik visos vaikiskos patalynes ismatavimai 100x140, nereikia nieko siut. Na, nebent mama -siuveja, tai gal keliais litais bus pigiau nusipirkt medziagyte nei gatava uzvalkaliuku komplektuka. Gariunuose vaikiski komplektai apie 30-35lt kainuoja.
Atsakyti
Naudoju vilnonę kaldrą, vasarą - medvilninę.
Atsakyti
QUOTE(jolanta18 @ 2007 09 04, 14:55)
Alergiskiems vaikuciams patarciau atsargiai su kukuruzu uzpildu patalyne, nors si patalyne ir vadinama antialergine. Mazyli irgi vargina alergija, tai alergologe patare ant maisto poduktu nemiegoti. Beje, ir atlikti tyrimai rode alergine reakcija kukuruzams. Kokoso ciuziniai irgi gali alergizuoti.

Cia niekada negali zinoti, kas kam tiks. Pavyzdziui mano mazyliui vilnones antklodes netinka: nakti kosulio priepuoliai prasideda, matyt, dirgina kvepavimo takus. O vat su kurkuruzu uzpildu patalyne mums jokiu problemu nesukele smile.gif
Atsakyti
Mno mama pasiuvo mažylei mano pūkinę kaldrytę, tokią šiltą, storą... wub.gif Aš ir pati dabar tokios užsiprašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2008 01 03, 03:12)
Mno mama pasiuvo mažylei mano pūkinę kaldrytę, tokią šiltą, storą...  wub.gif Aš ir pati dabar tokios užsiprašiau  lotuliukas.gif

bigsmile.gif
a kaip ji pasiuvo
pukus ir pati sudejo"?
jauciu silltute 4u.gif

bet pas ka namie silta tai nereikia..mes miegam po paprasta plona..nes silta namie thumbup.gif
Atsakyti
Gydytoja patarė įsigyti mažajam ,kadangi yra alergiškas patalynę su ekologišku užpilu,'FERETI' FIRMOS.Kiek tai galėtų kainuoti?
Atsakyti