Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės kūdikiams, vaikams

QUOTE(panteraa @ 2008 01 03, 21:22)
Gydytoja patarė įsigyti mažajam ,kadangi yra alergiškas patalynę su ekologišku užpilu,'FERETI' FIRMOS.Kiek tai galėtų kainuoti?

Pvz. internetineje parduotuveje agu.lt antklodele plius pagalvele kainuoja 119 Lt.
Atsakyti
savo suneliui pirkau Merkio firmos anklode ir pagalvyte,merinosu vilnos,na kol kas patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
O man gydytoja klinikose patare Merkio firmos nepirkt. Taip ,kad nesuprasi ir tu gydytoju patarimu.
Atsakyti
QUOTE(panteraa @ 2008 01 05, 16:57)
O man gydytoja klinikose patare Merkio firmos nepirkt.

Kodėl? g.gif Nurodė kokias nors priežastis? g.gif
Atsakyti
Atsakymas buvo toks,jog jos darbo praktykoje apie 20 procentų vaikų nuo šios vilnos merinosių vaikai taip pat buvo alergiški.
Atsakyti
QUOTE(panteraa @ 2008 01 09, 18:24)
Atsakymas buvo toks,jog jos darbo praktykoje apie 20 procentų vaikų nuo šios vilnos merinosių vaikai taip pat buvo alergiški.

kiekviena mama zino, kam jos vaikas alergiskas: vilnai, pukams ar dar kam rolleyes.gif
Atsakyti
Draugė pirko Kauno bazėse - URME, vaikiškų prekių skyriuje. Sake labai patenkinta. Bet ta patalynė brangoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldute: 13 sausio 2008 - 02:23
pastebejau, kad beveik visur, kur prekiauja patalais, yra ir su silko uzpilu smile.gif tik nezinau,kokie privalumai g.gif mes seniau naudojom tik vilnonius, bet pernai vaikui ilgai sloga buvo, ir gydytoja patare pakeisti visus patalus sintetiniais. gal sutapimas,bet sloga baigesi, ir patalai su sintetiniu uzpilu labai patiko biggrin.gif lengvai skalbiami, lengvi biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi miegam po Merkio merinosu vilnos pataliukais. Siaip thumbup.gif tik wat man nepatinka tie burbuliukai kai perrengineji pataliukus unsure.gif
Atsakyti
O as supirkau visa loveles turini Feretti firmos thumbup.gif Ir grazu, ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
mes miegam po stora medvilnine kaldra, o tam kad but šilčiau ir nesušaltų gera piažama nemaišo.

Atsakyti
sintetiniai - nepralaidūs orui, pagrindinis sintetkikos neprivalumas, gal paparasčiausiai tavo vaikui yra kokia lergija vilnai

šilko privalumas lengvumas, ir ne tai kad nekaupia drėgmės, o kaip ir linas greit sugeria ir greit išgarina atgal į aplinką, o kitos savybės visos vienodos su vilna - visuose arabijos kraštuose gi vilnoniai rubai su jais neperkaisi ir neperšalsi

manau prieš perkant toki produkciją reikia gerai išsityrinėti pluošto savybes, nes agentai priburia tiek doh.gif .... nebūtų dalykų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusele_: 23 sausio 2008 - 17:17