Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

Man per beveik 3 savaites jau -3kg! Ir koks lengvumas... thumbup.gif
Kviečių sėlenas galima vartot bet kada, juk tai ne vaistas, o sveikos mitybos pagrindas! O kiek šaukšteliais 25g tai nežinau ax.gif Aš iš akies matuoju... blush2.gif
Atsakyti
Yra labai įvairių maisto papildų, padedančių mesti svorį sportuojant. Ir jie skiriasi pagal jų poveikį. Yra riebalų degintojai, yra alkio slopintojai.
Pirmiausia pradedant sportuoti ir norint numesti svorio reikia susiderinti mitybą - valgyti 4-5 kartus per dieną baltyminį maistą. Kaip anksčiau teko skaityti pasisakymus (kitoje temoje), kad valgyti vien baltyminį ir vitamininį maistą - nepavyks, brangiosios. Atsiras angliavandenių badas, pradėsite jaustis vangios, kamuos liūdesys, depresija. Angliavandenius reik ribot, bet ne jų atsisakyt.
Maisto papildai, kurie padėtų mest svorį yra be galo įvairūs. Pati šiuo metu vartoju su chromu, nes labai buvo atsiradęs noras užkandžiauti. Juose yra ir žaliosios arbatos, guaranos ekstrakto, kurie suteikia energijos. Yra tokių papildų, kurie fizinio krūvio metu padidina organizmo temperatūrą, taip geriau deginami riebalai, kurie naudojami energijai gauti. Žodžiu, variantų yra daug ir įvairių, reikia tik išsirinkti sau tinakmą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 14 liepos 2012 - 20:44
Sveikos, vakar ziurejau rusu kanala (Damski klub ar kaip vadinasi), tai ten pristatinejo preparata 'Rheolex", sake, kad labai geras naujas ir visoks koks, ten dar psichologas sedejo ir sio preparato atstove kaip supratau. pats preparatas japoniskas smile.gif zodziu, gal kas nors daugiau girdejo. Domina platesne informacija.

P.S.Tik prasysiu tu nerasyti, kurios pasisako absoliuciai pries preparatus ir pradeda varyti beletristikas, kaip tai kenkia organizmui, viskas ir taip aisku smile.gif

Idedu nuoroda: http://www.rheolex.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 01 vasario 2007 - 09:57
Sveikos, ax.gif
gal kuri bandėt "Jadvygos žolių" arbata nr. 22, skirtą lieknėjimui? Ar padėjo? Buvo koks nors efektas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2007 02 07, 14:05)
Sveikos, ax.gif
gal kuri bandėt "Jadvygos žolių" arbata nr. 22, skirtą lieknėjimui? Ar padėjo? Buvo koks nors efektas?  mirksiukas.gif

draugė bandė, jai nieko nepadėjo. jai veikė kaip ir visos "figūra "arbatos. verysad.gif
Atsakyti
Aš bandžiau Liekninamąją arbatą iš vaistažolių vaistinės. Dabar neatsimenu kokios ten žolės buvo, bet vidurius paleido kapitaliai, vos į WC spėjau lakstyti doh.gif . Per kelias dienas nukrito 3 kg,bet atsirado toks silpnumas, vos kojas galėjau pavilkti. Tuo ir baigėsi mano kūdinimasis, po to dar savaitę teko gerti kalį, kad elektrolitų balansas atsistatytų blush2.gif .
Atsakyti
Reklamuoja, kad FITNESS CLA - augalinis maisto papildas, skirtas kūno svoriui reguliuoti.

FITNESS CLA veiklioji medžiaga – bendrovės Cognis, pasaulinio lyderio, gaminančio natūralius maisto papildų ingredientus, konjuguota linolo rūgštis patentuotu pavadinimu Tonalin®. Tonalin konjuguota linolo rūgštis pagaminta iš natūralaus ingrediento, Dažinio dygmino (Carthamus Tinctorius) aliejaus, kuri veikia trejopai:

· padeda naikinti riebalines ląsteles ir mažina tikimybę, kad prarasti kilogramai sugrįš;
· nesumažina raumenų;
· stiprina organizmą - sveika širdžiai, stimuliuoja imuninę sistemą, padeda sureguliuoti gliukozės kiekį kraujyje.

Gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 02 15, 11:46)
Gal kas bandėt FITNESS CLA? Labai patraukliai apie jį rašo:
http://www.nvt.lt/prodlt-p-751.shtml

Aš su konjuguota linolino rūgštim vartojau Bio-C.L.A. ......... Bet ji skirta ne svoriui numesti...... Naudojau kai sportavau...... tai preaparatas, kuris krentant svoriui padeda išlaikyti raumenų masę, kad ji nesunyktų........ O kristų tik riebalai........ Šiaip ji nei mažina apetito, nei kokių riebalų mažina ar pan....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 15 vasario 2007 - 15:24
O kurios vartojote BIO cla 1000, gal galit parašyti kaip jį tiksliai vartoti, nes nenurodyta ar prieš valgį gerti, ar po, ar prieš sportą..
Man ji rekomendavo mano pažįstama vaistininkė, sakė, kad jei sportuoji ar laikaisi dietos, tai labai padeda, ir iš daugumos vartojusių sulaukė gerų atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(wahaha @ 2007 02 19, 15:24)
O kurios vartojote BIO cla 1000, gal galit parašyti kaip jį tiksliai vartoti, nes nenurodyta ar prieš valgį gerti, ar po, ar prieš sportą..
Man ji rekomendavo mano pažįstama vaistininkė, sakė, kad jei sportuoji ar laikaisi dietos, tai labai padeda, ir iš daugumos vartojusių sulaukė gerų atsiliepimų.

Aš vartojau........ Man rods ten reik po dvi kapsules gerti........Aš gėriau syky per dieną......... Kartais ryte, kartais vėliau, apie pietus.............. Nebūtinai prieš pat sportą........ nes sportuodavau kas antrą, o vėliau kad trečią dieną, o jas gerdavau kasdien..........
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 19, 17:09)
Aš vartojau........ Man rods ten reik po dvi kapsules gerti........Aš gėriau syky per dieną......... Kartais ryte, kartais vėliau, apie pietus.............. Nebūtinai prieš pat sportą........ nes sportuodavau kas antrą, o vėliau kad trečią dieną, o jas gerdavau kasdien..........

O reikia gerti prieš valgį ar po jo? Užsigerti stikline valdens ar paprastai tik išgerti?
O tau padėjo kiek nors?
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 19, 17:09)

koks nors poveikis buvo? 4u.gif
Atsakyti