man irgi labai patiko formulė IV, vaikams daviau kalcį-magnį, omega , vit.c , tai nei bėrė, nei ką, be to nuo nuajų kaip ir nesirgo, ko negalėčiau pasakyti apie visokius marsiečius,, ir aš naudoju ldc , super 10 , tai tikrai geri dalykai, ypatingai man patinka prie auto plovimo ir valymo , visi tepalai išsivalo
Ar jis veiksmingas?
Štai ką rašo:
Clarinol CLA 1000 yra daug efektyvesnis preparatas nei įprastas CLA, nes jame esanti didesnė veiksmingųjų medžiagų koncentracija padeda pasiekti greitesnį lieknėjimo rezultatą. Natūralios kilmės konjuguotoji linolio rūgštis padeda reguliuoti riebalų apykaitą organizme ir skatina naudoti riebalus energijai gaminti. Preparatas greitina medžiagų apykaitą, apsaugo nuo tolesnio riebalų pasisavinimo, neleidžia iš naujo jiems kauptis (be jo-jo efekto).
Štai ką rašo:
Clarinol CLA 1000 yra daug efektyvesnis preparatas nei įprastas CLA, nes jame esanti didesnė veiksmingųjų medžiagų koncentracija padeda pasiekti greitesnį lieknėjimo rezultatą. Natūralios kilmės konjuguotoji linolio rūgštis padeda reguliuoti riebalų apykaitą organizme ir skatina naudoti riebalus energijai gaminti. Preparatas greitina medžiagų apykaitą, apsaugo nuo tolesnio riebalų pasisavinimo, neleidžia iš naujo jiems kauptis (be jo-jo efekto).
sveikos, gal kas yra bandziusios multaben firmos produktus? radau informacijos apie maisto pakaitalus, sriubos, kokteiliai, kremai.
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 22, 15:13)
Sveikos
O gal kas is jusu esat bandziusios BioDrain'o? Ar pasireiskia reklamuojamas poveikis? Nes ir as noriu isbandyt si preparata

O gal kas is jusu esat bandziusios BioDrain'o? Ar pasireiskia reklamuojamas poveikis? Nes ir as noriu isbandyt si preparata
as tai ko tik nebandziau.. visokias arbatas ir t.t o dabar nusipirkau arbatas tokias vienam didelem pokelyje dvieju rusiu arbatos: viena reik gert ryte kita vakare ir + prie ju dar arbata Pu-erh. O ta kita arbata vadinas Slim Program

sveikos. gal kas nors gali pasidalinti patirtimi apie clarinol? Ar jis veiksmingas?
Sveikutes
Gal kas naudojote ''Laboratoire Physcience'' maisto papilda Pack Starter?

Sveikutes
Ar girdejote apie papildus Katės nagas (isp. - Una de Gato) tai Pietų Amerikos augalas, liana, tokį pavadinimą gavusi dėl savo aštrių spyglių. Pietų Amerikos indėnai geria šio augalo arbatą kaip gėrimą, tonizuojantį ir stiprinantį organizmą.
Katės nagas buvo pradėtas tyrinėti visai neseniai. Fitocheminių tyrimų metu buvo išskirti oksindolų grupės alkaloidai, kurie pasižymi stipriu poveikiu slopinti leukozines ląsteles. Tokiu būdu, oksindolais galima gydyti ūmią leukozę. Katės nage taip pat atrasta proantocianidinų, polifenolų ir triterpenų, sterinų: beta sitosterino, stigmasterino ir kampesterino. Šios medžiagos sustiprina antioksidacines, priešvėžines ir priešuždegimines katės nago savybes.
Klinikiniai tyrimai, atliekami nuo 70-ųjų metų Peru, Austrijos, Vokietijos, Anglijos, Vengrijos ir Italijos mokslinių tyrimų centruose, patvirtina, kad katės nagą galima sėkmingai taikyti įvairių ligų gydymui ir profilaktikai.
1989 m. austrų mokslininkas K. Keplingeris JAV užpatentavo šešis specifinius katės nago alkaloidus, keturi iš kurių yra pavadinti: stimuliuojantys visą imuninę sistemą. Patente nurodyta, kad šie alkaloidai skatina baltųjų kraujo kūnelių gamybą, padeda jiems kovoti su mikroorganizmais ligų sukėlėjais, mažina auglių susidarymo tikimybę, intoksikaciją.
Mano viena pazistama tai sugere viena pakuote tai taip sukudo,kad net issiziojau
tai gal dar kuri esat bandziusios, noreciau suzinoti kaip jums sekesi

Katės nagas buvo pradėtas tyrinėti visai neseniai. Fitocheminių tyrimų metu buvo išskirti oksindolų grupės alkaloidai, kurie pasižymi stipriu poveikiu slopinti leukozines ląsteles. Tokiu būdu, oksindolais galima gydyti ūmią leukozę. Katės nage taip pat atrasta proantocianidinų, polifenolų ir triterpenų, sterinų: beta sitosterino, stigmasterino ir kampesterino. Šios medžiagos sustiprina antioksidacines, priešvėžines ir priešuždegimines katės nago savybes.
Klinikiniai tyrimai, atliekami nuo 70-ųjų metų Peru, Austrijos, Vokietijos, Anglijos, Vengrijos ir Italijos mokslinių tyrimų centruose, patvirtina, kad katės nagą galima sėkmingai taikyti įvairių ligų gydymui ir profilaktikai.
1989 m. austrų mokslininkas K. Keplingeris JAV užpatentavo šešis specifinius katės nago alkaloidus, keturi iš kurių yra pavadinti: stimuliuojantys visą imuninę sistemą. Patente nurodyta, kad šie alkaloidai skatina baltųjų kraujo kūnelių gamybą, padeda jiems kovoti su mikroorganizmais ligų sukėlėjais, mažina auglių susidarymo tikimybę, intoksikaciją.
Mano viena pazistama tai sugere viena pakuote tai taip sukudo,kad net issiziojau

as tai turiu nusipirkus No Fat su kaktusu kazkokiu reikalu
tai naudoju tada kai valgau nemazai arba riebiau
nes jauciasi kad virskinima palengvina

Izraelio mokslininkai mėgina sukurti vaistus hormonų pagrindu, kurie suteikia sotumo jausmą ir padeda efektyviai sumažinti svorį, tuo pačiu nesikankinant dėl alkio jausmo.
Tyrėjai sukūrė preparatą, kuris yra panašios sudėties kaip ir hormonas aMSH, išsiskiriantis valgant. Jis susijęs su smegenų receptoriumi MC4R, siunčiančiu signalą apie pasisotinimą.
12 dienų trukusio eksperimento metu pelės suliesėjo 40 proc. Tokiu būdu, jeigu ateityje būtų sukurtas preparatas šių komponentų pagrindu, žmonės, kenčiantys nuo nutukimo ar per didelio svorio, galėtų be didelio vargo pažaboti savo apetitą ir apriboti kenksmingo maisto žmogaus sveikatai vartojimą.
Va tokie papildai būtų liuks
Tyrėjai sukūrė preparatą, kuris yra panašios sudėties kaip ir hormonas aMSH, išsiskiriantis valgant. Jis susijęs su smegenų receptoriumi MC4R, siunčiančiu signalą apie pasisotinimą.
12 dienų trukusio eksperimento metu pelės suliesėjo 40 proc. Tokiu būdu, jeigu ateityje būtų sukurtas preparatas šių komponentų pagrindu, žmonės, kenčiantys nuo nutukimo ar per didelio svorio, galėtų be didelio vargo pažaboti savo apetitą ir apriboti kenksmingo maisto žmogaus sveikatai vartojimą.
Va tokie papildai būtų liuks

as bandziau Fat Burn tad galiu pasakyti atsiliepimus is savo varpines
Tonizuoja, bet poveikis bus tik kai derini su sportu. Man nukrito per 1men. ~3kg, bet teko elipsini minti kas diena
prasidejo namie remontai, nera galimybes minti pedalu (uzkrautas daiktais) ir baigesi svorio kritimas
Tad veiksmingas tik sportuojant.
L-Carnitin gerimai patiko, atsiranda energijos sportuojant, bet tuo paciu sirdies ritmas keistas ir pulsas pakyla nenormaliai (pas mane zemas spaudimas), o toliau kiti produktai - reklama
bent jau man nesiule ju asmeniskai pardavejas, sake neverta

L-Carnitin gerimai patiko, atsiranda energijos sportuojant, bet tuo paciu sirdies ritmas keistas ir pulsas pakyla nenormaliai (pas mane zemas spaudimas), o toliau kiti produktai - reklama

Sportinio maisto parduotuvese yra L -Carnitine gerimai ir tabletes. Tai naturali aminorugstis.
Siaip, ja geria sportininkai ir sirdininkai, ji gerina sirdies veikla, nes padeda paversti kalorjas energija.
Tkrai geras ir SVEIKAS!! dalykas.
Padeda efektyviau, jei zmogus sportuoja, nes ji "aktyvuojama" kai yra tam tikras fizinis kruvis.
Labai daug kas bande is mano kolegiu ir draugiu.
Geriamas efektyvesnis, nei tabletes.
Ir labai tinka toms, kas turi "rytini silpnuma".
Vegetarams labai geras sprendimas, nes vis gi mes negaunam visko, ko reikia.
.
Ir tai- sveika, nes tai yra aminorugstys, kuria musu kunas pats gaminasi.
gal kam pades
Siaip, ja geria sportininkai ir sirdininkai, ji gerina sirdies veikla, nes padeda paversti kalorjas energija.
Tkrai geras ir SVEIKAS!! dalykas.
Padeda efektyviau, jei zmogus sportuoja, nes ji "aktyvuojama" kai yra tam tikras fizinis kruvis.
Labai daug kas bande is mano kolegiu ir draugiu.
Geriamas efektyvesnis, nei tabletes.
Ir labai tinka toms, kas turi "rytini silpnuma".
Vegetarams labai geras sprendimas, nes vis gi mes negaunam visko, ko reikia.
.
Ir tai- sveika, nes tai yra aminorugstys, kuria musu kunas pats gaminasi.
gal kam pades