Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

QUOTE(Safyra @ 2007 08 22, 15:40)
sveikos mamytes. man labiausiai padejo Fazeolaminas. jis tinka gerti toms,kurios vartoja mazai riebalu. Neleidzia isisavinti 400kcal. O kadangi as is riebalu valgau tik ivairius aliejus,vengiu gyvuliniu riebalu,man padejo.Nebadavau niekada. Vartodama Fazeolamina kirtau batona su uogiene,bulves su priedais ,tik aisku stengiaus labai nepiktnaudziaut.dar pasportuodavau.Jau dziaugiuos idealiu svoriu. Ugis 1,65,sveriau 71,dabar sveriu 64-65kg. Gal ir nedidelis buvo tas antsvoris,bet visvien nepatiko jis man. schmoll.gif

Gal yra daugiau vartojusiu Fazeolamina? idomus atsiliepimai? ar slopino nora valgyt? g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
ka manote apie no fat ? gal kas bandete ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2007 09 04, 08:22)
Na ar jau suveike?  g.gif

Tikrai keista su tais vakarinio valgymo priepuoliais. Ir man panašiai. Beveik visai nenoriu valgyti iki vidurdienio, tik arbatos su medum norisi, o nuo 17 val. - šakės blink.gif Rodos, valgau ir vis maža verysad.gif
Atsakyti
ar yra maitinanciu mamyciu kurios geria llieknejimo preparatus?man smalsu,nes pati maitinu-noreciau isbandyti.kokius butent vartojate?ar jie nekenkia pieneliui?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 06, 09:50)
ar yra maitinanciu mamyciu kurios geria llieknejimo preparatus?man smalsu,nes pati maitinu-noreciau isbandyti.kokius butent vartojate?ar jie nekenkia pieneliui?

4u.gif

labas, kiek žinau maitinančioms nerekomenduojama vartoti jokių lieknėjimo preparatų. Man po gimdymo buvo problemos su viduriais, tai pamėginau pagerti liekninančios arbatos, maniau susitvarkys. Tai man jokios įtakos neturėjo, o užtai mano kleckas viduriavo visą savaitę, kol vėl viskas susireguliavo schmoll.gif . Žinau, kad labai jau knieti greitai vėl lieknai būti, bet pakentėk, bent jau tol, kol maitini mirksiukas.gif
Papildyta:
na štai pavartojau kurį laiką Fazeolaminą. Tai lyg ir nebesinori taip jau vakarais valgyti. Bet nesu tikra, ar tai preparato poveikis, ar mano valios pastangos g.gif nes pastaruoju metu pradėjau save kontroliuoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
pasiskaicius foruma iskilo toks klausimas ar lieknejimo prepatarus pasiskiriate pacios, ar pasikonsultuojate su gygytojais? Juk cia vaistai, ne juokas su jais.
Atsakyti
Kazkada bandziau tone&tighten (ar kazkas panasaus) is universal,tai kol sportavau buvo thumbup.gif thumbup.gif ,bet kai sustojau sporte,dingo ir poveikis ax.gif ,na bet tie papildai ir skirti sportuojantiems tad nera ko stebetis.
Dabar nusipirkau carni tech irgi is universal,saziningai sportuoju 4-5 kartus per savaite,tad dabar ziuresiu kaip sis preparatas veiks.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2007 08 26, 16:36)
Gal yra daugiau vartojusiu Fazeolamina? idomus atsiliepimai? ar slopino nora valgyt?  g.gif

Aš vartoju Fazeolaminą apie savaitę laiko. Nežinau, sutapimas čia ar ne, bet apetitas mano tikrai mažesnis, nei buvo anksčiau g.gif
Dariau kaip ir eksperimentą visą tą savaitę- vartojau daug produktų, kurie turi didelį kiekį angliavandenių (nes Fazeolaminas ir neleidžia pasisavinti būtent jų), svoris nei gramuku nepaaugo bigsmile.gif Netgi sumažėjo, bet šito objektyviai negaliu vertint- nežinau, ar tiksliai nuo jo, nes labai riboju riebų maistą, neviršiju dienos kalorijų normos, sportuoju.
Atsakyti
Merginos, ar naudojate kuri nors TRIOPLAN Slim??

Idomu ar yra koks poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2007 10 09, 18:28)
Merginos, ar naudojate kuri nors TRIOPLAN Slim??

Idomu ar yra koks poveikis  g.gif

isgeriau dezute viena , dabar pradejau antra...
siaip cia dietos pagalbininkas, jame yra visi reikiami vitaminai ir dar priedu kurie slopina nora saldumynams, vakare detoksikacijos procesams padeda, dar sako sunkina reibalu isisavinima...per viena cikla mmm, numeciau 3 kg...bet taikiau ganetina dieta. gal butu nukrtite ir daugiau, bet cia jau po abrazijos sutrikusi medziagu apykaita,kai svoris augo ir toliau, o nestumo nebeliko...todel sunku pasakyti...
siaip per diena reik isgert 3 tabletes...daznai pietu nedagerdavau, nes nevalgydavau..todel nusipirkau antra pakuote paziuresim kaip cia bus... g.gif
Atsakyti
O gal kuri esat bandziusi Zaliosios arbatos ekstrakta (kapsulemis) ? Girdejau, kad nuo jo mazeja svoris g.gif
Taip pat gal kas nors turi patirties su Cefamadar (homeopatinis preparatas lieknejimui) ?
Atsakyti
[quote=Madilana,2007 10 10, 22:38]
O gal kuri esat bandziusi Zaliosios arbatos ekstrakta (kapsulemis) ? Girdejau, kad nuo jo mazeja svoris g.gif
[quote]
Bandžiau. Taip, man tikrai turėjo poveikį. Tas preparatas dar ir energijos suteikia thumbup.gif
Atsakyti