Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

QUOTE (Rasma @ 2004 07 20, 23:53)
Aš vartoju man šeimos gyd. - homeopato rekomenduotą preparatą, kuris yra registruotas, saugus, parduodamas vaistinėse, nebrangus (apie 30 Lt. mėn.) ir efektyvus..va, tik kelios dienos, o apetito beveik nėra..nesunku valgyt sveiką maistą, nesidairant į užkandžius ir saldumynus

Rasma
o gal apetitas sumazejo del atsilusio oro? Nes paprastai kai karsta, zymiai maziau valgyti norisi, o jei norisi, ta ko nors lengvo... Nu bent man smile.gif
Atsakyti
neee...netikiu..Buvo karšta - valgiau kaip žvėris rolleyes.gif Iš pradžių netikėjau veiksmingumu, bet kai geriu tiksliai pagal instrukciją, kai palaukiu tas 15 min. po tabletės iš gėrimo, tai apetitas būna sumažėjęs perpus...Košės pusryčiams suvalgydavau visą lėkštę, o vakar ryte "atbulais dantim" įveikiau vos pusę lėkštės ir tai atrodė per daug..Nesvarbu kas čia veikia, gali ir placebo poveikis pasireikšt, bile padėtų laugh.gif Juk ir taip daug su savimi dirbu: sąžiningai sportuoju, derinu produktus, renkuosi tik sveiką ir jei įmanoma ekologinį maistą, tai kodėl aš tokia sunki?? Nenoriu būti sunki sad.gif
Tiesa, to preparato anotacijoje parašyta pastaba: laikinai gali padidėti svoris (na, čia homeopatijos kertinis principas..kad visąlaik paūmėja tai, ką gydai). Bet aš rankų kol kas nenuleisiu, nes esu homeopatijos šalininkė ir savo šeimai, bei pačiai gydytis naudoju TIK homeoptainius vaistus..nebent kokia neišvengiamybė, tai tada jau nebrokuoju tradicinės medicinos rolleyes.gif Ir dar anotacijoje parašyta, kad šis preparatas veikia alkio-sotumo centrą, bet ne taip, kad geri ir krenta kilogramai org-mo skysčių sąskaita..Sakau, pagersiu-pažiūrėsiu-įvertinsiu- informuosiu wink.gif
Atsakyti
As pakibau ant kabliuko ir nusipirkau kazkoki CelliSlim uz 33 lt.
Nauda svoriu metimui netikiu, bet gal virskinima pagerins.
Ten nieko ypatingu - ananasu istraukos, vynuogiu tirsciai, dar kazkas, geriau zinoma svieziu vaisiu suvalgyti rolleyes.gif ,
ir svarbiausia efekto net nepatikrinsiu, nes ir maitinuosi sveikai ir sportuoju, taip man tos piliules tik placebo efektui ir saves itikinimui. biggrin.gif
Atsakyti
Aš po dešimties dienų preparato, sporto ir normalios-sveikos mitybos 3 kartus per dieną, su 2 kartų lengvais užkandžiais, atsikračiau 1 kg. Jau gerai, matyt tikrai man tas homeoparinis dalykėlis veikia (nes niekas mano gyvenime ir režime daugiau nesikeitė). Džiugu, kad net prieš pat menstruacijas svoris ne pakilęs (kaip būdavo anksčiau, o net 1 kg. mažesnis). Visgi rašoma, kad žymus svorio pokytis stebimas tik po 8 savaičių vartojimo kurso, t.y. kažkur išgėrus apie 170 tų tabletikių (t.y. išleidus apie 50 Lt.). Na pažiūrėsiu, kas atai yra "žymus" rolleyes.gif
Atsakyti
Mano anyta numetė apie 40 kg per metus. Gėrė bio-CLA. Dar ir chromo preparatus. Pati pabandžiau. Geriant bio-CLA jeigu papildomai nesportuoji ir nesilaikai dietų per mėnesį nukrenta apie 0,5 kg. Su papildomom priemonėm - 1-2 kg. Čia įvairiai. Kol kas tai vienintelis išbandytas preparatas kuris padėjo. Tik reikia gerti maksimalią dozę. Gaunasi apie 100-150 lt per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE (Auges @ 2004 08 11, 14:42)
O ta Bio-cla butina gert su chromu? Ar galima ir viena?

biggrin.gif galima ir vieną, nežinau, nelabai tuo chromu tikiu, bet sako, kad jis sumažina apetitą, saldumyų nebesinori. Tiesiog kai laikaisi dietos bio-CLA daug efektyviau veikia. Apie jį daug rašė, nežinau, ar įdomu kaip jis veikia.

Galima pasirinkti ir gerti kelis preparatus iškarto, priklausomai nuo gyvensenos, ligų. PVZ., pas mane didelis cholesterolis, tai renkuosi tuos kurie mažina riebalų kiekį.
Atsakyti
Pirmiausia butu geriausia issitirti nuo ko tas svoris dideja ir mes nesugebame kontroliuoti jo.Po gimdymo labai daznai pasikeicia kaip sakoma hormonu pusiausvyra ir tuomet tikrai sunku yra nestoreti.Pati gan ilga laika turiu virsvori ir dar pries gimdyma sporto ir dietos bei vaistu"xenical" deka pavikdavo savo svori valdyti.Kodel as pasirinkau xenical, nes as geriau suvalgau mesos gabala negu torto.O xenical neleidziai organizmui pasisavinti riebalu,tai vieninteles tabletes kurias gerbiu.Visu kitu poveikis tai yra,kad tik neleidzia kauptis organizme vandeniui ir is karto atrodo,kad tu palengvejai,bet tai tik laikina.
Atsakyti
na nezinau ar dar kas domesis sia tema, bet ir as noriu cia savo trigrasi ikisti biggrin.gif va mano uosviai naudojo tuos papildus ir labai dziaugesi ir vis dar dziaugiasi, bet mes su vyru ziurejome skeptiskai dry.gif . taciau teko smarkiai pakeisti nuomone, nes man jokie vaistai nepadejo , o va vision, man ir palengvino gyvenima ir tikiuosi, kad visiskai issigydysiu su ju pagalba thumbup.gif , netklinikose pasake, kad daugiau neturi man ka pasiulyti huh.gif o va jie pasiule thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (tarakone @ 2004 11 20, 13:28)
na nezinau ar dar kas domesis sia tema, bet ir as noriu cia savo trigrasi ikisti biggrin.gif va mano uosviai naudojo tuos papildus ir labai dziaugesi ir vis dar dziaugiasi, bet mes su vyru ziurejome skeptiskai dry.gif . taciau teko smarkiai pakeisti nuomone, nes man jokie vaistai nepadejo , o va vision, man ir palengvino gyvenima ir tikiuosi, kad visiskai issigydysiu su ju pagalba thumbup.gif , netklinikose pasake, kad daugiau neturi man ka pasiulyti huh.gif o va jie pasiule thumbup.gif

o kokias bedas sutvarke? jeigu ne paslaptis........mane irgi domina tie papildai,tik kazkaip skeptiskai kolkas ziuriu as ji juos...... g.gif
Atsakyti
QUOTE (GiedrUla @ 2004 11 20, 15:48)
o kokias bedas sutvarke? jeigu ne paslaptis........mane irgi domina tie papildai,tik kazkaip skeptiskai kolkas ziuriu as ji juos...... g.gif

na mane tai ziauriai alergijos atakuoja, vaiksciojau i klinikas visus vaistus isbandziau ir nieko dry.gif sad.gif . gyvent neimanoma, nei miegoti naktimis, nei zmonems pasirodyti huh.gif , o ir mano anytai sinusita sutvarke aisku tuos vaistus ne vienus vartojo kartu su antibiotikais ir akupunkturos kursa praejo tai dabar tokia darbinga, o ir mano oda po truputi grazeja clap.gif thumbup.gif . pacioje pradzioje ir anyta ir as ziurejom labai skeptiskai, bet kai viena ir kita rimtai prispyre beda tai nuejome pas gydytoja privaciai, kuris ir tuos vaistus skiria ir dar pakolkas nenusivylem clap_1.gif
Atsakyti
matai,alergijos....o mane tai spuogai kamuoja,bet va kai baigiau zindyti,vel pradejau gerti kontraceptines,tai jau susitvarke beveik...matyt hormoninio pobudzio tie spuogai....nes kol zindziau ( 1 metus ) , tai siaubas,tiesiog guzais berdavo mad.gif
Atsakyti
QUOTE (GiedrUla @ 2004 11 22, 14:04)
matai,alergijos....o mane tai spuogai kamuoja,bet va kai baigiau zindyti,vel pradejau gerti kontraceptines,tai jau susitvarke beveik...matyt hormoninio pobudzio tie spuogai....nes kol zindziau ( 1 metus ) , tai siaubas,tiesiog guzais berdavo mad.gif

mane irgi neseniai buvo tokiais guzeliais pabere huh.gif cia gal susije su ta hormonu kaita nes ir as baigdineju maitinti, tai turbut organizme viskas atsistatineja i senas vietas g.gif. na tai turbut hormonu kiekis pas tave atsistatineja, tiesiog gal tau su dermatologu ar alergologu reiketu pasitarti g.gif
Atsakyti