Tai nei viena nevartojote Safrino?
Aš tai jį naudoju jau nuo sausio menesio, tai su jo pagalba ir savo valia per pora menesiu jau pavyko siek tiek numesti
aišku stengiuosi bei prisilaikau ir pati, stengiuosi vakarais po 18val nevalgyti (nors kartais pasitaiko visko), sumazinau saldumynu kieki ir t.t.
Ar bandėte forever lean papildus svorio reguliavimui? Mano viena pažįstama juos vartoja ir labai patenkinta, sukūdusi akivaizdžiai, klausiau ką daro. Tai įvardino būtent tuos papildus. Pati daug ką vartoju šio gamintojo, bet šių papildų nabandžiau,o norėčiau. Sakė valgant maistą, tik įpusėjus porciją ateina sotumo jausmas jų išgėrus. Įdomu ar yra daugiau bandžiusių ?
Man padedavo Enduro Max, o rytais - vietoj pusryciu isgerdavau baltyminius kokteilius, kurie suteikia energijos dienai, jau nekalbant apie vitaminus ir mineralus juose. O vanduo butinai - reikia mazdaug 30-40ml vienam savo kilogramui isgerti per diena, turetu irgi padeti apetito mazinimui
QUOTE(braske83 @ 2012 04 05, 14:02)
man reikia kazkaip sumazinti apetita. vanduo nepadeda.
bandziau aerobika lankyt bet po jos labai noriu valgyt.geriausiai tinka baseinas,bet vien sportas cia nepades.
Sveikos, iškilo man klausimas, radau vieną papildą, Best Body L-Carnitin Liquid , skaičiau komentarus, kad geras, bet gal jūs esat vartojusios?? Ar nėra šalutinio poveikio?
taip norisi vasarą atrodyti geriau
Na ką, jau beveik savaitę geriu tą papildą ir galiu sakyti, jog apetitą tai tikrai jis mažina, porciją įpusėjusi jau soti jaučiuosi
Manau kam problema su apetitu tai turėtų pagelbėti
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 03 25, 17:09)
Tai nei viena nevartojote Safrino?
Aš tai jį naudoju jau nuo sausio menesio, tai su jo pagalba ir savo valia per pora menesiu jau pavyko siek tiek numesti
aišku stengiuosi bei prisilaikau ir pati, stengiuosi vakarais po 18val nevalgyti (nors kartais pasitaiko visko), sumazinau saldumynu kieki ir t.t. 
As esu vartojusi Safrin, nezinau kaip kitiems bet man visiskai nieko nepadejo.
QUOTE(liliok1982 @ 2012 04 10, 08:51)
As esu vartojusi Safrin, nezinau kaip kitiems bet man visiskai nieko nepadejo.
O kiek laiko vartojote? As dabar geriu trecias menesis jau ir tai tik po viena tablete, tai jau esu numetusi apie 12kg, bet kaip ir minejau reikia ir savo pastangu ideti
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 10, 13:17)
O kiek laiko vartojote? As dabar geriu trecias menesis jau ir tai tik po viena tablete, tai jau esu numetusi apie 12kg, bet kaip ir minejau reikia ir savo pastangu ideti 
Vartojau 2 men., bet nei apetitas,nei kuno apymtys nemazejo(kaip buvo rasyta instrukcijoje). Veliau geriau "Cili Burn" tai rezultata pajutau jau po dvieju savaiciu, nededant jokiu dideliu pastangu, nes apetitas savaime sumazejo, o atitinkai ir kuno apymtys.
Man Talija S nepadėjo nė trupučio, deja...
O šiandien nusipirkau Best Body L-Carnitin Liquid, bandysiu
O šiandien nusipirkau Best Body L-Carnitin Liquid, bandysiu
Sveikos,
Kaip manot, ar preparatas Lepicol 5+ padeda lieknejimui? Gal kuri nors vartojot jį ilgesnį laiką?
Kaip manot, ar preparatas Lepicol 5+ padeda lieknejimui? Gal kuri nors vartojot jį ilgesnį laiką?