Ka pasiulytumete kad pagreitintu medziagu apykaita ir kad celiulita bei reibalus naikintu?

Sveiki visi.
Esu šio forumo naujokė.
Norėjau tik pasidalinti sava patirtimi. Bei, jei kam bus įdomu, daugiau apie tai padiskutuoti ateityje, nes mano pokyčiai tęsiasi
Taigi. Iš pradžių. Man 27 m. Pradėjau stambėti nuo 9 m., kai man diagnozavo bronchinę astmą. Aišku judėti daug negalėjau, nuolat naudojau hormoninius preparatus.
Kai subrendau ir galėjau sau leisti (atsirado pirmieji asmeniniai pinigai), pradėjau ne tik sportuoti, bet ir pinigus investuoti įvairiausiems papildams. Ne. Aš tikrai nieko nenoriu reklamuoti. Kažkas padėjo, kažkas ne. Bet po ilgų metų ieškojimo, štai ką atradau: pradėjau aktyviai žaisti stalo tenisą, naudoti daugybę geros kokybės vitaminų (nereklamuoju kokius, jų tikrai nemažai visokių yra). Dėl ko akcentuoju - geros kokybės. Nes dauguma, kurie pardavinėjami, yra sunkiai pasisavinami organizmo. Reikia labai žiūrėti į tai. Taigi... atradus tiesiog vitaminus ir protingai juos įvedus į dietą (arba tiesiog mitybą), supratau... kad tai ir yra raktas. Judėjimas bei mityba. Žinoma, ir maistas turi būti kompleksinis, maistingas bei sveikas (jei kam bus įdomu, daugiau parašysiu apie tai). Dabar mano gyvenimas toks: ryte puse val. sportas namuose, darbas ir stalo teniso treniruotė. Ir tai jau nebe kančia ir nebe savęs vertimas, tai gyvenimo būdas, toks, koks man patinka, ir toks, koks teikia gyvenimui prasmės ir malonumo. Štai ir viskas... Paklausite, o kur čia papildai... Taigi be jų, nebūtų tokio greito rezultato ir geros savijautos
Jei bus klausimų, rašykit bei klauskit
Esu šio forumo naujokė.
Norėjau tik pasidalinti sava patirtimi. Bei, jei kam bus įdomu, daugiau apie tai padiskutuoti ateityje, nes mano pokyčiai tęsiasi

Taigi. Iš pradžių. Man 27 m. Pradėjau stambėti nuo 9 m., kai man diagnozavo bronchinę astmą. Aišku judėti daug negalėjau, nuolat naudojau hormoninius preparatus.
Kai subrendau ir galėjau sau leisti (atsirado pirmieji asmeniniai pinigai), pradėjau ne tik sportuoti, bet ir pinigus investuoti įvairiausiems papildams. Ne. Aš tikrai nieko nenoriu reklamuoti. Kažkas padėjo, kažkas ne. Bet po ilgų metų ieškojimo, štai ką atradau: pradėjau aktyviai žaisti stalo tenisą, naudoti daugybę geros kokybės vitaminų (nereklamuoju kokius, jų tikrai nemažai visokių yra). Dėl ko akcentuoju - geros kokybės. Nes dauguma, kurie pardavinėjami, yra sunkiai pasisavinami organizmo. Reikia labai žiūrėti į tai. Taigi... atradus tiesiog vitaminus ir protingai juos įvedus į dietą (arba tiesiog mitybą), supratau... kad tai ir yra raktas. Judėjimas bei mityba. Žinoma, ir maistas turi būti kompleksinis, maistingas bei sveikas (jei kam bus įdomu, daugiau parašysiu apie tai). Dabar mano gyvenimas toks: ryte puse val. sportas namuose, darbas ir stalo teniso treniruotė. Ir tai jau nebe kančia ir nebe savęs vertimas, tai gyvenimo būdas, toks, koks man patinka, ir toks, koks teikia gyvenimui prasmės ir malonumo. Štai ir viskas... Paklausite, o kur čia papildai... Taigi be jų, nebūtų tokio greito rezultato ir geros savijautos

ar yra maisto papildų angliavandenių įsisavinimą kad mažinti?
riebalų yra,pvz chitosan,o angliavandenių?
ačiū už atsakymą

ačiū už atsakymą

Sveiki. Žiūriu kad daug čia yra išmanančių apie tuos visus preparatus, tad ir aš užsinorėjau patarimo
Aš norėčiau numesti nedaug ~5-6kg, bet nežinau ko geriau griebtis. Manau, jog man reiktų išvalyti organizmą, kadangi paskutiniu metu ir daug alkoholio vartojau, ir šiaip visokio š.. valgiau
Žodžiu, apsileidau
Ką patartumėte man? Lauksiu pasiūlymų, dėkui
Beje, bandžiau papildą Menoline, tai tik į blogą pusę, kadangi nustojo dirbti skrandis, virškinimas tik sulėtėjo...

Ką patartumėte man? Lauksiu pasiūlymų, dėkui

Beje, bandžiau papildą Menoline, tai tik į blogą pusę, kadangi nustojo dirbti skrandis, virškinimas tik sulėtėjo...

QUOTE(snaige4 @ 2011 12 15, 18:37)
Sveikos, pagaliau ir as pasiryzau nusipirkti taip reklamuota "Green cooffe 1500"

Gal kokie 1-1,5 metu vis nesiryzau nusipirkti tos kavos, galvojau,kad tikrai kava nepades numesti tu kg

Tikrai galiu rekomenduoti ji visoms,tikrai mazina stipriai apetita ir saldumynu potrauki,nors gali ne visoms vienodai suveikti. Kiek atsiliepimu cia skaiciau, tai vienoms padeda,o kitoms ne
i | Ši tema skirta tik diskusijoms apie lieknėjimo papildus, jokių komercinio pobūdžio žinučių (perku, parduodu, ieškau, dovanoju) čia negali būti, kaip ir reklaminių nuorodų, kur įsigyti vieną ar kitą preparatą. Už taisyklių nesilaikymą bus skiriami įspėjimai. Skelbimams yra Skelbimų lenta |
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 20, 17:28)
ar yra maisto papildų angliavandenių įsisavinimą kad mažinti?
riebalų yra,pvz chitosan,o angliavandenių?
ačiū už atsakymą

ačiū už atsakymą

Kažkoks yra, per TV anksčiau Džordana Butkutė reklamavo, pavadinimo neatsimenu

Bet manau , kad jei gausiai valgysi ką nori ir kiek telpa, nei vienas preparatas nepadės

Sveikos nuo vakar pradejau vartoti papildus liposinol, siai dienai sveriu 80 kg ir dar plius uzsirasiau i viso kuno vakumini masaza. Ziuresim koks bus rezultatas

QUOTE(jurguciux @ 2012 08 23, 22:28)
... Gal kokie 1-1,5 metu vis nesiryzau nusipirkti tos kavos, galvojau,kad tikrai kava nepades numesti tu kg
...anksciau tai per balius valgydavau tiek,lyg buciau metus nevalgiusi,net geda budavo
...anksciau tai per balius valgydavau tiek,lyg buciau metus nevalgiusi,net geda budavo
...vat ir as taip manau

....o! kaip pazystama

Ieskau atsiliepimu apie Green kafe

Anksciau ir Lyda isbandziau,ir kitajska kazkokia arbata

QUOTE(juliciukas666 @ 2012 08 26, 19:53)
...vat ir as taip manau
....o! kaip pazystama
Labai jau graziai aprasyta,apreklamuota
Tai kaip jauciates? Jokiu salutiniu poveikiu?(nors ir raso,kad 100% naturalus produktas)
-padejo...bet ir troskino nezmoniskai
Nu gi padejo 

....o! kaip pazystama

Sveika, as kazkaip daug atsiliepimu apie ta kava neskaiciau,tik pries kazkur 1,5 metu perskaiciau zurnale straipsni apie Green Coffe, tai nuo tada vis apie ja pagalvodavau. Kiek raso,kad geriausia pradeti nuo Green cooffe 800, jei nepadeda,tada bandyti green cooffe 1000, o paskui tik ta green cooffe 1500. As iskart nesismulkinau ir pirkau Greenn cooffe 1500, paskui sakau,jei tos nepades,tai bus be reikalo daug pinigu ismesta kaip i bala .
Geriu jau 21 diena ir jauciuosi tiesiog puikiai: jokiu salutiniu poveikiu nera

As tai nesu visu tu nelegaliu lieknejimo preparatu bandziusi, kazkaip bijojau,o ,kai dar prisiklausiau per TV,tai isvis noras praejo. Viska,ka esu bandziusi,yra pirkti vaistinese. Maitinausi ir pagal dietologes surasyta valgiarasti
6 savaites. Tikrai tada valgiau laaaabai laaaabai daug,bet buvo viskas liesa, mazai riebalu, daug darzoviu ,vaisiu nedaug, labai ivairus maistas. Tie kg tikrai krito: per savaite 1-1.5 kg . Bet uzkniso mane tas kaloriju skaiciavimas,valgymas pagal valandas, isvaziuoji ar iseini kur nors,tai pasiimi savo indeli su maistu .Gal kada nors dar maitinsiuos pagal ta valgiarasti,bet dabar tikrai ne. Sirdis alpdavo,kai pamatydavai ka nors skanaus,o negali valgyti.Tai po dvieju menesio 3 kg sugrizo

Tikrai rekomenduoju
Aciu uz nuomone
Bandysim,kaip cia bus,idomu
(as nuo 1000 pradesiu
)
Dar yra ten daug visokiu "pribambasu" vakare gert
Pas man situacija panasi-jei laikausi,tai viskas ciki,bet jei biskis atsipalaiduoji,tai eina ....,ryju viska ir po daug
Vat tik saldumynu as nemegeja
O visokiu cipsu,duonyciu ir visokiu s... -tai joooo!
Be keptu bulviu gyvent negaliu,nu ir aisku,be mesos
Nu ir kaip taisykle-po ilgos pertraukos kg gryzta
Atrodo nedaug noriu,tik -5kg,bet vistiek,be "pagalbos" niekaip.
Tikiosi,Caffe pades

Bandysim,kaip cia bus,idomu

Dar yra ten daug visokiu "pribambasu" vakare gert

Pas man situacija panasi-jei laikausi,tai viskas ciki,bet jei biskis atsipalaiduoji,tai eina ....,ryju viska ir po daug

Nu ir kaip taisykle-po ilgos pertraukos kg gryzta

Tikiosi,Caffe pades