Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

Ka pasiulytumete kad pagreitintu medziagu apykaita ir kad celiulita bei reibalus naikintu? g.gif
Atsakyti
Sveiki visi.
Esu šio forumo naujokė.
Norėjau tik pasidalinti sava patirtimi. Bei, jei kam bus įdomu, daugiau apie tai padiskutuoti ateityje, nes mano pokyčiai tęsiasi smile.gif

Taigi. Iš pradžių. Man 27 m. Pradėjau stambėti nuo 9 m., kai man diagnozavo bronchinę astmą. Aišku judėti daug negalėjau, nuolat naudojau hormoninius preparatus.
Kai subrendau ir galėjau sau leisti (atsirado pirmieji asmeniniai pinigai), pradėjau ne tik sportuoti, bet ir pinigus investuoti įvairiausiems papildams. Ne. Aš tikrai nieko nenoriu reklamuoti. Kažkas padėjo, kažkas ne. Bet po ilgų metų ieškojimo, štai ką atradau: pradėjau aktyviai žaisti stalo tenisą, naudoti daugybę geros kokybės vitaminų (nereklamuoju kokius, jų tikrai nemažai visokių yra). Dėl ko akcentuoju - geros kokybės. Nes dauguma, kurie pardavinėjami, yra sunkiai pasisavinami organizmo. Reikia labai žiūrėti į tai. Taigi... atradus tiesiog vitaminus ir protingai juos įvedus į dietą (arba tiesiog mitybą), supratau... kad tai ir yra raktas. Judėjimas bei mityba. Žinoma, ir maistas turi būti kompleksinis, maistingas bei sveikas (jei kam bus įdomu, daugiau parašysiu apie tai). Dabar mano gyvenimas toks: ryte puse val. sportas namuose, darbas ir stalo teniso treniruotė. Ir tai jau nebe kančia ir nebe savęs vertimas, tai gyvenimo būdas, toks, koks man patinka, ir toks, koks teikia gyvenimui prasmės ir malonumo. Štai ir viskas... Paklausite, o kur čia papildai... Taigi be jų, nebūtų tokio greito rezultato ir geros savijautos smile.gif Jei bus klausimų, rašykit bei klauskit wink.gif
Atsakyti
ar yra maisto papildų angliavandenių įsisavinimą kad mažinti? g.gif riebalų yra,pvz chitosan,o angliavandenių? g.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Žiūriu kad daug čia yra išmanančių apie tuos visus preparatus, tad ir aš užsinorėjau patarimo biggrin.gif Aš norėčiau numesti nedaug ~5-6kg, bet nežinau ko geriau griebtis. Manau, jog man reiktų išvalyti organizmą, kadangi paskutiniu metu ir daug alkoholio vartojau, ir šiaip visokio š.. valgiau doh.gif Žodžiu, apsileidau unsure.gif
Ką patartumėte man? Lauksiu pasiūlymų, dėkui smile.gif
Beje, bandžiau papildą Menoline, tai tik į blogą pusę, kadangi nustojo dirbti skrandis, virškinimas tik sulėtėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2011 12 15, 18:37)
o gal kas bandė vartot žaliąją kavą? rašo labai gražiai...  blink.gif

Sveikos, pagaliau ir as pasiryzau nusipirkti taip reklamuota "Green cooffe 1500" 4u.gif ,nes bandziau ir Safrin,ir Chili burn,ir visu firmu chromo papildus, ir visokiu kapsuliu,kurios isbrinksta skrandyje ir tada valgyti nesonori, bet niekas nepadejo.Na kai kurie chromo papildai vos sumazino potrauki saldumynams.Reguliariai sportuoju sporto klube, bandau reguliuoti mityba,bet vis tiek nelemti like 4-5 kg po nestumo niekur nedingsta.Nukrenta kokie 2-3 ir vel atgal grizta,kai tik daugiau pavalgau doh.gif .Taip ir vargstu metu metais.
Gal kokie 1-1,5 metu vis nesiryzau nusipirkti tos kavos, galvojau,kad tikrai kava nepades numesti tu kg schmoll.gif . Dabar geriu jau 15 dienu ir turiu -3 kg.Labai dziaugiuosi,nors valgau visko,ko noriu,bet po mazai,nes daugiau nuo sios kavos ir nesinori.Tikrai valgau per prievarta,nes alkio jausmas nekankina ir stebuklingai nesinori saldumynu bigsmile.gif .Tiek visko isbandziau ir nieko,o nuo kavos kazkokie stebuklai blink.gif .Labai troskina ir kaip rekomenduoja isgerti 2 litrus vandens, be problemu juos isgeriu ir dar daugiau. Valgau 3 kartus dienoje,bet mazai. Buciau daugiau gal numetusi kg,bet buvo 3 baliukai ,kuriuose daugiau pavalgiau.Nors istikruju,anksciau tai per balius valgydavau tiek,lyg buciau metus nevalgiusi,net geda budavo doh.gif , o dabar valgiau,bet daug maziau,nes lyg organizme isijungtu stop: akys nori, bet nebegali ikisti i burna daugiau.
Tikrai galiu rekomenduoti ji visoms,tikrai mazina stipriai apetita ir saldumynu potrauki,nors gali ne visoms vienodai suveikti. Kiek atsiliepimu cia skaiciau, tai vienoms padeda,o kitoms ne
Atsakyti

i 
Ši tema skirta tik diskusijoms apie lieknėjimo papildus, jokių komercinio pobūdžio žinučių (perku, parduodu, ieškau, dovanoju) čia negali būti, kaip ir reklaminių nuorodų, kur įsigyti vieną ar kitą preparatą. Už taisyklių nesilaikymą bus skiriami įspėjimai. Skelbimams yra Skelbimų lenta
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 20, 17:28)
ar yra maisto papildų angliavandenių įsisavinimą kad mažinti? g.gif riebalų yra,pvz chitosan,o angliavandenių? g.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif

Kažkoks yra, per TV anksčiau Džordana Butkutė reklamavo, pavadinimo neatsimenu g.gif
Bet manau , kad jei gausiai valgysi ką nori ir kiek telpa, nei vienas preparatas nepadės ax.gif Svarbiausia saikas 4u.gif Sėkmės
Atsakyti
Sveikos nuo vakar pradejau vartoti papildus liposinol, siai dienai sveriu 80 kg ir dar plius uzsirasiau i viso kuno vakumini masaza. Ziuresim koks bus rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciux @ 2012 08 23, 22:28)
... Gal kokie 1-1,5 metu vis nesiryzau nusipirkti tos kavos, galvojau,kad tikrai kava nepades numesti tu kg
...anksciau tai per balius valgydavau tiek,lyg buciau metus nevalgiusi,net geda budavo

...vat ir as taip manau g.gif biggrin.gif
....o! kaip pazystama doh.gif lotuliukas.gif
Ieskau atsiliepimu apie Green kafe ax.gif Labai jau graziai aprasyta,apreklamuota tongue.gif Tai kaip jauciates? Jokiu salutiniu poveikiu?(nors ir raso,kad 100% naturalus produktas)

Anksciau ir Lyda isbandziau,ir kitajska kazkokia arbata biggrin.gif -padejo...bet ir troskino nezmoniskai bigsmile.gif Nu gi padejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 08 26, 19:53)
...vat ir as taip manau  g.gif  biggrin.gif
....o! kaip pazystama  doh.gif  lotuliukas.gif
Ieskau atsiliepimu apie Green kafe  ax.gif Labai jau graziai aprasyta,apreklamuota  tongue.gif  Tai kaip jauciates? Jokiu salutiniu poveikiu?(nors ir raso,kad 100% naturalus produktas)

Anksciau ir Lyda isbandziau,ir kitajska kazkokia arbata  biggrin.gif -padejo...bet ir troskino nezmoniskai bigsmile.gif Nu gi padejo  tongue.gif

Sveika, as kazkaip daug atsiliepimu apie ta kava neskaiciau,tik pries kazkur 1,5 metu perskaiciau zurnale straipsni apie Green Coffe, tai nuo tada vis apie ja pagalvodavau. Kiek raso,kad geriausia pradeti nuo Green cooffe 800, jei nepadeda,tada bandyti green cooffe 1000, o paskui tik ta green cooffe 1500. As iskart nesismulkinau ir pirkau Greenn cooffe 1500, paskui sakau,jei tos nepades,tai bus be reikalo daug pinigu ismesta kaip i bala .
Geriu jau 21 diena ir jauciuosi tiesiog puikiai: jokiu salutiniu poveikiu nera thumbup.gif : nei galva sukasi,nei pykina,tik troskina.Pirmas kelias dienas tai ziauriai troskino,o paskui normalizavosi . Ir energijos turiu daug.Tikrai netikejau,kad taip pades. Tai per tas 3 savaites nukrito 4 kg thumbup.gif , o krenta todel,kad sumazejo apetitas ir nebevalgau visko is eiles blush2.gif bei saldumynu nesinori. Per mm tai truputi norejosi kazko saldaus, suvalgiau pora saldainiu ir viskas tuom baigesi bigsmile.gif .Anksciau tai lupdavau saldainius kaip kokia masina lotuliukas.gif ir sveisdavau doh.gif ,jau vyras juokesi,sake,kad atims ir pasleps biggrin.gif . Nu labai dziaugiuosi,kad prisiverciau ta kava nusipirkti.
As tai nesu visu tu nelegaliu lieknejimo preparatu bandziusi, kazkaip bijojau,o ,kai dar prisiklausiau per TV,tai isvis noras praejo. Viska,ka esu bandziusi,yra pirkti vaistinese. Maitinausi ir pagal dietologes surasyta valgiarasti
6 savaites. Tikrai tada valgiau laaaabai laaaabai daug,bet buvo viskas liesa, mazai riebalu, daug darzoviu ,vaisiu nedaug, labai ivairus maistas. Tie kg tikrai krito: per savaite 1-1.5 kg . Bet uzkniso mane tas kaloriju skaiciavimas,valgymas pagal valandas, isvaziuoji ar iseini kur nors,tai pasiimi savo indeli su maistu .Gal kada nors dar maitinsiuos pagal ta valgiarasti,bet dabar tikrai ne. Sirdis alpdavo,kai pamatydavai ka nors skanaus,o negali valgyti.Tai po dvieju menesio 3 kg sugrizo doh.gif ,nes pradejau valgyti normaliai. O gerdama sia kava, valgau ko noriu bigsmile.gif ,tik,kad po nedaug,nes daugiau nesinori.Tai,kol gersiu sia kava, skrandis susitrauks ir nebesinores tiek valgyti kaip anksciau.Ir tikiuosi,kad tie kg negris.Nes niekaip nesugriztu iki to svorio,kaip pries antra nestuma . Anksciau nei as dietu laikiausi,nei reikejo daug pastangu.Matyt dabar su metais yra kitaip. Nebera tiek valios.
Tikrai rekomenduoju
Atsakyti
Aciu uz nuomone mirksiukas.gif 4u.gif
Bandysim,kaip cia bus,idomu tongue.gif (as nuo 1000 pradesiu blush2.gif )
Dar yra ten daug visokiu "pribambasu" vakare gert g.gif

Pas man situacija panasi-jei laikausi,tai viskas ciki,bet jei biskis atsipalaiduoji,tai eina ....,ryju viska ir po daug doh.gif Vat tik saldumynu as nemegeja schmoll.gif O visokiu cipsu,duonyciu ir visokiu s... -tai joooo! lotuliukas.gif Be keptu bulviu gyvent negaliu,nu ir aisku,be mesos blush2.gif
Nu ir kaip taisykle-po ilgos pertraukos kg gryzta verysad.gif Atrodo nedaug noriu,tik -5kg,bet vistiek,be "pagalbos" niekaip.
Tikiosi,Caffe pades smile.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Aptikau toki preparata "Obesimed Forte" - kapsules, kurias isgerus ne taip noris valgyt. Gal kas bandet?
Atsakyti