Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

QUOTE(kipse @ 2011 08 30, 16:19)
naujo nieko. tik , kad vėl rašysiu posėdžių protokolus  unsure.gif

Rašiau ir aš pernai, buvau pirmininkė biggrin.gif Tikiuosi šiemet nereikės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 30 rugpjūčio 2011 - 19:07
Sveikutes 4u.gif

mums ir sunkiai sekas, nes va nemokamu 2d turejom ir tik 31d vienintele diena pasiruost , pasipuost grupe, aplinka ir dar muzikini sventini sukineli surengt kaip visad ant manes doh.gif
mes dovanosim po piestuka ir da ryt meginsim paieskot mazyliu spalvinimo knygeliu, jei nerasim tai po ciulpini koki kaip ir wilmara, bet padarysim gelytes panaudoje krepini popieriu ax.gif
Atsakyti
Aš tai padariau tokias rankines, tipo kuprinytes. Į jas įdėsiu sąrašą, kokių priemonių nusipirkti mokyklai ir gal kokį čiulpinuką įmesiu mirksiukas.gif
Manau bus gerai thumbup.gif
Geros šventės visoms 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri galit įmesti šiandien į el paštą jau paruoštą priemonių sąrašą ax.gif Perskaičiau postą ir prisiminiau, kad šito tai nepadariau doh.gif Visiškai galva nebedirba doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 08 31, 18:34)
Merginos, gal kuri galit įmesti šiandien į el paštą jau paruoštą priemonių sąrašą ax.gif  Perskaičiau postą ir prisiminiau, kad šito tai nepadariau doh.gif Visiškai galva nebedirba doh.gif  blush2.gif

kokių priemonių?

Šian valdžia kabinetus apžiūrėjo (kasmetinė tradicija). maniškį apžiūrėjo paskutinį, tai patiko, ypač vienai pavaduotojai biggrin.gif

Siūlysiu tėvams vis tik ,,aš rengiuosi į mokyklą" pratybas.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 08 31, 19:12)
kokių priemonių?

reikalingų priešmokyklinukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 08 31, 23:09)
reikalingų priešmokyklinukui smile.gif

kur siusti? g.gif
atsiusciau istobulinta sarasas per eile darbo metu tongue.gif
Papildyta:
gal tada gauciau ir priejima prie el pasto blush2.gif
Atsakyti
Su pirmąją mokslo metų diena! Kantrybės šiame 10 mėnesių Trunkančiame realybės šou, Kurio prizas- 2 mėnesiai atostogų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos pupos 4u.gif
Smagiai Jūs čia draugaujat thumbup.gif
Jungiuosi Jūsų būrelin ax.gif
Esu naujai iškepta PUGė, tad klausimų klausimėlių N.
Jau kaaaip norėčiau patekti į tą Jūsų auksinį darbų, minčių ir visokio kitokio gėrio kambariuką blush2.gif Tik kad nelabai dar galiu savo pasiekimais pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 09 01, 09:02)
kur siusti? g.gif
atsiusciau istobulinta sarasas per eile darbo metu  tongue.gif
Papildyta:
gal tada gauciau ir priejima  prie el pasto blush2.gif

info.priesmokyklinuke@gmail.com labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
Gavau darbe naują knygą ,,Metodinis leidinys priešmokyklinio ugdymo pedagogams" (sudarė Monkevičienė ir Glebuvienė). gal gavot ir jau vartėt?
Atsakyti
Dar nieko nežinau, reiks pasidomėti
Papildyta:
http://www.upc.smm.l...a/leidinys1.php

Čia šitas leidinys, mes gavom jį pavasarį.
Atsakyti