Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

QUOTE(elitine13 @ 2011 09 04, 12:06)
Aš taip pat šiemet turiu mišrią grupę, būtų įdomu sužinoti, kaip Jūs pritaikot užduotėles, ar duodqat skirtingas, ir ką darot su pratybomis?  g.gif

Priesmokyklinukams perkame pratybas sunkesnes, mazesniesiems lengvesnes smile.gif Jei rasome i sasiuvinius tai galima sakyti niekuo neskiriu vaikus. Dar priesmokyklinukai gauna daugiau dalomosios medziagos, su uzduotelemis
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2011 09 04, 20:18)
Priesmokyklinukams perkame pratybas sunkesnes, mazesniesiems lengvesnes smile.gif Jei rasome i sasiuvinius tai galima sakyti niekuo neskiriu vaikus. Dar priesmokyklinukai gauna daugiau dalomosios medziagos, su uzduotelemis

kokias butent pratybas perkate priesmokyklinukams g.gif
Atsakyti
aš planuoju šias pirkt.tik bėda -mūsų pegase teturi tik 5vnt. užsakymus daro 1k mėnesy. gal pati bandysiu užsakinėt. bet pinigų nesusirenku ( o pati laukiu pirmos al;gos). pirmus metus bandysiu. gal kuri turi ir gali nuskenuot turinį ir kokias 10 pirmų temų ax.gif ar abiejų dalių turinius. planą galėčiau rašyt. nors turiu susigalvojusi savo. mėtaus ir nzn kaip pasidaryt geriau.

beje dėl planų-prašau paaiškint. reikia užsipildyt tik dienyne, o ,,talmudų" nerašot? mano kolegos rašydavo mėnesiais:rugsėjis, spalis..., kursuose rodė: temos, ekskursijos, susirinkimai ir pan atskirai g.gif esu žalia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 09 04, 19:34)

beje dėl planų-prašau paaiškint. reikia užsipildyt tik dienyne, o ,,talmudų" nerašot? mano kolegos rašydavo mėnesiais:rugsėjis, spalis..., kursuose rodė: temos, ekskursijos, susirinkimai ir pan atskirai  g.gif esu žalia  doh.gif

Rajono metodiniam pasitvirtinom ir atskirų planų nerašom. Mūsų planai žurnale. g.gif Taip pat žurnale surašau ekskursijas, popietes, projektus, darbą su tėvais ir t.t.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 05 rugsėjo 2011 - 00:08
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 05, 02:07)
Rajono metodiniam pasitvirtinom ir atskirų planų nerašom. Mūsų planai žurnale. g.gif Taip pat žurnale surašau ekskursijas, popietes, projektus, darbą su tėvais ir t.t.

pas mus ir tik kas zurnale 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o dirbant su mišria grupe pildomas tik vienas žurnalas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 05, 19:17)
Merginos, o dirbant su mišria grupe pildomas tik vienas žurnalas? g.gif  blush2.gif

na bent jau pas mus taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos pradingusios darbštuolytės 4u.gif . Noriu paklausti kiek dienų jums per mokslo metus gaunasi mokytis? Ir kiek turit atostogų? g.gif
Atsakyti
Na, atostogos tai pagal ugdymo planą smile.gif Darbo dienų neskaičiavau
Atsakyti
32 sav per m.m. val skaičiaus nepamenu. jep. 640 val. o atostogų - rudens, pavasario ir žiemos po savaitę +2 sav papildomų.

Niekaip neįsivažiuoju. doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri esat savo ugdymo įstaigos metodinio būrelio pirmininkė?
Atsakyti
Aš buvau ilgą laiką pradinių klasių metodinio būrelio pirmininkė, metodinėje taryboje rašiau protokolus. Šiais metais jau nebe. Galiu kuo padėti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willmara: 15 rugsėjo 2011 - 20:05