Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

QUOTE(Lota77 @ 2011 09 03, 16:14)
Dar nieko nežinau, reiks pasidomėti
Papildyta:
http://www.upc.smm.l...a/leidinys1.php

Čia šitas leidinys, mes gavom jį pavasarį.

ne tas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 09 03, 12:11)
Gavau darbe naują knygą ,,Metodinis leidinys priešmokyklinio ugdymo pedagogams" (sudarė Monkevičienė ir Glebuvienė). gal gavot ir jau vartėt?

Gavau ir aš tokią, bet nespėjau pavartyti g.gif

Merginos, gal galit įmesti į el. paštą vaikiškų dainelių ir vaikiškų dainelių karaoke. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 03 rugsėjo 2011 - 16:39
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 03, 17:37)

Merginos, gal galit įmesti į el. paštą vaikiškų dainelių ir vaikiškų dainelių karaoke.  4u.gif

kokių konkrečiai? gal dainelių temoj yra?
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 09 03, 17:41)
kokių konkrečiai? gal dainelių temoj yra?

tinka man visokios, svarbu, kad mp3 formate būtų smile.gif
Atsakyti
dainelių temoj turėtų būt

caca
Atsakyti
sweikos priesmokyklinukes 4u.gif gal galetu kas nors imesti cia reikalingu priemoniu sarasa?priejimo prie pasvordo dar negavau, o saraselis toks reikalingas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2011 09 03, 17:55)
sweikos priesmokyklinukes 4u.gif gal galetu kas nors imesti cia reikalingu priemoniu sarasa?priejimo prie pasvordo dar negavau, o saraselis toks reikalingas unsure.gif

Aš taip pat prašiau, bet negavau biggrin.gif biggrin.gif Dabar jau nebereikia, išsisukau ir be jo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 03 rugsėjo 2011 - 17:01
nu ka...atsiprasau visu. labai blush2.gif darbo per akis , o pas mus interneto tai nera, namie kompo neziurrejau kelias dienas....bet va is darbinio kompo ikeliau sarasa, parsinesiau, prisedu imest ir neduoda man jo atidaryt nes ne tie windausai doh.gif gun_bandana.gif:
..........
mes tai nedavem kol kas jokiu sarasu schmoll.gif tegu apsipranta susipazysta su aplinka , tvarka, taisyklemis , draugais smile.gif o kai bus tevu susirinkimas tuomet ir duosim paaiskindamos del ko ir kam reik vienu ar kitu dalyku, nes kiekvienam aiskinti ir likti da nesuprastai (kartais) jau pavargom sad.gif ...buna atveju kai tevai ateje pirma diena gauna sarasa bega skustis pas valdzia, kad tiek daug visko doh.gif kam to reik...nusprendem pirma isaiskint viska po to paduot sarasus ax.gif
....
net nzn daba gal jums tiktu kad is atminties surasyciau cia mastau.gif manau prisiminciau blush2.gif
Papildyta:
Mes negavom tokio metodinio leidinio g.gif
Atsakyti
Ačiū, pentarda, bet man asmeniškai tai nereikia, apsiėjau šiemet ir be jo biggrin.gif Tėvai jau kitą dieną atnešė viską supirkę. biggrin.gif

Merginos, turiu klausimuką, gal kuri dirbate su mišria priešmokykline grupe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 04 rugsėjo 2011 - 07:10
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 04, 08:10)
Ačiū, pentarda, bet man asmeniškai tai nereikia, apsiėjau šiemet ir be jo biggrin.gif  Tėvai jau kitą dieną atnešė viską supirkę.  biggrin.gif

Merginos, turiu klausimuką, gal kuri dirbate su mišria priešmokykline grupe g.gif

as dirbu su misria grupe 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat šiemet turiu mišrią grupę, būtų įdomu sužinoti, kaip Jūs pritaikot užduotėles, ar duodqat skirtingas, ir ką darot su pratybomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 04, 09:10)

o tai tipo turit jaunesniu ir sesemeciu vaiku? g.gif
QUOTE(elitine13 @ 2011 09 04, 13:06)
Aš taip pat šiemet turiu mišrią grupę, būtų įdomu sužinoti, kaip Jūs pritaikot užduotėles, ar duodqat skirtingas, ir ką darot su pratybomis?  g.gif

galiu sakyt kad turim misria grupe, nes vaikuciu turim ir su sutrikusia raida, todel uzduoteles visuomet pas mus skirtingos visiems pagal galimybes ir pagal sugebejimo lygi ir mes neperkam pratybu, o kopinam individualias uzduotis rolleyes.gif
Atsakyti