Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Maniškiai dygo apie pusantro mėneio ir nieko. Kantrybės reikia, juk per kietą kevalą daigeliams reikia prasikalt. smile.gif
Atsakyti
Aš vienam avokadui žievelę nulupau, tai manu, kad tada jis turėtų greičiau prasikalt. Suprantu, kad reikia laukt verysad.gif bet man taip jau norisi kad viskas greičiau vyktų, matyt trūksta man kantrybės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuxss: 11 gegužės 2006 - 14:49
QUOTE(Kozete @ 2005 02 20, 14:06)
Aciu, aciu. smile.gif
Siaip mano vyras biologas ir as jo paklausiau kas galetu buti. Siaip jis pastebejo, kad avokadui labai nepatinka, kai ji sukioji. Nes ir pas mane jis vienu metu buvo pradejes mesti lapus. Kartais nuleipsta lapeliai. Siaip nieko specialiai nedarau, tik 1 karta per kokias dvi savaites patresiu kambariniu geliu trasomis.

Tai tiek

g.gif
Gal kas galit patart. Tai kaip man ta avokada isauginti tiesiai, kai jis sitaip sukiojas ir linksta i sviesa, jei jis nemegsta buti sukiojamas? blink.gif
Ir dar, skaiciau, kad veliau galima sulaukti vaisiu. Tai kaip su tom paprastom kambarinem trasom? Nieko blogo? Paskui vaisiai bus "patresti". blush2.gif
Atsakyti
[quote=rrr?,2006 05 13, 14:27]
g.gif
Gal kas galit patart. Tai kaip man ta avokada isauginti tiesiai, kai jis sitaip sukiojas ir linksta i sviesa, jei jis nemegsta buti sukiojamas? blink.gif
Ir dar, skaiciau, kad veliau galima sulaukti vaisiu. Tai kaip su tom paprastom kambarinem trasom? Nieko blogo? Paskui vaisiai bus "patresti". blush2.gif
[/qu

Manau kad tikrai dar ilgai reiks laukti kol bus vaisiai, turi matyt nemažai metų praeiti, tai kol kas manau tikrai gali tręšti kambarinių gėlių trąšomis. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano avokada lukštas jau nukrito, o dabar skyla jau ir viduj... Tai suprantu, kad greit sulauksiu jau ir daigelio, a? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2006 05 23, 19:43)
Sveikos. Mano avokada lukštas jau nukrito, o dabar skyla jau ir viduj... Tai suprantu, kad greit sulauksiu jau ir daigelio, a? g.gif  g.gif  g.gif

Tikrai, taip!!!! biggrin.gif Ir labai greit augancio daigelio thumbup.gif
Sveikinu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2006 05 23, 17:43)
Sveikos. Mano avokada lukštas jau nukrito, o dabar skyla jau ir viduj... Tai suprantu, kad greit sulauksiu jau ir daigelio, a? g.gif  g.gif  g.gif

sveikinu 4u.gif o kiek laiko praejo nuo pasodinimo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2006 05 23, 18:43)

didis.gif taip, jau greit sulausi mirksiukas.gif ir augs jis dabar - kaip " ant mielių " wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 05 23, 19:24)
Tikrai, taip!!!!  biggrin.gif Ir labai greit augancio daigelio  thumbup.gif
Sveikinu!  drinks_cheers.gif

QUOTE(Aina @ 2006 05 23, 19:50)
sveikinu 4u.gif o kiek laiko praejo nuo pasodinimo? bigsmile.gif

QUOTE(Džinė @ 2006 05 24, 12:57)
didis.gif taip, jau greit sulausi mirksiukas.gif ir augs jis dabar - kaip " ant mielių " wub.gif

Ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif O pasodinau kauliuką gal prieš du mėnesius g.gif Jau maniau, kad reiks mest lauk... Nes kiek čia paskaičiau, kad vienoms tai nerealiai greit sudygo... NA, bet ir maniškis jau augs ''ant mielių'' clap_1.gif yahoo.gif yess.gif yess.gif Uii, kaip dabar laukiu ax.gif Tikiuos, kad kai persikelsim į naujus namučius, daugelis mane pradžiugins thumbup.gif
Atsakyti
pries 5 dienas dar viena avokada nusprendziau bandyt daigint ir pastaciau ant kojeliu bigsmile.gif . siandien jisai persprogo blink.gif . ar cia reiskia, kad jau augs? pirma kart auginu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 25 gegužės 2006 - 21:17
QUOTE(Aina @ 2006 05 25, 22:04)
siandien jisai persprogo blink.gif . ar cia reiskia, kad jau augs? pirma kart auginu blush2.gif

wub.gif taip, dabar jau lys daigelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 05 26, 17:12)
wub.gif taip, dabar jau lys daigelis 4u.gif

o kada jau reik i zeme ji kisti? dar palaukt kol islys ar jau sodint? g.gif . idomiausia kad kiti du jau menuo kaip pasodinti ir iki siol nieko schmoll.gif
Atsakyti