Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(Aina @ 2006 05 26, 16:33)
o kada jau reik i zeme ji kisti? dar palaukt kol islys ar jau sodint? g.gif . idomiausia kad kiti du jau menuo kaip pasodinti ir iki siol nieko schmoll.gif

Aš rašiau, kad pas mane įskilo kauliukas praėjus beveik dviem mėn po įsodinimo į žemę. Taip, kad kantrybės turbūt reik... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 26, 18:33)
o kada jau reik i zeme ji kisti? dar palaukt kol islys ar jau sodint? g.gif . idomiausia kad kiti du jau menuo kaip pasodinti ir iki siol nieko schmoll.gif

jau dabar sodink, nes mačiau gražias šakneles wub.gif
o anie du - tuoj turėtų pasirodyti mirksiukas.gif

QUOTE(laurechka @ 2006 05 26, 18:54)
Taip, kad kantrybės turbūt reik... mirksiukas.gif

didis.gif tik kantrybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 05 26, 18:32)
jau dabar sodink, nes mačiau gražias šakneles wub.gif
o anie du - tuoj turėtų pasirodyti mirksiukas.gif
didis.gif tik kantrybės biggrin.gif

jokiu sakneliu nera g.gif , dar tik 6 dienos kaip pamerktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 25, 22:04)

blink.gif o kas ten tos 3 rudos apačioj g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 05 26, 18:46)
blink.gif o kas ten tos 3 rudos apačioj g.gif  unsure.gif

susmeigti dantu krapstukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . paremiau kad tik galiukas vandeny butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 26, 20:29)
susmeigti dantu krapstukai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . paremiau kad tik galiukas vandeny butu biggrin.gif

doh.gif ot neatsimenu, kaip aš savąjį sodinau g.gif ar kai tik trūko g.gif nu niekaip nepamenu. Bet matei koks pas mane jau gražuolis blush2.gif
Atsakyti
o aš visada tik į žemę kišu tą kauliuką ir išdygsta man avokada, ir net labai labai greit blink.gif kažko viskas pas mane labai greit išdygsta g.gif
Atsakyti
Pagaliau po ilgo laukimo isdygo mano avokadas thumbup.gif tai dabar jau laiminga ax.gif
Atsakyti
tai dar karta man paaiskinkite g.gif labai noreciau toki grazu augala turet. Tai va nusiperku as avokada, turiu kauliuka, tai ji iskarto kist i zeme, ar reikia nulupti kaula ir sodinti tik sekla? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 06 23, 07:35)
tai dar karta man paaiskinkite  g.gif  labai noreciau toki grazu augala turet. Tai va nusiperku as avokada, turiu kauliuka, tai ji iskarto kist i zeme, ar reikia nulupti kaula ir sodinti tik sekla?  g.gif  g.gif  g.gif

Sveika. As isemiau kaula is avokado ir ikisau bukuoju galu i zeme iki puses ir viskas... Ir ilgai laukiau, kol pagaliau islindo daigelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik va, dabar klausimas pasistojo... O ji reiks po kiek laiko pakirpti ar kaip? Ar jis tiesiai augs man graziai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 06 23, 08:35)
tai dar karta man paaiskinkite  g.gif  labai noreciau toki grazu augala turet. Tai va nusiperku as avokada, turiu kauliuka, tai ji iskarto kist i zeme, ar reikia nulupti kaula ir sodinti tik sekla?  g.gif  g.gif  g.gif

kaula kelias valandas pamirkius siltam vandeny, labai lengvai nusilups ta ruda luobele, liks tik pati sekla 4u.gif . siulau statyti ant kojeliu, tik galiuka imerkti i vandeni ir kasdien gerai nupurksti, rezultatai labai greit pasimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, avokadu augintojos, smile.gif

turiu toki klausymiuka. Gal kur radot kokios info. ka tie avokadai megsta, o ko ne? Pvz.: kiek laistyt, kokia sviesa, ar reik nupurkst ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti