Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 06, 12:55)
O per kiek laiko išdygo ? Aš jau prieš gerą mėnesį įkišau prie kitis gėlės į vazoną tris kaulus avokado, bet dar nieko nemačiau  schmoll.gif  Ar jie visi gyvybingi - t.y.kiek pasodinote tiek ir išaugo?  g.gif

as niekad nesodinu i zeme, kol nepradeda skilti ir islenda daigas schmoll.gif . laikau iki puses vandeny, kai pradeda sakni ir daiga kist lauk praskiles, tada ir pasodinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veni @ 2007 03 06, 12:07)
Tikras gražuolis  bigsmile.gif

mmm,koks grazus thumbup.gif ,mano tai kazkoks nudveses unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 03 06, 13:28)
as niekad nesodinu i zeme, kol nepradeda skilti ir islenda daigas schmoll.gif . laikau iki puses vandeny, kai pradeda sakni ir daiga kist lauk praskiles, tada ir pasodinu mirksiukas.gif

g.gif , geras - tai įdėti reikia į stiklinę ir laukti kol skils ? g.gif Taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 06, 10:55)
O per kiek laiko išdygo ? Aš jau prieš gerą mėnesį įkišau prie kitis gėlės į vazoną tris kaulus avokado, bet dar nieko nemačiau  schmoll.gif  Ar jie visi gyvybingi - t.y.kiek pasodinote tiek ir išaugo?  g.gif

Pakentėk dar... Aš laukiau 3 mėn kol skilo kauliukas, o paskui pradėjo lysti daigelis žaibišku greitumu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano tikriausia per porą mėn. išlindo, paskui pakankamai greit pradėjo augt- tik lapai ne žali o į ružavuma ar violetinumą- vien žo gražus
Atsakyti
Savo avokadų kauliukus sodinau tiesiai į žemę, nelabai tikėjausi, kad sudygs visi, tai įkišau tris, visi sudygo, tai savaitgali persodinau,dabar neramu ar jiems patiks pasikeitimai. Čia maniškiai avokadaitrys viename
ar kai jusu avokadai zemeje,jų kauliukai matosi, ar po žemėm
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 03 21, 09:34)
Savo avokadų kauliukus sodinau tiesiai į žemę, nelabai tikėjausi, kad sudygs visi, tai įkišau tris, visi sudygo, tai savaitgali persodinau,dabar neramu ar jiems patiks pasikeitimai. Čia maniškiai avokadaitrys viename
ar kai jusu avokadai zemeje,jų kauliukai matosi, ar po žemėm

Matosi kauliukai, tik nežinau, ar čia gerai, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėMaja @ 2007 04 20, 14:40)
Matosi kauliukai, tik nežinau, ar čia gerai, ar ne  g.gif

taip ir turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar apie avokadus smile.gif

Augala reikia laikyt sauletoj vietoj,geriausia ant palanges. Kuo daugiau saules, tuo veslesnis ir greiciau auga.
Apie laistyma: laistyt reikia ddaznai, i savaite 3 kartus. Bet ne perlieti. Jei labao pageltonuoja, keleta dienu palaikyt nelaiscius, kad zeme isziutu, ir vel pradeti iprastini lasityma.

Apie sakojimasi. Is tikro reikia augalo virsuneles lapus nuskabyt jam uzaugus 15 cm, ir ta procedura pastoviai kartot augalui vis paaugus 15 cm. Tada avokadas bus veslus, issisakojes, o ne isstypes stiebas smile.gif

Apie vaisius: tikimybe labai labai maza..kiek girdejau, reikia skiepyt jei nori vaisiu.
Na bet gal kartais pasiseka ir taip biggrin.gif

Tai tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2007 04 20, 16:51)
taip ir turi buti mirksiukas.gif

nebutinai tongue.gif
kauliukas gali sau augti ir zemej..

o pradaiginti irgi visai nesunku, tiesiog kauliuuka nieko nedarius pasodini i zeme, laistai ir lauki smile.gif gali prireikt kantrybes, bet paprastai islendaa daigeliai.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 06, 11:55)

Du kartus esu sodinus, tai abu kartus ir išdygo ax.gif Bet su pirmuoju buvo tokia istorija, kad aš išvažiavau kažkur, o jis mirė iš bado doh.gif verysad.gif Šiemet susidaiginau naują, jau ūgtelėjęs 4u.gif Bet vienas lapas ėmė gelst ir džiūt, tai jau pradedu bijot - gal jam kas ne taip... g.gif ar čia nieko kai vienas? Atsitiktinis? blush2.gif

Čia mano augalėlis ir nudžiūvęs lapas, įvertinkit 4u.gif
http://agnevos.multi.../photos/album/3
Atsakyti
Pasisėjau gegužėj dvi sėklytes. Tai viena jau lapuką iškišo, o kita prasprogus lapukus dar viduje laiko. Padėjau sėklytes abi ant žemės vazonėly ir uždengiau maišeliu.
Atsakyti
As ir neseniai pasejau kauliuka. laukiu kol isdygs 4u.gif tikiuosi sulauksiu
Atsakyti