Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(augintoja @ 2008 06 17, 10:18)
xxxsaulyte, man atrodo- tai liga, man taip pat toks dalykas buvo.
O tai tau ir išdygo po 3-4mėn.?? swoon.gif

Gal ir liga. O kuom purškti??? g.gif

Taip, išdygo tikrai po kokių 3-4 mėn, o gal ir ilgiau... Nes kai iššėmiau iš didžiojo vazono - tai ohoho toks branduolys kol sprogsta - tai laiko jam reikia...

QUOTE(merga @ 2008 06 17, 11:34)
Klausot,mergikes,tai ar reikia tai seklai skura dirti pries sodinima ar ne? g.gif

nieko aš nenuiminėjau - kaip išėmiau iš vaisiaus - tai taip ir įkišau į vazoną - nei ploviau, nei mirkiau...
Atsakyti
man išdigsta po 2-3 sav.
o purkšti tai su grungnu vandenėliu... bigsmile.gif
Man jau dygsta citrina! soske.gif
Atsakyti
o tai su kuo purškiate avokadą - nes ruduoja ant lapo... verysad.gif
Atsakyti
SU NIEKUO schmoll.gif
Papildyta:
#AŠ SU NIEKUO
Atsakyti
Pasiskaičiau, bandysiu ir aš auginti. Žiūrėsim kaip čia man pavyks ax.gif
Atsakyti
ikisau ta avokada, bet kazkaip jokiu pokyciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 07 09, 22:09)

Kantrybes 4u.gif Kaulas skyla labai letai, laikyk siltai, daznai laistyk ir isdygs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 07 09, 22:54)
Kantrybes  4u.gif Kaulas skyla labai letai, laikyk siltai, daznai laistyk ir isdygs  mirksiukas.gif

Nu jauciu,kad tas laukimas mane pribaigs lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš avokado sėklą nulupau ir įkišau tiesiai į žemę prieš tris savaites, vazonėlį laikiau aprišusi maišiuku ir retkarčiais pravėdindavau ir nuolat drėkinau žemę. O vakar pastebėjau, kad kaulas jau skyla clap.gif Jau kaip laukiu daigelio greičiau pasirodant ax.gif
Atsakyti
Mano avokadas (kazkur 15-20cm dydzio) pats pradeda sakotis thumbup.gif na, arba netycia jam vienas pumpurelis koks nuskintas buvo... bet tikrai specialiai to nedariau.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 07 09, 22:09)

o zinokit pokyciai jau yra- skyla thumbup.gif
tik kas turi buti toliau- nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar man tik klaidingas ispudis, ar si tikruju - didziausias dziaugsmas avokado auginime yra laukti kol isdygs ir prades sparciai stiebtis g.gif

Maniskis antrametis avokadas, sleivas kreivas (meginau gnaibyt virsunes, kad sakotusi, bet - schmoll.gif ) - tarsi ir lauktas, bet jau mastau, ar nemest lauk. Negrazus, sleivas stiebas su lapais.

Atsakyti