Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(vilmonzas @ 2008 05 16, 12:29)
Vajetau kokie gražiuoliai  wub.gif  Prisiskaičiau ir aš įsidaiginau avokadą, tik kad labai jau ilgai man jis leido šaknis  g.gif  Kokius 2 men tai mažiausiai, bet mano vargas niekui nenuėjo, jau turime kokių 10cm avokadžiuką, nes daiginau aš jį vandenyje, o išleidus šaknį ir įdėjus i žemę tai auga dienomis  thumbup.gif  aišku su Jusu nepalyginsi  wub.gif  Bet pasivysim ir mes  tongue.gif

thumbup.gif Pasivysit tikrai greitai, nes jie labai greitai auga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 05 13, 19:38)
Va ir mano broliukai avokadžiukai  smile.gif
Čia žemesnysis. Vieną kartą nugnybta viršūnė, jau leidžia naujas šakeles  smile.gif
user posted image
Vaizdas iš viršaus
user posted image
O čia mano ilgšis. Jau du kartus nuskabyta viršūnė, bet šakotis vis tiek nenori, auga į aukštį  laugh.gif
user posted image
Va kokie jo lapai
user posted image

Koks grozis!!!!

Pagaliau ir man islindo is zemes yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 05 16, 19:44)
Koks grozis!!!!

Pagaliau ir man islindo is zemes yahoo.gif

Aciu smile.gif
Sveikinam 4u.gif , dabar jau malonioji dalis laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 05 16, 19:54)
Aciu  smile.gif
Sveikinam 4u.gif , dabar jau malonioji dalis laukia  biggrin.gif

Aciuks.Lauksiu ir stebesiu savo avokada mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau ketvirtas islindo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Dar laukiu liciu,bet deja verysad.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti - mano avokadas neperseniausiai išaugo, turi jau keletą lapelių, bet žiūriu, kad geltonuoti lapai pradeda unsure.gif gal paglebėsit su paramais? laistau kas antrą dieną, ant pietinės palangės įsikūręs, žemės universalios - kas galėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 06 11, 19:12)
Norėjau paklausti - mano avokadas neperseniausiai išaugo, turi jau keletą lapelių, bet žiūriu, kad geltonuoti lapai pradeda unsure.gif gal paglebėsit su paramais? laistau kas antrą dieną, ant pietinės palangės įsikūręs, žemės universalios - kas galėtų būti g.gif

Sveika, šeip šiems medelams tinka- lapinės, velėninės žemės, komposto ir smėlio mišinys (3:1:1:0,5), o dėl palangės tai ant rytinės ar vakarinės padėt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 06 11, 19:12)

Jei lapų kraštai gelsta arba ruduoja, gali būti kelios priežastys: per drėgnas dirvožemis, per mažai laistoma, trūkumas šviesos, per didelis apšvietimas - saulės nudeginti lapai, per žema arba per aukšta oro temperatūra, perteklius arba trūkumas mineralinių medžiagų, sausas oras, skersvėjai ax.gif
Atsakyti
Egluzhė, aš tau pritariu wink.gif

Papildyta:
Beje, aš pernai vasara sėjau avokadą, apsidžiaugiau, kad išdygo clap.gif

... bet nesenei netekau jo swoon.gif cray.gif parudavo lapai, atrodo gerai auginau tą augaliuką, bet ir lapai buvo mažulyčiai, gal 3 cm ilgio cry.gif
Tai vakar pasisėjaju naują new_russian.gif group.gif , tuo pačiu pasisėjau citriną ir greipfrutą. biggrin.gif[COLOR=blue]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augintoja: 13 birželio 2008 - 20:09
Sveikutes,mielosios,avokadu augintojos.Noreciau ir as isijungti i jusu rateli.Skaitinejau beveik visa Jusu tema ir susigundziau pati uzsiauginti toki augaliuka.Dabar jau 2 savaite kaip yra paskandinti du kaulai.Klausimas negi tikrai reiks laukti puse metu,kol uzzaugins saknis? g.gif doh.gif
Atsakyti
As tai siulyciau neskandinti, o is karto kisti i zemes. Jei vienas neisdygs, kitas prasikals. Juk tikrai ne viena avokada suvalgai, tad ir kauliuku lieka nemazai...
Siandien mano vaikai patys sodino avokado kauliuka i zeme, dar namuose radau pora kauliuku, reiks rytoj vel su vaikais pasodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
viskas, atejo ir noras tureti avokada. man baisiai patinka greit augantys augaliukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti