Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 10 14, 12:28)
O as nugnybau savo avokadui virsune ir ka jus manot, ne negalvoja sakotis. leidzia toliau viena vieninteli stiebeli mad.gif

O leidžia į šoną, ar toliau varo į viršų? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O as nugnybau savo avokadui virsune ir ka jus manot, ne negalvoja sakotis. leidzia toliau viena vieninteli stiebeli mad.gif

Na,o as nikap neprisiverciu savu dvynuku iskastruoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Mano vienas avokadas lygiai taip pat elgesi. Pabandyk daugiau nugnybt... Nors nesu tikra, ar pades, nes maniskis tik viena menka sakelyte i sona isleido ir toliau i virsu varosi. Turbut rusis tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 10 14, 21:59)
Mano vienas avokadas lygiai taip pat elgesi. Pabandyk daugiau nugnybt... Nors nesu tikra, ar pades, nes maniskis tik viena menka sakelyte i sona isleido ir toliau i virsu varosi. Turbut rusis tokia  doh.gif

Kai musu medziai paaugs,gausim lubose skyles daryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi auginu avokadą, jau baisiai gražus užaugo wub.gif , nedidelis dar apie 20cm ir dabar kažkaip sustojo g.gif mat iš balkono į namus buvo perneštas.
Aš daiginau įkišusi iki pusės į žemę, gausiai laisčiau, uždengus laikiau balkone kur laabai šilta (net samanom apsitraukė žemė lotuliukas.gif ) žodžiu galiausiai ten išdygo avokadas, bet dabar vis dar stovi tas 'kevalas' prie to avokado, ką su juo daryt? jis ruduot lėtai pradeda, bet stovi standus toks.. gal dar iš jo ima maisto medžiagas? nors šiaip jau įsišaknijęs.. g.gif nei traukt, nei palikt, kad pūt nepradėtų.. ką darėt su juo jūs?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 10 15, 09:10)
Kai musu medziai paaugs,gausim lubose skyles daryti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Maniskis visa vasara balkone augo, tai pries parnesant i kambari teko gerokai virsune nurezt, nes niekaip ant palanges nebutu tilpes doh.gif

QUOTE(prunskiene @ 2008 10 15, 10:02)
Aš irgi auginu avokadą, jau baisiai gražus užaugo wub.gif , nedidelis dar apie 20cm ir dabar kažkaip sustojo  g.gif  mat iš balkono į namus buvo perneštas.
Aš daiginau įkišusi iki pusės į žemę, gausiai laisčiau, uždengus laikiau balkone kur laabai šilta (net samanom apsitraukė žemė lotuliukas.gif ) žodžiu galiausiai ten išdygo avokadas, bet dabar vis dar stovi tas 'kevalas' prie to avokado, ką su juo daryt? jis ruduot lėtai pradeda, bet stovi standus toks.. gal dar iš jo ima maisto medžiagas? nors šiaip jau įsišaknijęs..  g.gif nei traukt, nei palikt, kad pūt nepradėtų.. ką darėt su juo jūs?

Nieko nereikia su kaulu daryt, augalas ir toliau sekmingai ims is jo naudingas medziagas. Tegul keicia spalva, ka nori, ta daro biggrin.gif Jie turi patys savaime atsiskirt nuo augalo, pas mane tai ivyko gal po kokiu 8 menesiu, nors vieno avokado puse kevalo iki siol dar styro vazone, o jau tuo bus metai, kaip as juos pasodinus rolleyes.gif
Atsakyti
Daugiau tai jau nera ka kirpt, nes ir taip tik kotas buvo likes cool.gif O auga is sono, o tas nugnybtas pagrindinis stiebas taip ir styro (zinoma neilgas biggrin.gif )
Atsakyti
Labukai, gal jus galit patarti, ka daryti jei apipuole avokada mazytes musytes ir lapai is krastu pradejo dziuti?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2008 10 16, 11:03)
Labukai, gal jus galit patarti, ka daryti jei apipuole avokada mazytes musytes ir lapai is krastu pradejo dziuti??  verysad.gif

Dziuti ar ruduoti? g.gif Del musyciu pasiziurek kenkeju temoj, o del rudavimo gali buti daug priezasciu, kad ir tos pacios musytes. Nors dar gali lapai ruduoti del dregmes trukumo, jos pertekliaus, jei stovi ant skersvejo, jei patalpoje per vesu. Pastarasis atvejis labai tiketinas, nes kol neijungtas butuose sildymas, sie augaleliai skursta. Maniskiu irgi lapu galiukai ruduoja, bet as kazkaip nepergyvenu, prasides sildymo sezonas ir susitvarkys viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzhė: 16 spalio 2008 - 12:45
QUOTE(Egluzhė @ 2008 10 15, 11:45)

Nieko nereikia su kaulu daryt, augalas ir toliau sekmingai ims is jo naudingas medziagas. Tegul keicia spalva, ka nori, ta daro  biggrin.gif Jie turi patys savaime atsiskirt nuo augalo, pas mane tai ivyko gal po kokiu 8 menesiu, nors vieno avokado puse kevalo iki siol dar styro vazone, o jau tuo bus metai, kaip as juos pasodinus  rolleyes.gif

O man taip nagus niezti ji istraukti blush2.gif lotuliukas.gif paliksiu tada, bijojau, kad koks puvinys neisimestu, jei jis prades puti.. bet tegul bus- egzotiskiau atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Snake @ 2008 10 16, 11:03)
Labukai, gal jus galit patarti, ka daryti jei apipuole avokada mazytes musytes ir lapai is krastu pradejo dziuti??  verysad.gif

As su tom musytem (baltos mazytes) kovoju jau senokai, mano gerbera pries kiekviena zydejima ir ju uzsiveisia kazkokiu budu doh.gif
ismokau su jom be chemijos kariauti. Taigi 1 budas: avokado lapus is virsaus ir apacios dregnu vatos gabaleliu kruopsciai nuvalyti. kartoti kasdiena.
2. ukiniu muilu kokia kempine istrinam, padarom putu ir tom putom aptepam lapus avokado is abieju pusiu (uzdengti zeme butinai kad nepatektu muilo). nuo tu putuu tos museles kazkaip uztroksta ar ka sten jom pasidaro ax.gif cia irgi kartoti pagal poreiki kas keleta dienu.. man kartais ir 1-2 patepimu uztenka.

museles isnyksta man siais budais kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 10 16, 14:27)
O man taip nagus niezti ji istraukti  blush2.gif  lotuliukas.gif  paliksiu tada, bijojau, kad koks puvinys neisimestu, jei jis prades puti.. bet tegul bus- egzotiskiau atrodo  thumbup.gif
Papildyta:

As su tom musytem (baltos mazytes) kovoju jau senokai, mano gerbera pries kiekviena zydejima ir ju uzsiveisia kazkokiu budu  doh.gif 
ismokau su jom be chemijos kariauti. Taigi 1 budas: avokado lapus is virsaus ir apacios dregnu vatos gabaleliu kruopsciai nuvalyti. kartoti kasdiena.
2. ukiniu muilu kokia kempine istrinam, padarom putu ir tom putom aptepam lapus avokado is abieju pusiu (uzdengti zeme butinai kad nepatektu muilo). nuo tu putuu tos museles kazkaip uztroksta ar ka sten jom pasidaro  ax.gif  cia irgi kartoti pagal poreiki kas keleta dienu.. man kartais ir 1-2 patepimu uztenka.

museles isnyksta man siais budais kuo puikiausiai  thumbup.gif

O pas mane museles (tiesa ne ant avokado) kaip tik ant zemiu sedi...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 10 16, 15:20)
O pas mane museles (tiesa ne ant avokado) kaip tik ant zemiu sedi...

Gal per daug dregna zeme vazoniuke yr g.gif
Atsakyti