QUOTE(Egluzhė @ 2008 10 15, 11:45)
Nieko nereikia su kaulu daryt, augalas ir toliau sekmingai ims is jo naudingas medziagas. Tegul keicia spalva, ka nori, ta daro

Jie turi patys savaime atsiskirt nuo augalo, pas mane tai ivyko gal po kokiu 8 menesiu, nors vieno avokado puse kevalo iki siol dar styro vazone, o jau tuo bus metai, kaip as juos pasodinus
O man taip nagus niezti ji istraukti

paliksiu tada, bijojau, kad koks puvinys neisimestu, jei jis prades puti.. bet tegul bus- egzotiskiau atrodo
Papildyta:
QUOTE(Snake @ 2008 10 16, 11:03)
Labukai, gal jus galit patarti, ka daryti jei apipuole avokada mazytes musytes ir lapai is krastu pradejo dziuti??
As su tom musytem (baltos mazytes) kovoju jau senokai, mano gerbera pries kiekviena zydejima ir ju uzsiveisia kazkokiu budu
ismokau su jom be chemijos kariauti. Taigi 1 budas: avokado lapus is virsaus ir apacios dregnu vatos gabaleliu kruopsciai nuvalyti. kartoti kasdiena.
2. ukiniu muilu kokia kempine istrinam, padarom putu ir tom putom aptepam lapus avokado is abieju pusiu (uzdengti zeme butinai kad nepatektu muilo). nuo tu putuu tos museles kazkaip uztroksta ar ka sten jom pasidaro

cia irgi kartoti pagal poreiki kas keleta dienu.. man kartais ir 1-2 patepimu uztenka.
museles isnyksta man siais budais kuo puikiausiai
Tapk kraujo donoru dar šiandien
Gėris - ne mokslas, o veiksmas. (R. Rolanas)