Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Ačiū, taip ir darysiu. Nudengsiu kasdien trumpam. 4u.gif
Atsakyti
Mano avokadai jau kokiu 40 cm. Ilgai dygo, koki pora men. (kisau tiesiai i zeme, ir laikydavau visada dregna). O dabar labai graziai atrodo, trys viename vazonely... Nelabai isivaizduoju kaip gali nedygti, nes kiek banzdziau visi sudygo...
Atsakyti
Del museliu siulyciau negaisti ir perlieti actoros tirpalu (2g-10l vandens, mazdaug), nes suede per ilgesni laika mano avokava taip, kad is jo nieko neliko, is riesulo tik lukstas ir i kitas isimete, tiesa pas mane buvo museles+balti super mazyciai vabaliukai zemeje (kaip blusos tokie), tai kiek besiaiskinau, tai nei permanganatas, nei ukiskas muilas nepadejo tik actaras, kuris tapo pagrindiniu preparatu gelems, beje jis labai pigus, reik du kart kas 14 dienu pakartoti ''trucinima'', galima rasti, kur prekiauja sodo, darzo priemonem visokiom 4u.gif
Atsakyti
Pas mane vazone kai buvo baltu mazyciu kirmelyciu, tai irgi nei persodinimas, nei vazono mirkymas vandeny nepadejo, tik actaras thumbup.gif
Atsakyti
o jus tresiat savo avokadus? as apie tai galvoju, bet nezinu kokios trasos jam tiktu ir patiktu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2008 10 29, 01:53)
o jus tresiat savo avokadus? as apie tai galvoju, bet nezinu kokios trasos jam tiktu ir patiktu g.gif  smile.gif

As tresiu arkliu meslu, parveztu uosviu is kaimo smile.gif
Papildyta:
Seniai pozavom, tai pasirodom blush2.gif
user posted image
Nekreipkit demesio i siena, pas mus remontas
Atsakyti
Egluzhe, nerodo tavo foto g.gif

o cia mano, tik kazkas jam negerai, nes lapai ruduoja. o ir apgenejimas nepadejo rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 10 29, 16:27)
Egluzhe, nerodo tavo foto  g.gif

o cia mano, tik kazkas jam negerai, nes lapai ruduoja. o ir apgenejimas nepadejo 

Keista, man rodo... g.gif Ar visiems kietiems rodo?
Gal kol šildymas nebuvo įjungtas per salta jam buvo, jie gi prie +15 laipsniu jau skurst pradeda, o ypač skersvėjų nemėgsta doh.gif O jei langą dažnai atidarinėji norėdama, patalpą išvėdint, tai ir pyksta jis smile.gif Bet vis tiek gražuolis thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Pataisau foto, matyt, ne taip buvau įdėjus, tikiuosi, dabar matysis mano broliai šaunuoliai 4u.gif
user posted image
Nekreipkit demesio i siena, pas mus remontas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzhė: 29 spalio 2008 - 16:39
dabar rodo abi foto. kokie grazus bigsmile.gif

mes kasnakt vedinames, tai turbut jam ir nepatinka, nezinau kur reiks parkelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 10 29, 18:16)
dabar rodo abi foto. kokie grazus  bigsmile.gif

mes kasnakt vedinames, tai turbut jam ir nepatinka, nezinau kur reiks parkelt  g.gif

Aciu smile.gif pas mane ta pati problema, nes jie stovi ant palanges salia duru i balkona. Bet as vis tiek vedinu, lapai truputi kai kur parudave, bet ne tiek baisiai, kad reiktu pergyvent. Kol kas neturiu kur ju daugiau pastatyt, nes labai dideli, be to, ant grindu mano mazoji panele zemes iskapstytu... doh.gif
Atsakyti
Mano avokado kauliukas dar vis be pokyčių. g.gif Vos ne kasdien apžiūriu nosį prikišus. ax.gif Kol kas ramus ir apsimeta negyvu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 10 29, 16:27)
Egluzhe, nerodo tavo foto  g.gif

o cia mano, tik kazkas jam negerai, nes lapai ruduoja. o ir apgenejimas nepadejo  rolleyes.gif
user posted image

Man cia i lapu demetlige panasu g.gif

Pasalinti ir sudeginti pazeistus lapus, augala apipurksti sisteminiu fungicidu, kelias savaites mazai laistyti ir nepurksti lapu.
Papildyta:
Irvel, o gal tie balti ant zemes kur dedasi yra nuo vandens tiesiog kalkes? Pas jus kietas ar minkstas vanduo? Pas mane visa zeme pasidenge, nes vanduo pas mus super kietas. Ir geriau nenudenk visiskai, o paimk apvozk su kibiriuku plastmasiniu (nuo silkiu ir pan buna) ir prabadyk kelias skylutes. Man taip sudygo, dregmes daug buvo, net zeme aptrauke samana lotuliukas.gif bet jokiu puvimu. beje, as vazoneli i molini inda istacius buvau, vis tiek molis padeda reguliuoti dregme smile.gif ir kantrybes. mano 2men vasara apsimetinejo negyvu, tai rudeniop jis ta daryti gali dar ilgiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Egluzhė @ 2008 10 29, 19:20)
Aciu  smile.gif pas mane ta pati problema, nes jie stovi ant palanges salia duru i balkona. Bet as vis tiek vedinu, lapai truputi kai kur parudave, bet ne tiek baisiai, kad reiktu pergyvent. Kol kas neturiu kur ju daugiau pastatyt, nes labai dideli, be to, ant grindu mano mazoji panele zemes iskapstytu...  doh.gif

Mano augaliukas vasara augo balkone, kepe atsakanciai lotuliukas.gif
O abar nunesiau i virtuve- labai patenkintas. Ten daug garu buna, silumos ir virtuve galima uzdaryti vedinant nakti mirksiukas.gif
Atsakyti