šiandien suvartosiu paskutinę logest pakuyotė, ir naujos nepradėsiu. ar nuo to nepailgės mano mėnesinės šituo kartu?
Nežinau ar mano klausimas į temą
šiandien suvartosiu paskutinę logest pakuyotė, ir naujos nepradėsiu. ar nuo to nepailgės mano mėnesinės šituo kartu?
na man asmeniskai patiko sios tabletes
nei pastorejau, nei ka
tik, kad visai nesinorejo santykiauti
Kontraceptines tabletes(butent logest)esu gerus du menesius kaskada seniai pries 5 metus.daugiau niekada nieko nenaudojau...Auginu pusantru metu suneli ir pries menesi buvi itarimas kad vel pastojau,buvau labai susijaudinus,menesines velavo(ko niekada nebuna),uzpludo sentimentai,verkiau....bet menesines atsirado.Is tu nervu nusipirkau vel logesta.isgeriau jau pakeli.Menesines buvo 11 dienu,siaip savijauta gera,dziaugiuosi kad ant apetito nepramusa.O kaip jums si kontraceptine priemone?Gal zinote nuo kuriuos tabletes jau galime nesisaugoti?
instrukcijoje parashyta rodos kad nuo 7-14 dienos jei gerai pamenu..
O man iskilo toks klausimelis, Logesta geriu jau 2.5 m. ir susimasciau ar nereikia padaryti kokios pertraukeles, gal negerai organizmui ir pan.? O del "santykiu nenoro" dabar kaip paskaiciau ka rasot jus, tai ir as sita pastebejau, tik niekada nepagalvojau kad nuo kontraceptiku, nors su vyru sutariame gerai ir jausmai yra. Zodziu parasykite ka manote...
Mano ginekologė minėjo, kad jokių pertraukų daryti nereikia, o dėl santykių nenoro, tai teisybė ir aš pastebėjau, bet mes abu su vyru tokie, tai mums iš esmės viskas labai tinka...
Sakykit merginos, o kurioj vaistinėj Jūs perkat Logest, aš pamenu seniau jos kainavo 23 litus, o dabar net iki 30 lt. reikia pakloti?
Sakykit merginos, o kurioj vaistinėj Jūs perkat Logest, aš pamenu seniau jos kainavo 23 litus, o dabar net iki 30 lt. reikia pakloti?
3 metus vartojau "Logest" tablėtes. Nuo 2007m. sausio men. nustojau jas vartoti. Pirmos mėnesinės atsirado po 30 dienų. Kitą mėnesį vėl po 30 d., po to jau po 38 d. ir jau dabar vėl po 39 d. Ar tai normalu? Ar jau reikėtų susirūpinti?
Gal kas turi tokią patirtį?
Ar pas kažką taip buvo?
Gal jau metas bėgti pas ginekologę?
Gal kas turi tokią patirtį?
Ar pas kažką taip buvo?
Gal jau metas bėgti pas ginekologę?
Pries pastojima ir as vartojau 2.5m.logest, man jos labai patiko
, nei tepliojimo, nei galvos skausmo, tik vat pastebejau jog svorio sios tabletytes tai pridejo... O dabar tai net nezinau
ka cia man pasiringti...gal vel gerti tas pacias
kiek prisimenu tai kai as gerdavau tai mokedavau uz jas apie 25lt, o dabar tai net nezinau kainytes...
reiketu i vaistine nueiti ir pasidometi
Na, abaigiu gerti pirmąją Logest pakuotę.Neaiškumų kilę buvo daug.Pirmiausiai tai mėnesinės buvo 10 dienų, ko niekad gyvenime man nebuvę, aišku , aš nesu gėrusi kontraceptikų.Paskui užknisdavo nuotaikų kaita.Ir kas baisiausia, tai visiškas lytinių santykių nenoras
Mane būtent tai ir varo į neviltį.Gaila ir vyro jau
10 dienų anos trukdė, paskui vėl nenoras, o kai pasakiau baigiu pakuotę ir vėl 10 dienų bus mmm tai
oi oi oi.Nesu prie kontraceptines , bet man jos
Aš gėriau Logest apie 10 metų ir buvo gerai, bet prieš kokį pusmetį pradėjo tepti ciklo vidury
Tai nuėjau pas ginekologę, ji padarė tyrimus ir pasakė, kad man per maža hormonų dozė ir išrašė Marvelon. Kol kas viskas čiki
O kas dėl storėjimo, tai kai gydytoja klausė manęs ar turi reikšmės man kaina renkantis kontraceptikus ir aš pasakiau, kad šiokią tokią turi, bet geriau mokėsiu brangiau už tokius kontraceptikus kurie nestorina ir nekaupia vandens. Tai jinai man paaiškino, kad čia reklaminis triukas su tuo vandens kaupimu ir storėjimu, paprasčiausiai vienoms moterims vieni kontraceptikai geriau tinka, kitoms kiti
taip.kaina siuo metu ju pakilusi, bet perkant eurovaistinej vidury sav su maxima kortele, ar camelijoj su ju nuolaidu kortele iseina apie 28lt
del ju is teis ir sumazejo noras ir sausa ten pasidare...bet vel ieskot kazko naujo...
del ju is teis ir sumazejo noras ir sausa ten pasidare...bet vel ieskot kazko naujo...
as vartojau 2,5 metu. ziema nustojau, dabar jau vel svieciasi, kad reiks vartot!
siaip viskas tiko ir patiko, o nustojus tai labai oda suprastejo, pastoviai kakta isberta
nervas ima baisus...
bet va del noro, tai labai negerai, kad jo ner... kai nustojau, tai zveriskas atsirado
bet be tableciu as nervinuos, bijau pastoti... su tabletem viskas liuks, bet kad noro ne prudai
uzburtas ratas!
siaip viskas tiko ir patiko, o nustojus tai labai oda suprastejo, pastoviai kakta isberta
bet va del noro, tai labai negerai, kad jo ner... kai nustojau, tai zveriskas atsirado
bet be tableciu as nervinuos, bijau pastoti... su tabletem viskas liuks, bet kad noro ne prudai