Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 24, 15:09)
O kokia nuolaidu kortele naudojiesi?  g.gif

Seniau su Europos kortele buvo 5% nuolaida, o dabar su ja nuolaidos nebeliko, bat kaina vistiek 23lt nesiekia...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 04 24, 18:41)
Seniau su Europos kortele buvo 5% nuolaida, o dabar su ja nuolaidos nebeliko, bat kaina vistiek 23lt nesiekia...

Tai cia tikriausiai euro bazej? g.gif Nes vakar paprastoj euro vaistinej pirkau tai 25 lt. kainavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 24, 20:41)
Tai cia tikriausiai euro bazej?  g.gif  Nes vakar paprastoj euro vaistinej pirkau tai 25 lt. kainavo  ax.gif

Taigi rašiau, Europoj, Camelia vaistinėj. Kaip kitose Camelijos vaistinėse netikrinau, bet gal labai neturėtų skirtis, visgi tinklas tas pats. 4u.gif
Beje, dėl Eurovaistinių, dabar su Norfos kortele 10% nuolaida vaistams, jei dar nesibaigė, tai irgi jaustis turėtų skirtumas...
Atsakyti
Praėjo daugiau kaip pusantrų metų nuo Logesto vartojimo, tai tikrai šitą pakuotę baigsiu gerti ir nebepradėsiu kitos... Per tą laiką priaugau kažkur 7kg (aišku, gal ne vien kontraceptikai kalti, bet tikrai prisidėjo), celiulitas neatstoja, noro mylėtis beveik nulis, o jei jis ir yra, sausa... Kuo irgi nesiskundžiau... Be to, prasidėjo uždegimai visokie, ko seniau nė su žiburiu nerasdavau... Inkštyru prisirado... Daugiau nebenoriu. Nors prieš pusmetį lyg ir gerai viskas buvo, dabar, kai suvedu viską į vieną, tokių negalavimų priežastis ir Logestas, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 23 spalio 2006 - 11:52
Himalaja, ką dabar vartosi?
Aš vartoju 2 metai, nu nejaučiu labai jokių pašalinių poveikių, bet atsibodo, kasdien vis "nepamiršt".
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2006 10 23, 14:01)
Himalaja, ką dabar vartosi?
Aš vartoju 2 metai, nu nejaučiu labai jokių pašalinių poveikių, bet atsibodo, kasdien vis "nepamiršt".

Greičiausiai derinsim guminukus su spermicidų kokia nors forma. Ar žvakutės, ar tabletės. Tik turiu nuojautą, kad brangiau išeis ir ne taip paprasta, kaip tabletes vartot bus. Bet ko dėl savo nusistatymų ir sveikatos nepadarysi...
Beje, aš po metų jokio poveikio nepajaučiau. O paskui kai užgriuvo... Nemanau, kad tai tik atsitiktinumas. Bet mano draugė irgi Logest metus vartoja, jai kol kas nieko blogo nepasireiškė. Tikėsimės, ir nepasirekš.
Atsakyti
Sveikos! Aš Logest dar tik pirmą savaitę geriu, prieš tai tris metus Harmonet vartojau. Tepliojimų ar kitų didelių nepatogumų nepasireiškė, tik pykinti truputį pradėjo ir nuotaika kažkaip suprastėjo. verysad.gif Vos ne depresinė... Ar yra iš jūsų kuriai tai pasireiškę?
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2007 01 24, 17:51)
Sveikos! Aš Logest dar tik pirmą savaitę geriu, prieš tai tris metus Harmonet vartojau. Tepliojimų ar kitų didelių nepatogumų nepasireiškė, tik pykinti truputį pradėjo ir nuotaika kažkaip suprastėjo.  verysad.gif Vos ne depresinė... Ar yra iš jūsų kuriai tai pasireiškę?

mane gan ilgą laiką pykindavo per tas septynias dienas, kai gerti nereikia, nuotaiką aišku veikia, tik sunku atskirti kam tai suversti. namiškiai pastebėjo, kad aš piktesnė pasidariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2007 01 24, 19:51)
Sveikos! Aš Logest dar tik pirmą savaitę geriu, prieš tai tris metus Harmonet vartojau. Tepliojimų ar kitų didelių nepatogumų nepasireiškė, tik pykinti truputį pradėjo ir nuotaika kažkaip suprastėjo.  verysad.gif Vos ne depresinė... Ar yra iš jūsų kuriai tai pasireiškę?

Vartoju Logest jau 4 metus. Pries gimdyma naudojau Cilest irgi tiek pat metu. Nepastebiu kazkokiu pasaliniu poveikiu, nei svoris auga, nei beria, nei pikta (na PMS vienodai veikia ir su , ir be tableciu smile.gif) ir myletis noras nedingo.
Taciau turiu drauge, kuri isvis negali naudoti geriamu kontraceptiku, istisai vemia..Reikia rast sau tinkamus ir kaip man patare ginkologe jei tiko, tai verciau nekeisti kitais, nes organizmui reikia laiko prisitaikyti. Tikekimes, Fragolina, kad ir paciai dabar adaptacinis periodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pamesa @ 2005 01 20, 22:28)
as vartoju Logest virs metu, problemu jokiu neturiu.. nei teplioja, nei galva skauda, nei krutis skauda per menesines.. viskas gerai, tik del lytinio potraukio itarimas kyla. per tas 7-iu dienu pertraukas tai nenuleidziu akiu nuo vyro, o kai vartoju reikia pasistengti..

Dėl lytinio potraukio ir man kyla abejonių .Vartoju jau kokius 4 metus.Prieš tai lyg ir smagiau būdavo.Ir papykina dažnai .Tik nežinau kuo jį būtų geriau pakeisti , nes mano mėnesinės labai gausios, o logestas jas sumažina.
Atsakyti
Man išvis baisu, prisiskaičiau forumuose tokių atsiliepimų, kad jokių KT nebesinori vartoti unsure.gif Nors geriu tik pirmą savaitę, pykina dažnokai ir nuotaika kažkokia depresinė. Stebėsim kaip potraukis į KT pasikeitimą reaguos g.gif
Atsakyti
QUOTE(viketorija @ 2005 12 06, 18:06)
Tai nejaugi KT celiulita augina???  blink.gif
Geriu arti 5 m. logesta ir kuo toliau tuo labiau panaseju i kaulu ir celiulito padareli  verysad.gif 
Tai gal nutraukus jis dings  bigsmile.gif

Logest buvo mano pirmosios gyvenimo KT... Sia vasara dviem menesiam vykau i uzsieni ir kazkaip norejosi pastovios ir patikimos apsaugos... Tad teko pradeti vartoti... unsure.gif Visas mano gerimo "stazas" susidare gal trys menesiai. Atrodytu, kas cia yra, trumpas laiko tarpas, bet, pasirodo, celiulitui tai negalioja! Visa vasara salia nebuvo didelio veidrodzio, kad galeciau save visa apziuret, tad grizus namo istiko sokas - slaunys, net pilvas buvo banguoti! umn.gif Ir pries tai jau nebuvau ideali, bet to jau buvo per daug, tuo labiau, kad man tik dvidesimt... blush2.gif Dabar, praejus pusei metu, daugiau maziau viskas grizo i savo vezes... Na, gal koks kilogramas ir uzsiliko (sugebejau priaugti tris), taciau pavasariui atejus ir jis isnyks. Tad vien del celiulito sekancio KT vartojimo laukiu su siaubu... unsure.gif Idomu, ar visi kontraceptikai toki salutini poveiki turi, ar man tiesiog netiko Logest...?
Atsakyti