na o lytinis potraukis kartais sumazeja, taciau manau kad tai priklauso nuo pervargimo, emociju ir pan. pvz vasara - atostogu metu, viskas noro lb daug
Logest jau geriu beveik 3 metus ir galiu pasakyti kad jauciuosi puikiai!
svorio nepriaugau, odos pasikeitimu irgi nepastebejau, o ir menesines dabar visada laiku ir ne tokios skausmingos kaip anksciau
na o lytinis potraukis kartais sumazeja, taciau manau kad tai priklauso nuo pervargimo, emociju ir pan. pvz vasara - atostogu metu, viskas noro lb daug
gal kuri nors turi logesto info lapelį?
šiuo metu vartoju antibiotikus ir jie nuima mano KT (lindinete 30) poveikį. tai gal galėtumėt parašyti, kokios logesto kontraindikacijos?
šiuo metu vartoju antibiotikus ir jie nuima mano KT (lindinete 30) poveikį. tai gal galėtumėt parašyti, kokios logesto kontraindikacijos?
QUOTE(muminukas @ 2007 08 30, 19:03)
gal kuri nors turi logesto info lapelį?
www.vaistai.lt yra anotacija apie logest
QUOTE(Tučka @ 2007 08 30, 20:36)
www.vaistai.lt yra anotacija apie logest
O siaip manau bet kokiu KT poveiki mazina antibiotikai
O gal ka maisau 
Sveikos moyerys ir merginos, man dabar siokia tokia panika...kontraceptines tabletes logest geriu jau daugiau nei metus, paskutiniaja pakuotes tablete visada isgerdavau sekmadieni, o treciadienio vakare jau prasidedavos tos dienos...bet nutiko tai, kad sekmadieni vakare as pamirsau isgerti ta paskutiniaja tablete ir tai pastebejusi tik pitmadienio vakare ja isgeriau.treciadieni vakare men nepasidorde, siandien jau ketvirtadienis, ju nera. Kas bus? ar reikia tiketis ju siandien vakare nes viena diena uzdelsiau kt baigima? ar men nepasirodymas jau reiskia ka kita...tikiuosi supratote mano problema. laukiu atsakymu ir patarimu
Manau jog nėra labai jau didelė bėda jog neišgėrei laiku paskutinės pakuotės tabletės. Galėjai jau jos visai negerti, o laukti mmmm
ir as patariu nepanikuot
Man saziningai geriant mmm velavo ar ne dvi dienas
Nieko cia tokio, gyvas esi zmogus - gal stresas koks ar siaip kas suveike
nepanikuoki,viskas gerai. pasirodys mm.manau siandien vakarop
aciu uz palaikyma, jau yra