Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

Logest jau naudoju 5 metus. Jokiu salutinio poveikio pozymiu nepastebejau smile.gif na, PMS, manau, ir su kontraceptikais buna... nuo to nepabegsi ax.gif
o siaip jie man patinka - kol kas nepavede 4u.gif
rekomenduociau naujokems - mazai ten harmonu, del to nekinta svoris, odos spalva ir pan... tiesa, pati pirma menesi, kiek pamenu buvo jatresnes krutys, bet cia turbut panasiai su visais kontraceptikais.

beje, toks klausimas... blush2.gif tikiuos, nera atskiros temos... kaip jums tie receptai kontraceptikams? taip iki galo ir nesuprantu, ar jo reik, ar ne... vienur praso, kitur ne... man tik pusei metu ginekologe parase, jau ir baigiasi... g.gif bet gal nieks neziures galiojimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 07 10, 16:17)

beje, toks klausimas...  blush2.gif  tikiuos, nera atskiros temos... kaip jums tie receptai kontraceptikams? taip iki galo ir nesuprantu, ar jo reik, ar ne... vienur praso, kitur ne... man tik pusei metu ginekologe parase, jau ir baigiasi...  g.gif  bet gal nieks neziures galiojimo  rolleyes.gif

as siandien pirkau, tai klausia ar turiu recepta.. sakau jo, istraukiau sulankstyta is pinigines, tai net nepaziurejo kas ten parasyta...taip sulankstyta ir atgal isidejau, priklauso nuo pardavejos... bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi vartojau logest apie metus ir jauciausi normaliai. Kai pradejo receptu reikalaut, tai nuejau ir israse receptuka 3menesiams, tai iskart nuejau ir nusipirkau visas, kad paskui nereiktu sau sukt galvos. Bet beda tame, kad nuejau pas kita, daug geresne daktare ir man tu nebeleido gert, israse kitas, o tos 3pakuotes taip ir liko. .. g.gif Tad jei kuriai reikia, padaryciau nuolaidele smile.gif galiojimas tikrai nepasibaiges smile.gif vieta klp.
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif O as griztu vel su amzina problema - "kokias geriausiai pasirinkti KT".
Man dabar 23. Jau 3 metus ir ~8 men. geriu "Gracial", dariau maza pertraukele apie 1-2 men. Gracial labai man tinka ir patinka, visiskai nezinau jokiu problemu su mms, grazi oda, plaukai.. Tik pasaliniai neigiami poveikiai - 1. per visa ta laikotarpi priaugau 15-20 kg, nors stengiuosi sportuoti, apryboti save valgant. Dauguma galvoja kad vedu nesveika gyvenimo buda, nors pati matau kad visos pastangos numesti svori beprasmiskos, organizmas yra kaip uzblokuotas, pastoviai "pucia pilva", jei pavalgu-labai sunki tampa pilvo apacia. Jei nevalgu 3-7 dienas, tada istikruju jauciasi palengvejimas.
Nezinau ka daryti. Vaikucio da kol kas neplanuoju, tik po kokiu 2-3 metu noreciau. Bet atsisakyti tokio kontracepcijos budo irgi negaliu, nes variantas su gumytemis nelabai praeina musu seimoje. unsure.gif
Zodziu vakar isgeriau 22 tablete Gracialo ir kaip ir reiketu turiu padaryti 6 dienu pertraukele. Bet pradejau ieskoti gal kitos KT: blaskausi tarp "Yasminelle" ir "Logest". Bet merginos, tikrai prisiskaiciau N atsiliepimu, labai ivairiu, ir nzn ka dabar man daryti: padaryti kokiu 2-3 men pertrauka kad organizmas pailsetu; vel pradeti gerti "Gracial", arba pabandyti naujus "Yasminelle" arba "Logesta". Nezinau Buvau snd pas ginekologe, tai nusiviliau dar labiau. Vietoj to kad gauti kazkoki protinga patarima (ginekologe vis gi!) ji dave kruva informaciniu lapeliu apie skirtingus budus (ziedas, kitos KT), ir pasake: "Kai pasirinksi kazka, ateik, israsysius recepta" .. doh.gif
Ir dar paminesiu: noras myletis irgi neperdidelis, MB nori visada, ir man net labai gaila jo pasidaro kai eilini karta turiu atsisakyti jam..Jis supranta, BET . verysad.gif
Su nuotaika tai atvyrksciai problemu jokiu nera. Kazkada teko gerti Jeanine, Loette ir Yarina, tai kazkokios KT nerealiai veike mano nervine sistema.. Buvo kazkas baisaus.
Jei kas gali kazka patarti, buciau labai dekinga Jums! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindaxxx @ 2008 07 14, 21:35)
Sveikos merginos!  4u.gif  O as griztu vel su amzina problema - "kokias geriausiai pasirinkti KT".
Man dabar 23. Jau 3 metus ir ~8 men. geriu "Gracial", dariau maza pertraukele apie 1-2 men. Gracial labai man tinka ir patinka, visiskai nezinau jokiu problemu su mms, grazi oda, plaukai.. Tik pasaliniai neigiami poveikiai - 1. per visa ta laikotarpi priaugau 15-20 kg, nors stengiuosi sportuoti, apryboti save valgant. Dauguma galvoja kad vedu nesveika gyvenimo buda, nors pati matau kad visos pastangos numesti svori beprasmiskos, organizmas yra kaip uzblokuotas, pastoviai "pucia pilva", jei pavalgu-labai sunki tampa pilvo apacia. Jei nevalgu 3-7 dienas, tada istikruju jauciasi palengvejimas.
Nezinau ka daryti. Vaikucio da kol kas neplanuoju, tik po kokiu 2-3 metu noreciau. Bet atsisakyti tokio kontracepcijos budo irgi negaliu, nes variantas su gumytemis nelabai praeina musu seimoje. unsure.gif 
Zodziu vakar isgeriau 22 tablete Gracialo ir kaip ir reiketu turiu padaryti 6 dienu pertraukele. Bet pradejau ieskoti gal kitos KT: blaskausi tarp "Yasminelle" ir "Logest". Bet merginos, tikrai prisiskaiciau N atsiliepimu, labai ivairiu, ir nzn ka dabar man daryti: padaryti kokiu 2-3 men pertrauka kad organizmas pailsetu; vel pradeti gerti "Gracial", arba pabandyti naujus "Yasminelle" arba "Logesta". Nezinau  Buvau snd pas ginekologe, tai nusiviliau dar labiau. Vietoj to kad gauti kazkoki protinga patarima (ginekologe vis gi!) ji dave kruva informaciniu lapeliu apie skirtingus budus (ziedas, kitos KT), ir pasake: "Kai pasirinksi kazka, ateik, israsysius recepta"  .. doh.gif
Ir dar paminesiu: noras myletis irgi neperdidelis, MB nori visada, ir man net labai gaila jo pasidaro kai eilini karta turiu atsisakyti jam..Jis supranta, BET  . verysad.gif
Su nuotaika tai atvyrksciai problemu jokiu nera. Kazkada teko gerti Jeanine, Loette ir Yarina, tai kazkokios KT nerealiai veike mano nervine sistema.. Buvo kazkas baisaus.

Visos KT turi blogybiu doh.gif Kiekvieno organizmas kitoks ir skirtingai jas priima, taip, kad nelabai cia ka ir patarsi schmoll.gif As geriau Logesta. doh.gif Dabar dziaugiuosi metusi ir isidejusi varine spirale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindaxxx @ 2008 07 14, 19:35)
Sveikos merginos!  4u.gif  O as griztu vel su amzina problema - "kokias geriausiai pasirinkti KT".

Sveikute, nezinau ka apsisprendei, ar ne per velai tau rasau, taciau pagal tai, ka surasei, supratau, kad tau tinka tokia veiklioji medziaga, kuri yra Gracial, todel siulau pereiti prie maziau sios medziagos turinciu preparatu - Marvelon arba Regulon (jie identiski sudetimi, tik gamintojai skirtingi).

Beje, merginos, ar zinojot, kad Logest ir Harmonet visiskai vienodi sudetimi mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Reikia konsultacijos: turiu teta, kuri dirba gydytoja, kadangi bendrosios praktikos, tai nera dar israsinejusi kontraceptikams recepto. Ar kasnors gali parasyti, kas pas ja irasyta recepte, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindaxxx @ 2008 07 14, 22:35)
Zodziu vakar isgeriau 22 tablete Gracialo ir kaip ir reiketu turiu padaryti 6 dienu pertraukele. Bet pradejau ieskoti gal kitos KT: blaskausi tarp "Yasminelle" ir "Logest". Bet merginos, tikrai prisiskaiciau N atsiliepimu, labai ivairiu, ir nzn ka dabar man daryti: padaryti kokiu 2-3 men pertrauka kad organizmas pailsetu; vel pradeti gerti "Gracial", arba pabandyti naujus "Yasminelle" arba "Logesta". Nezinau  Buvau snd pas ginekologe, tai nusiviliau dar labiau. Vietoj to kad gauti kazkoki protinga patarima (ginekologe vis gi!) ji dave kruva informaciniu lapeliu apie skirtingus budus (ziedas, kitos KT), ir pasake: "Kai pasirinksi kazka, ateik, israsysius recepta"  .. doh.gif
Ir dar paminesiu: noras myletis irgi neperdidelis, MB nori visada, ir man net labai gaila jo pasidaro kai eilini karta turiu atsisakyti jam..Jis supranta, BET  . verysad.gif

Del Gracial. Mano gydytoja sake, kad juos israso tada, kai jau jokie kiti kontracptikai neveikia ar netinka. As vartoju Logset. Atrodo viskas gerai!
Atsakyti
pora metu vartojau "logest" bet paskui pas mane buvo cista atrade verysad.gif tai gydytoja patare pakeisti i "femoden"
Atsakyti
Man buvo VISKAS normaliai, kai vartojau Logest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2008 10 01, 13:23)
pora metu vartojau "logest" bet paskui pas mane buvo cista atrade  verysad.gif  tai gydytoja patare pakeisti i "femoden"

abieju veiklusis hormonas tas pats, tik Femoden stipresnis (daugiau hormonu)
Atsakyti
Merginos, turiu kelias nereikalingas sio KT pakuotes (sudetis visiskai tokia pati kaip ir Logest, tik gamintojas kitas, uztat Femodette vadinas), galioja iki 2010 05, atiduociau uz 10Lt/lapeli Vilniuje. Rasykit az, ka domina 4u.gif
Atsakyti