Dekui uz atsakyma
Dar turiu klausima . Isgerus pirmaja KT pakuote, po paskutines tabletes praejus porai dienu prasirode mm, as kita diena ir isgeriau kitos pakuotes pirmaja tablete. Bet anotacijoje raso, kad lyg ir reikia pralaukti septynias dienas , ar klystu?
Taip, pagal instrukcija reikia daryti 7d. pertrauka tarp pakuociu. Tada gaunasi, tarsi visada tavo ciklas 28 d. (21 tablete + 7 dienos be tableciu). O kad isgerei tik porai dienu praejus po praeitos pakuotes, nieko baisaus, tik susitrumpinai savo cikla. T.y., vietoj to, kad jis butu 28 d., dabar pas tave turbut 23 ar 24
Bet tai nieko nereiskia, su apsauga viskas tvarkoj, svarbu nedaryt didesnes nei 7 d. pertraukos.
Supratau. Bet jei pas mane mm buna 4 dienas, tai vistiek reikia gerti praejus 7-ioms taip?
taip, vis tiek turi daryt 7 d. pertrauka, nesvarbu, nei kuria diena per ta pertrauka susergi, nei kiek laiko sergi (tik susirgt vis tik turetum per ta pertraukele)
Dekui uz pagalba
sveikos, prieš gimdymus daug metų gėriau kontraceptines, tai tokių ryškių problemų nepastebėjau, kaip dabartinė - pradėjau gerti Logest. geriu vakarais, nes manenuo visų kontraceptinių pykina. vieną vakarą pamiršau, tai išgėriau tik atsikėlusi. praėjo jau savaitė, kursą tik įpusėjau ir pradėjo teplioti, rudos išskyros su krauju pasirodė. geriu toliau. kas čia dabar? netinka man jos ar čia normalu po kelių metų pertraukos pradėjus vartot tabletes? nepatinka man, kad dabar reiks papildomos kontracepcijos dėl tepliojimų, bet ir nesuprantu kodėl taip - gyvenime n kartų esu pamiršusi išgerti ir nieko...
Tai kaip supratau, kad ta viena karta, kai nebuvo tablete neisgerta, net nebuvo daugiau nei 36 val. tarp 2 tableciu?
Po dideles pertraukos pirmus 3 gerimo menesius gali patepliot geriant KT, taip buna, kol organizmas vel taikosi prie hormonu.
Po dideles pertraukos pirmus 3 gerimo menesius gali patepliot geriant KT, taip buna, kol organizmas vel taikosi prie hormonu.
sveikos. geriu logest dar tik antra savaite...pradejau gerti su mm pirma diena.jos baigesi dviem dienom veliau...bet ne cia beda...jos baigesi dvi dienas nieko nebuvo...bet po akto vel pasirode kraujo....dvi dienas lyg sirgau poto vel gerai neio tepe nei ka...va vakar vel ta pati istorija po akto...ar cia normalu ar kam taip buvo ?
QUOTE(degraso @ 2010 11 25, 16:41)
sveikos. geriu logest dar tik antra savaite...pradejau gerti su mm pirma diena.jos baigesi dviem dienom veliau...bet ne cia beda...jos baigesi dvi dienas nieko nebuvo...bet po akto vel pasirode kraujo....dvi dienas lyg sirgau poto vel gerai neio tepe nei ka...va vakar vel ta pati istorija po akto...ar cia normalu ar kam taip buvo ? 
Gali būti, nes organizmas dar nepriprato, man irgi savo laiku labai ilgai tepliojo.
Kažkada seniai vartojau Logestą, lyg ir tiko, anyway daugiau jokių KT nenoriu griežtai