Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

Atiduodu Logest kontraceptines tabletes. Išgertos tik 2. Galioja iki 2009 09. Veiksmas Kaune. Kreiptis per AZ. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norejau pasiteirauti ar jums susitvarko oda vartojant Logesta? ar pranyksta spuogai? kamuoja dabar mane tokie klausimai ar keist KT ar dar cia viskas sustvarkys...na, Logesta vartoju dar tik kelis menesius, siaip salutiniu poveikiu kaip ir nieko nebuvo, tik krutines tempimas, tad manau, kad jos man savo sudetimi tinka, nes nei pykina, nei nuotaika nekinta ir mm labai lengvos..tik..problema su oda..kaip dygo tie spuogai, taip ir dygsta.. doh.gif o taip noretusi, kad jeigu jau nuodiji save, tai bent ir padetu dar sutvarkyti tas baisybes.. kas galetu patarti, ar keisti kitas KT ar dar palaukti su sitomis? gal per trumpas laikotarpis praejo, ir organizmas dar ju gerai neisisavino? g.gif
Atsakyti
Man reiketu Logest'o bent puses lapuko blush2.gif Zadu mest birzelio pradzioj/vidury, tai pilnos dezutes neapsimoka pirkt doh.gif Gal kuri turetumet nebereikalingu siu tabletyciu? Atiduoti ar pigiau parduoti...
Kaunas, Kalnieciai.
Lauksiu AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshine_ @ 2009 03 15, 15:11)
Sveikos smile.gif norejau pasiteirauti ar jums susitvarko oda vartojant Logesta? ar pranyksta spuogai? kamuoja dabar mane tokie klausimai ar keist KT ar dar cia viskas sustvarkys...na, Logesta vartoju dar tik kelis menesius, siaip salutiniu poveikiu kaip ir nieko nebuvo, tik krutines tempimas, tad manau, kad jos man savo sudetimi tinka, nes nei pykina, nei nuotaika nekinta ir mm labai lengvos..tik..problema su oda..kaip dygo tie spuogai, taip ir dygsta.. doh.gif  o taip noretusi, kad jeigu jau nuodiji save, tai bent ir padetu dar sutvarkyti tas baisybes.. kas galetu patarti, ar keisti kitas KT ar dar palaukti su sitomis? gal per trumpas laikotarpis praejo, ir organizmas dar ju gerai neisisavino? g.gif

kai geriau logest tikrai mažiau spuogų turėjau nei dabar jokių KT nevartodama smile.gif
Atsakyti
Nusprendziau Logest'o nebemesti bigsmile.gif Esu labai patenkinta. Padidejo krutine, todel esu laimingiausia mergina pasaulyje (jei kyla klausimu, anksciau buvo 70A). Todel jei pas ka yra likusiu ir dar nesibaigusio galiojimo - priglausciau blush2.gif Kazkaip norisi pigiau prasisukt hihihi.gif
Labai lauksiu AZ.
Atsakyti
QUOTE(*matrioshka* @ 2009 06 01, 13:43)
Nusprendziau Logest'o nebemesti bigsmile.gif Esu labai patenkinta. Padidejo krutine, todel esu laimingiausia mergina pasaulyje (jei kyla klausimu, anksciau buvo 70A). Todel jei pas ka yra likusiu ir dar nesibaigusio galiojimo - priglausciau blush2.gif Kazkaip norisi pigiau prasisukt hihihi.gif
Labai lauksiu AZ.

Papildyta:
QUOTE(*matrioshka* @ 2009 06 01, 13:43)
Labai lauksiu AZ.

siandien kaip tik nusipirkau Logest pakuote, nes buvau nutarusi pagaliau pradeti vartoti KT (iki siol ganetinai skeptiskai buvau nusiteikusi KT atzvilgiu). bet pasiskaiciusi forume visokiu atsiliepimu apie KT, ypatingai salutinius poveikius per pirmuosius menesius, kaip tepimai, veido berimas ir pan., visgi nusprendziau ju nevartoti. zadu su vyru vaziuoti i kelione, laukia diplomu iteikimo svente, tai kazkaip nesinori ir eksperimentuoti tokiu man svarbiu laikotarpiu. be to, buvau nusprendusi gerti Belara, bet nebuvo ju vaistinej, o vaistininke isiule situos, bet, kiek is forumo pastebejau, tik nedaugeliui sios patinka. tai va, matrioshka, galiu perparduoti sviezut sviezuteles, tik siandien pirktas, nes siaip zadu jas ismesti, tik gaila pinigeliu, tai ir tau nauda, ir man mazesni nuostoliai butu thumbup.gif
Atsakyti
jau metai laiko kaip naudoju logest..jokiu pasaliniu poveikiu, jokiu nusiskundimu, papildomo svorio tikrai nera!! kazkas rase, kad krutine padidejo....... ? na man tai tikrai ne....70 B ir nei per kur daugiau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif geriu Logest 3metai nuo paskutines pertraukos,jokiu salutiniu poveikiu,kazkada bandziau keist,tai prasidedavo problemos visokios,kad tekdavo gryst prie situ,tik zinant visu KT zala(nepriklausomai nuo pavadinimo),jau norisi mest tas tabletes i siuksliadeze unsure.gif
Atsakyti
Vartojau logesta 3 m.tai oi kiek bjauruas poveikio jis man sukele,o as kvailele nesupratau,kad bjauri savijauta nuo jo..oda tai pagrazejo,bet nuolat kartodavosi grybas ten, santykiu visai nesiorejo,ten sausra kaip saxaroj budavo doh.gif migreniniai galvos skausmai dar kitu dalyku jau nepamenu,nes seniai nebesinuodiju ax.gif
Atsakyti
Gėriau Logestą trejus metus. Kol gėriau, viskas buvo super- padidėjo krūtinė, nei tepliojo, nei maudė kur... Mėnesinės buvo neskausmingos. Vienu žodžiu, viskas buvo super. "linksmybės" prasidėjo, kai nusprendžiau jas mesti... Pasirodo, Logest suėdė man skydliaukę, dabar vargstu, tasausi po polikninikas. Plaukai slinko kuokštais. Esu metusi jau beveik metus ir tik dabar po truputį padėtis taisosi... jei kas atsuktų laiką atgal, ne tik kad Logest, bet apskritai jokių KT į save nemesčiau...
Atsakyti
QUOTE(sunshine_ @ 2009 03 15, 15:11)
Sveikos smile.gif norejau pasiteirauti ar jums susitvarko oda vartojant Logesta? ar pranyksta spuogai? kamuoja dabar mane tokie klausimai ar keist KT ar dar cia viskas sustvarkys...na, Logesta vartoju dar tik kelis menesius, siaip salutiniu poveikiu kaip ir nieko nebuvo, tik krutines tempimas, tad manau, kad jos man savo sudetimi tinka, nes nei pykina, nei nuotaika nekinta ir mm labai lengvos..tik..problema su oda..kaip dygo tie spuogai, taip ir dygsta.. doh.gif  o taip noretusi, kad jeigu jau nuodiji save, tai bent ir padetu dar sutvarkyti tas baisybes.. kas galetu patarti, ar keisti kitas KT ar dar palaukti su sitomis? gal per trumpas laikotarpis praejo, ir organizmas dar ju gerai neisisavino? g.gif

Man logest visai neturejo itakos spuogams, kaip kildavo kartais iki gerimo, taip ir geriant visko pasitaikydavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 06 21, 11:57)
Gėriau Logestą trejus metus. Kol gėriau, viskas buvo super- padidėjo krūtinė, nei tepliojo, nei maudė kur... Mėnesinės buvo neskausmingos. Vienu žodžiu, viskas buvo super. "linksmybės" prasidėjo, kai nusprendžiau jas mesti... Pasirodo, Logest suėdė man skydliaukę, dabar vargstu, tasausi po polikninikas. Plaukai slinko kuokštais. Esu metusi jau beveik metus ir tik dabar po truputį padėtis taisosi... jei kas atsuktų laiką atgal, ne tik kad Logest, bet apskritai jokių KT į save nemesčiau...

Siaubas,gerai,kad su MB nusprendem,kad nebegersiu,tikiuosi man taip nebus fear.gif
Atsakyti