Įkraunama...
Įkraunama...

Logest

sveikos, 4u.gif noreciau jums papasakoti savo istorija...

mazdaug pries 4 metus ginekologe,man israse jeanine, del to jog menesines buvo labai nereguliarios...geriau tris menesius ,nutraukiau nes atsirado salutinis poveikis (dingo potraukis, ir su kiekviena pakuote vis labiau pradejo skaudet galva t.y. ties vidurine tablete rytais is lovo nebeislipdavau ,geriant trecia pakuote tas skausmas buvo toks kad net vemiau), nutraukus kontraceptines antra menesi vel menesines dingo...kai sulaukiau po keliu menesiu pradejau gert logest sekmingai geriau 3 metus,jokiu salutiniu poveikiu, 4u.gif na bent tada as taip maniau... blush2.gif nutraukiau nes maniau kad jau noriu nestuke.gif ,bet ir vel man menesines dingo, po 4 men,nera (zinoma testu buvo per ta laika pridaryta begales),nuejau pas ginekologe ji pasake lauk,viskas yra pas tave tvarkoj...,dar po 4men,nuejau pas kita, o ten verysad.gif eureka issivysciusios policistines kaiusides...taigi po dideliu gydimu man ginekologe isauke po 11 men nebuvimo menesines,ir israse vel kontraceptinkus... yerine, ka jus manot o jos man dar blogiau nuo galvos skausmo naktim saparalyzavo visa kaire puse kuno (per 1 pakuotes gerima 2 kartus, zinoma apie potrauki tai ne minties)...

manau kad su kontraceptikais baiksiu,ir jokiu nebebandysiu, nes ko toliau tuo blogiau... g.gif

tad merginos apsvarstykit ar reik to brudo... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etuknots: 06 rugpjūčio 2009 - 12:37

! 
Forume draudžiama prekiauti vaistais
Atsakyti
As vartoju Logest jau kelis menesius, bet jokio pasalinio poveikio rolleyes.gif (tpfu tpfu tpfu)
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2008 10 01, 16:23)
pora metu vartojau "logest" bet paskui pas mane buvo cista atrade  verysad.gif  tai gydytoja patare pakeisti i "femoden"

Po Logesto vartojimo man taip pat atsirado cista, teko ir ligonineje paguleti. doh.gif Zinoma, gali buti tik sutapimas. smile.gif
Atsakyti
sveikos mielosios:)
prisidedu ir aš prie geriančiųjų Logest'ą.
gruodį rado geltonkūnio cistą, ji sparčiai pildytis pradėjo, jau 5,7cm. Labai siaubingi skausmai kamavo ir disfunkcinis kraujavimas tęsėsi mėnesį laiko, tuomet savaitėlei kažkur kraujavimas dingo ir vėl prasidėjo. Tai gydytoją išrašė logest gerti kad cista pradingtų. tai buvau nustebusi. tą pačią dieną kai išgėriau po poros valandų skausmą kaip ranka nuėmė. o buvo toks stiprus kad sunku vaikščioti buvo. ir kraujavimas jau antrą vartojimo dieną ženkliai sumažėjo.
tikiuosi KT padės ir neteks operuotis
Atsakyti
Sveikos, as irgi gersiu Logest kaip sulauksiu menesiniu. Dabar esu su varine spirale, rado cista, tad gydysiuos ir kolkas saugosiuos hormonais. Labai daug neigiamu nuomoniu, net nusivyliau, bet stengiuosi nusiteikti, kad man viskas tiks ir patiks. Kazkuri rase del krutines, pas mane irgi 70A tikiuosi padides blush2.gif Nors gal padideja ir nuo kitu KT? Del svorio man taip pat butu aktualu, nes esu laaabai kuda. Tik klausimas, ar KT pades priaugti svorio. Na viskas dar pries akis 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, kokia valanda jus gerdavot Logest? Nes man gine liepe gert pries miega g.gif Idomu kodel.
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 07 01, 00:43)
Tiesa, kokia valanda jus gerdavot Logest? Nes man gine liepe gert pries miega  g.gif  Idomu kodel.

visas KT rekomenduojama gert pries miega, nes miego metu geriau isisavina, maziau pasaliniu poveikiu kyla. mirksiukas.gif
Atsakyti
As logesta vartojau 3 metus,ir jikio salutinio poveikio nebuvo smile.gif Po 3 metu nuejau pas ginekologe visakas gerai :)man jie tiko ir patiko smile.gifĮtariu vel pradesiu po pertraukos juos naudoti
Atsakyti
Turiu klausima. Pradejus gerti KT kaip ir sulaukiau pirmuju mm, lyg viskas tvarkoj, bet tokios negausios , lyg su skaidriom gleivem. Galvojau teplioja, palaukiau pora dienu, ziuriu negauseja. Pamaniau, kad gal dabar tokios mm ir bus negausios, tai ir isgeriau pirmaja kitos pakuotes tablete, dabar tie tepliojimai isvis pradingo doh.gif Rytoj keliausiu pas gine, bet gal kuri greiciau atsakys nes pati nesupratau kas ten buvo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Ginekologe atostogauja, pavaduojanti bus tik uz savaites doh.gif Vaistininke patare gerti ir toliau, sake nieko tokio . unsure.gif Gal kuri buvote tokioj situacijoj?
Atsakyti
Taip, tai normalu, nes geriant KT nebevyksta tikros menesines, tik toks dirbtinas kraujavimas, kuris gali buti labai negausus.
Atsakyti