Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

Sveikos rožyčių mylėtojos 4u.gif
Na ir gražuolės tos jūsų augintinės tongue.gif . O mano jauną kinrožę kažkas užpuolė - lapuose atsirado skylutės blink.gif . Gal žinot, kas tai yra verysad.gif . O ir lapai pradėjo suktis, vienas kitas nugelto unsure.gif ... Gal kam taip buvo mirksiukas.gif ?
Aš ją tiek auginau cry.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Migla*: 05 spalio 2005 - 09:32
*Migla*, o tu nematei ten jokių padarų ant lapų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2005 10 05, 10:42)
*Migla*, o tu nematei ten jokių padarų ant lapų?  blink.gif

Gerai įsižiūrėjus pamačiau labai mažyčius pailgus juodus vabaliukus verysad.gif - vos įžiūrimus lens.gif . Gal kas žinot , kas jie tokie ir kaip su jais kovoti gun_bandana.gif?
Atsakyti
ojojoj, as irgi tokių draugų turėjau doh.gif
greičiau čiupk Actara arba koki kita insekticidą, nes kitaip neatsikratysi. gerai nupurkšk visą augalą ir žemę (arba net šiek tiek palaistyk)
Atsakyti
Rudenėja, tai tvarkau savo augalus, ką iš daržo parsivežinėju, ką išmetinėju. Ir galvoju ką daryti su rožyte, ar išmesti, ar bandyt ant žiemos į daržą pasodinti, o gal kas nors nori, atiduočiau?? g.gif Nes kitiems metams noriu raudonos. Žydėjo visą vasarą, dar ir dabar vienas žiedas yra ir naujas atžalas leidžia. Buvo užpuolusios erkės, nupurškiau užsienitišku akaricidu, dabar nėra, bet spėjo dalį lapų pamesti. jei atidavimui, tai profilaktiškai dar kartą nupurkščiau, kad tfu tfu, kokia erkutė nebūtų užsilikus...

Vasarą atrodė štai taip, dabar tik kad tiek žiedų nėra:
[attachmentid=34056]
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 10 06, 13:14)
Ir galvoju ką daryti su rožyte, ar išmesti, ar bandyt ant žiemos į daržą pasodinti, o gal kas nors nori, atiduočiau??  g.gif  :

Elos negi negaila tokios grožybės???? taigi fantastiškas kvietkas, nenori išsaugoti kitiem metam?
an tai labai graži... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarasca: 06 spalio 2005 - 12:45
QUOTE(Tarasca @ 2005 10 06, 13:44)
Elos negi negaila tokios grožybės???? taigi fantastiškas kvietkas, nenori išsaugoti kitiem metam?
an tai labai graži... ax.gif

Žinai, 2 vakarus skaičiavau (aprašinėjau) kiek aš turiu augalų namie (bute)... gavosi 68 vazonai blink.gif blink.gif (augalų, žinoma, gerokai daugiau, nes ne po vieną vazone kai kurie). Taip, kad per akis tų augalų blush2.gif .. Šiaip šiemet balkono idėja buvo "geltona", kitąmet noriu 'raudona', tai vat norėčiau naujos rožytės.. O šitą išmesti gaila, nes išties gan graži, bet tiesiog 'nebetinka', o vietą užima blush2.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
žinai, aš vakar tą patį dariau irgi vazonus skaičiavau, tai penkiasdešimt keli išėjo ir plius 15 rūšių kaktusų smile.gif (neskaičiuojant to, kas balkone auga) blush2.gif ir rožytes tai 4 turiu, raudonai rožinę (nemoku spalvos nusakyt), geltoną ir šviesiai rožines dvi smile.gif visos dar naujokes, nes tik šią vasarą balkoną žmoniškai susitvarkiau smile.gif

o tiesa, tu ją balkone augini???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarasca: 06 spalio 2005 - 15:53
QUOTE(Tarasca @ 2005 10 06, 16:52)
o tiesa, tu ją balkone augini???

taip jau yra su tais vazonais.. vizualiai lyg ir ne taip daug, ale kai pradedi skaičiuoti.. pas mane tik 2 kaktusai (t.y. mažiausi vazonėliai smile.gif ).
Aha, balkone. Labai gerai thumbup.gif Ir dabar dar balkone (tiesa, pas mane nors ir levai, bet stiklintas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elos: 06 spalio 2005 - 16:02
mano irgi "lievai", bet stiklintas smile.gif įdomu kaip rožes ten žiema palikt, kad neiššaltų, labai daug pridengt ar nelabai g.gif nebandei per žiemą laikyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarasca: 06 spalio 2005 - 16:08
QUOTE(Tarasca @ 2005 10 06, 17:07)
mano irgi "lievai",  bet stiklintas smile.gif įdomu kaip rožes ten žiema palikt, kad neiššaltų, labai daug pridengt ar nelabai  g.gif  nebandei per žiemą laikyti?

dar nebandžiau blush2.gif galvojau į kambarį nešt kai jau tikrai atšals, visgi lyg ir "kambarinė" rožytė. Ale dabar kai paklausei, tai tikrai, ko ją į tą kambarį tempti.. g.gif
Planuoju žiemojančių balkone augalų vazonikus kokiu putplasčiu apsukti ir tiek. Nes praeitą žiemą matavau temperatūrą balkone, tai balkone minusas tik tada, kai lauke jau žemiau -10C ax.gif Taip kad dar tikiuosi ilgai viską balkone laikyti.
Atsakyti
Kam ta rozyte sodinti i vazona ir bute auginti?As visas,kiek esu gavusi rozyciu-sodinu i lauka ir palieku ziemai.Puikiai issibuna,kitais visada zydi,nors ir ne dideli augaliukai.Palik sia,kitais isigysi kita spalva,dar uz kiek metu-turesi rozyna ivairiausiu rusiu,veisliu.
Atsakyti