Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

QUOTE(Tarasca @ 2005 09 20, 09:57)
kad statybininkės turbūt geriau prižiūrėtų, nei maximos darbuotojos smile.gif

na supraskit ir jas, sunku vistik toj maximoj dirbt, kitais dalykais galvos užimtos
nors aišku galėtų tas gėlytes labiau prižiūrėt, bet....
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2005 09 20, 10:57)
na supraskit ir jas, sunku vistik toj maximoj dirbt, kitais dalykais galvos užimtos
nors aišku galėtų tas gėlytes labiau prižiūrėt, bet....

neteisink neteisink smile.gif jei laisto parduodamą rožę, tai tegu laisto kaip rožę, o ne vandens leliją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2005 09 22, 10:11)
neteisink neteisink smile.gif jei laisto parduodamą rožę, tai tegu laisto kaip rožę, o ne vandens leliją smile.gif

jei jas darbintų gėlių prižiūrėtojomis, tai galima būtų bart, bet kai žmogus dirba prie kasos, salėj prekes dėlioja ir dar gėles laisto, ir toks darbas po 12 val. už minimumą, tai ko iš jo dar norėt, kad kiekvieną gėlę prižiūrėtų pagal gėlininkų žinyną blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 22, 12:11)
jei jas darbintų gėlių prižiūrėtojomis, tai galima būtų bart, bet kai žmogus dirba prie kasos, salėj prekes dėlioja ir dar gėles laisto, ir toks darbas po 12 val. už minimumą, tai ko iš jo dar norėt, kad kiekvieną gėlę prižiūrėtų pagal gėlininkų žinyną  blink.gif

jų darbas prižiūrėti prekes - taigi gėles irgi smile.gif bet gincytis neverta, nes nuo to nepagerės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2005 09 16, 09:30)
ech, ir kaip jums pavyksta tokias grožybes užauginti. Man tai su mažom rožytėm nesiseka, kad ir kiek aš jų turėjau bet visų likimas tas pats...miršta... gal netinka joms  mano kambarys  sad.gif o gal prastai rūpinuosi....

kažkokioj literatūroj išskaičiau, kad norint jog gerai augtų tos visokios rožytės, reikia, kad vazono gylis būtų min 30 cm... pasiėmiau ruletę ir nuėjau į parduotuvę matuoti vazonų biggrin.gif dauguma tokio gylio vazonų yra ir pakankamai platūs, o man netiko, nes vietos tiek plačiai neturiu. tai radau kažkokius kitaiskus medinius siaurus aukštus 'vazonus' (atrodo beveik kaip kaimiškas sviestmušis), pragręžiau skyles drenažui, impregnavau pinotexu ir rožytė auga, žydi sėkmingai visą vasarą ir iki šiol. saulutę mėgsta. o dar jei erkės nepultų, tai išvis būtų gerai...
Atsakyti
aha 30 gylio, o pločio kaži kokio? smile.gif įtariu,kad pavasarį reiks pasistengt ir persodint i tokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 09 22, 14:33)
kažkokioj literatūroj išskaičiau, kad norint jog gerai augtų tos visokios rožytės, reikia, kad vazono gylis būtų min 30 cm... pasiėmiau ruletę ir nuėjau į parduotuvę matuoti vazonų  biggrin.gif dauguma tokio gylio vazonų yra ir pakankamai platūs, o man netiko, nes vietos tiek plačiai neturiu. tai radau kažkokius kitaiskus medinius siaurus aukštus 'vazonus' (atrodo beveik kaip kaimiškas sviestmušis), pragręžiau skyles drenažui, impregnavau pinotexu ir rožytė auga, žydi sėkmingai visą vasarą ir iki šiol. saulutę mėgsta. o dar jei erkės nepultų, tai išvis būtų gerai...

Va va, o kaip tas erkes cry.gif cry.gif ko tik nedariau ir vistiek pilnai neisnyksta.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vio @ 2005 09 22, 16:12)
Va va, o kaip tas erkes cry.gif  cry.gif  ko tik nedariau ir vistiek pilnai neisnyksta.. schmoll.gif

Taigi reikia nupurkšti FITOVERMU, tik purškiant būtinai turi sušlapti apatinė lapų dalis.
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2005 09 22, 15:03)
aha 30 gylio, o pločio kaži kokio? smile.gif įtariu,kad pavasarį reiks pasistengt ir persodint i tokius smile.gif

g.gif manyčiau, kad ir didesnis plotis joms nekenktų. bet kaip jau rašiau, kadangi man su pločiu nelabai vietos, tai paėmiau aukštą siaurą ir gerai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 09 22, 14:33)
saulutę mėgsta. o dar jei erkės nepultų, tai išvis būtų gerai...

O kaip su lapais? Mano tos kinrožės, darbe laikomos, lapai į dūdeles susisuka, Tik nesuprantu kodėl. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 23, 09:01)
O kaip su lapais? Mano tos kinrožės, darbe laikomos, lapai į dūdeles susisuka, Tik nesuprantu kodėl.  cry.gif

o va apie kinrožes nieko nežinau schmoll.gif Kadangi jos auga didelės niekad nekilo noras įsigyti.. Tik šiemet pamačiau, kad dar būna baltos ir violetinės smile.gif
Atsakyti
žinot aš mamyčių patarimų prisiskaičius visus ropojancius, skraidancius ir šliaužiojančius gyvius naikinu Actara, super, paskui visokiu baltasparnių tik lavonai ant lapų lieka smile.gif bet dar reikia sužinot (ir susirast nusipirkt) kuo grybelius naikinti, nes įtariu, kad mano rožę užpuolė smile.gif
Atsakyti