Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 5

aciuks.gif Sonatina,aš taip ir norėjau su lėkštėmis pamėginti,tik va pabijojau,kad viskas nenukristų doh.gif kitą kartą taip ir padarysiu bigsmile.gif

Aurute aš tai juos NORFOJE perku ir jie būna tokie labiau lakštiniai,nei spgetiniai,man labiau patika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2006 11 11, 11:38)
Vakar kepiau Medaus – riešutų kvadratėlius, labai skanu..  thumbup.gif  tik as turbut siek tiek per daug medaus idejau. bet siaip pasakiskas skonis  wub.gif

O kur tu pirkai migdolus? ax.gif Itariu, kad nerasiu ir reiks paciai gamintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 11 11, 17:49)
Aurute aš tai juos NORFOJE perku ir jie būna tokie labiau lakštiniai,nei spgetiniai,man labiau patika  ax.gif

Išbandysiu ir šituos thumbup.gif . Pas mane ėdrūnų pilni namai doh.gif .
Atsakyti
Jau valgėm manų pyragą- apkepą. PASAKA. Kaip suvalgėm tik tada pastebėjau, kad nei druskos, nei kepimo miltelių nedėjau blush2.gif Bet iškepė gražus, iškilo - žodžiu grožis atitiko skonį .
Valgėm ir kalakutiena su sūriu. Pasakų pasaką thumbup.gif
Pasikėliau šeimos akyse, kaip kulinarė didis.gif
Bet šiandien apturėjau ,,pravalą " blush2.gif Gaminau vištiena su obuoliais. Užmarinavau su majonezu ir medum. Palaikiau pora dienų , nes pamaišydavo iškepti kas nors cool.gif . Tai va, kepiau tik šiandien. Ir kai jau susiruošiau šauti į orkaitę apsižiūrėjau ,kad vyno neturiu sleep.gif . Tai kepiau tam pačiam marinate. Vištiena labai graži gavosi, bet labai saldi ax.gif doh.gif Dabar galvoju kur blogai: ar per ilgai laikiau, ar , kad kepiau tam pačiam marinate, ar visgi trūko vyno, čili padažo.(ir to neradau pirkt, nežinau kur ieškoti blush2.gif )
Atsakyti
Šiandien vėl gaminau vištieną jogurto padaže (tik su kitokiu padažu), na labai skanu, aš jau nebežinau kelintą kartą kepu, nes visai šeimynai labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 11 11, 17:59)
O kur tu pirkai migdolus? ax.gif  Itariu, kad nerasiu ir reiks paciai gamintis doh.gif

as ne LT, o Norvegijoje gyvenu, tai cia ir pirkau ax.gif
Atsakyti
Sonatina, ačiū už "Kalakutienos kukuliai su špinatais ir sūriu" receptą thumbup.gif
Atsakyti
šiandien kepiau varškėčius. Bet man nesigavo tokie purūs ir pūsti kaip tavo nuotraukose g.gif Tešla buvo labai skysta.
Neradau, kad būtų nurodyta kiek miltų reikia į masę doh.gif nors jau kai maišom masę nurodai .Dėti kiaušinius, suberti druską, miltus ir razinas. Išmaišyti. Padaryti iš tešlos nedidelius rutuliukus, juos apvolioti miltuose Miltai paminėti tik, kad reikės apvalioti rutuliukus 2v.š. g.gif Gal kur nors ką praleidau g.gif
Linkiu daug kantrybės, mokant gaminti tokias kaip aš 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutė: 12 lapkričio 2006 - 17:58
taigi parašyta:
"2 v. š. miltų + varškėčiams apvolioti"
tai reiškia du valgomus šaukštus dėti į tešlą ir turėti dar šiek tiek miltų apvoliojimui..
Atsakyti
Na va išlydėjau savo svečius į namus - tai galiu pasidalinti savo gimtadienio meniu - ruoštu pagal Sonatiną thumbup.gif
Taigi 5dienį patiekiau kalakutienos keksiukus su bruknių uogiene ir desertui šokolado - varškės keksą - visiems labai patiko wub.gif 6dienį iškilmingai vaišinau žuvies file prancūziškai ir tortu "kremas a'la kremas" . Šiaip viskas gavosi tikrai skaniai ir lengvai - svarbiausia, kad visiems laabai patiko ir gyrė blush2.gif Mamai ir sesei paaiškinau iš kur tokius receptus gavau - tai manau Sonatinos gerbėjų klubas dar labiau prasiplės. Tiesa truputį nesigavo tortas - buvo skanus, tik va "prekinės išvaizdos" nebuvo - kai išėmiau iš formos, tas grietinėlės sluoksnis ėmė težti ir net vienas šonas nulūžo - kažkodėl nesustingo man - tai nusprendžiau, kad kitam savaitgaliui - baliui su draugais - į tą sluoksnį pilsiu ir želatinos, kad tikrai sustingtų ir nereikėtų pergyventi. doh.gif Nors šiaip viskas buvo gerai - su mama supjaustėm tiesiai į lėkštutes dar pridėjom ledų - kad užmaskuoti ir visi labai skaniai suvalgė - aišku neteko pūsti žvakučių doh.gif - bet gal kitą savaitgalį viskas bus gerai thumbup.gif Dėkui, Sonatina, už labai geras ir ganėtinai lengvai įgyvendinamas idėjas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 12 lapkričio 2006 - 18:34
Vakar dariau Žuvies file prancūziškai, šeimyna taip mane išgyrė ax.gif kad šiandien vėl ėmiaus maisto ruošos tongue.gif iškepiau Šepardo pyragą
Pasaka, kaip viskas skanu ir paprasta thumbup.gif
Ačiū tau, Sonatina aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 12 lapkričio 2006 - 19:19
na ka, ir man teks pasigirti.. blush2.gif vis darau ir darau kesiukus.. ananasinius (ten kur su blenderiu sutrinam.. ) ir su persikais, na zinokit gavosi kiekviena karta, iskyla graziai, pageltonuoja.. Visada ziurejau, kad miltu idejus nepermaisyciau, naudojau sauksta, o ne mikseri miltams maisyti.
o va siandien iskepiau medaus-riesutu kvadratelius ir ahorini, lygtais, pyraga su slyvomis. Kadangi medaus nesu megeja, man jie ne stebuklingo skonio buvo, bet vyras, kuris saldumynu ne per didelis megejas, sveicia nesustodamas.. essen.gif
o su slyvom pyragas nera kazkuo labai ypatingas, bet skanus, nuo slyvu toks labai specifinis skonis.. o ryt bandysiu kept pyragelius lyg a la creme.. na gal ir napaleona prisiruosiu daryt.. mat ryt vyro gomtadienis, reik ant kazko zvakute uzdet ax.gif
Papildyta:
blush2.gif apsirikau , ten ne a la creme... mat istrigo, nes skaiciau komentara.. o Pardulas Della Sardenia, zadu tik i puse idaro deti medaus, o i kita cukraus.. na kaip iseis parasyiu, tik niekur neradau risoto, tai varske desiu. rolleyes.gif
Atsakyti