Sonatina,aš taip ir norėjau su lėkštėmis pamėginti,tik va pabijojau,kad viskas nenukristų
 Sonatina,aš taip ir norėjau su lėkštėmis pamėginti,tik va pabijojau,kad viskas nenukristų   kitą kartą taip ir padarysiu
  kitą kartą taip ir padarysiu   
 Aurute aš tai juos NORFOJE perku ir jie būna tokie labiau lakštiniai,nei spgetiniai,man labiau patika

Sonatina,aš taip ir norėjau su lėkštėmis pamėginti,tik va pabijojau,kad viskas nenukristų
 Sonatina,aš taip ir norėjau su lėkštėmis pamėginti,tik va pabijojau,kad viskas nenukristų   kitą kartą taip ir padarysiu
  kitą kartą taip ir padarysiu   

tik as turbut siek tiek per daug medaus idejau. bet siaip pasakiskas skonis
  tik as turbut siek tiek per daug medaus idejau. bet siaip pasakiskas skonis  
 Itariu, kad nerasiu ir reiks paciai gamintis
  Itariu, kad nerasiu ir reiks paciai gamintis  

. Pas mane ėdrūnų pilni namai
 . Pas mane ėdrūnų pilni namai  .
 .

Bet iškepė gražus, iškilo - žodžiu grožis atitiko skonį .
 Bet iškepė gražus, iškilo - žodžiu grožis atitiko skonį . 

Gaminau vištiena su obuoliais. Užmarinavau su majonezu ir medum. Palaikiau pora dienų , nes  pamaišydavo iškepti kas nors
  Gaminau vištiena su obuoliais. Užmarinavau su majonezu ir medum. Palaikiau pora dienų , nes  pamaišydavo iškepti kas nors   . Tai va, kepiau tik šiandien. Ir kai jau susiruošiau šauti į orkaitę apsižiūrėjau ,kad vyno neturiu
 . Tai va, kepiau tik šiandien. Ir kai jau susiruošiau šauti į orkaitę apsižiūrėjau ,kad vyno neturiu  . Tai kepiau tam pačiam marinate. Vištiena labai graži gavosi, bet labai saldi
  . Tai kepiau tam pačiam marinate. Vištiena labai graži gavosi, bet labai saldi   
   Dabar galvoju kur blogai: ar per ilgai laikiau, ar , kad kepiau tam pačiam marinate, ar visgi trūko vyno, čili padažo.(ir to neradau pirkt, nežinau kur ieškoti
 Dabar galvoju kur blogai: ar per ilgai laikiau, ar , kad kepiau tam pačiam marinate, ar visgi trūko vyno, čili padažo.(ir to neradau pirkt, nežinau kur ieškoti   )
 )

Tešla buvo labai skysta.
  Tešla buvo labai skysta.  nors jau kai maišom masę nurodai .Dėti kiaušinius, suberti druską, miltus ir razinas. Išmaišyti. Padaryti iš tešlos nedidelius rutuliukus, juos apvolioti miltuose  Miltai paminėti tik, kad reikės apvalioti rutuliukus 2v.š.
 nors jau kai maišom masę nurodai .Dėti kiaušinius, suberti druską, miltus ir razinas. Išmaišyti. Padaryti iš tešlos nedidelius rutuliukus, juos apvolioti miltuose  Miltai paminėti tik, kad reikės apvalioti rutuliukus 2v.š.   Gal  kur nors ką praleidau
 Gal  kur nors ką praleidau   

6dienį iškilmingai vaišinau žuvies file prancūziškai ir tortu "kremas a'la kremas" . Šiaip viskas gavosi tikrai skaniai ir lengvai - svarbiausia, kad visiems laabai patiko ir gyrė
  6dienį iškilmingai vaišinau žuvies file prancūziškai ir tortu "kremas a'la kremas" . Šiaip viskas gavosi tikrai skaniai ir lengvai - svarbiausia, kad visiems laabai patiko ir gyrė  Mamai ir sesei paaiškinau iš kur tokius receptus gavau - tai manau Sonatinos gerbėjų klubas dar labiau prasiplės. Tiesa truputį nesigavo tortas - buvo skanus, tik va "prekinės išvaizdos" nebuvo - kai išėmiau iš formos, tas grietinėlės sluoksnis ėmė težti ir net vienas šonas nulūžo - kažkodėl nesustingo man - tai nusprendžiau, kad kitam savaitgaliui - baliui su draugais - į tą sluoksnį pilsiu ir želatinos, kad tikrai sustingtų ir nereikėtų pergyventi.
  Mamai ir sesei paaiškinau iš kur tokius receptus gavau - tai manau Sonatinos gerbėjų klubas dar labiau prasiplės. Tiesa truputį nesigavo tortas - buvo skanus, tik va "prekinės išvaizdos" nebuvo - kai išėmiau iš formos, tas grietinėlės sluoksnis ėmė težti ir net vienas šonas nulūžo - kažkodėl nesustingo man - tai nusprendžiau, kad kitam savaitgaliui - baliui su draugais - į tą sluoksnį pilsiu ir želatinos, kad tikrai sustingtų ir nereikėtų pergyventi.   Nors šiaip viskas buvo gerai - su mama supjaustėm tiesiai į lėkštutes dar pridėjom ledų - kad užmaskuoti ir visi labai skaniai suvalgė - aišku neteko pūsti žvakučių
 Nors šiaip viskas buvo gerai - su mama supjaustėm tiesiai į lėkštutes dar pridėjom ledų - kad užmaskuoti ir visi labai skaniai suvalgė - aišku neteko pūsti žvakučių   - bet gal kitą savaitgalį viskas bus gerai
  - bet gal kitą savaitgalį viskas bus gerai  Dėkui, Sonatina, už labai geras ir ganėtinai lengvai įgyvendinamas idėjas
  Dėkui, Sonatina, už labai geras ir ganėtinai lengvai įgyvendinamas idėjas  

vis darau ir darau kesiukus.. ananasinius (ten kur su blenderiu sutrinam.. ) ir su persikais, na zinokit gavosi kiekviena karta, iskyla graziai, pageltonuoja.. Visada ziurejau, kad miltu idejus nepermaisyciau, naudojau sauksta, o ne mikseri miltams maisyti.
  vis darau ir darau kesiukus.. ananasinius (ten kur su blenderiu sutrinam.. ) ir su persikais, na zinokit gavosi kiekviena karta, iskyla graziai, pageltonuoja.. Visada ziurejau, kad miltu idejus nepermaisyciau, naudojau sauksta, o ne mikseri miltams maisyti. 

apsirikau , ten ne a la creme... mat istrigo, nes skaiciau komentara.. o Pardulas Della Sardenia, zadu tik i puse idaro deti medaus, o i kita cukraus.. na kaip iseis parasyiu, tik niekur neradau risoto, tai varske desiu.
 apsirikau , ten ne a la creme... mat istrigo, nes skaiciau komentara.. o Pardulas Della Sardenia, zadu tik i puse idaro deti medaus, o i kita cukraus.. na kaip iseis parasyiu, tik niekur neradau risoto, tai varske desiu.