va tokio kepimo popieriaus nepirkti

nuo mūsų šeimynos, vėl bandžiau tavo receptukus, šiandien kepiau vakarienei Manų kruopų apkepas ... mmmm kaip skanu, dariau iš dvigubos porcijos (nu gaunasi nemažai nemažai
  nuo mūsų šeimynos, vėl bandžiau tavo receptukus, šiandien kepiau vakarienei Manų kruopų apkepas ... mmmm kaip skanu, dariau iš dvigubos porcijos (nu gaunasi nemažai nemažai   ) bet kadangi neturiu mažesnės tam tinkamos keptuvės tiko
  ) bet kadangi neturiu mažesnės tam tinkamos keptuvės tiko   ... sulaukėm svečių, pavaišinom ir dar liko rytdienos pusryčiams
  ... sulaukėm svečių, pavaišinom ir dar liko rytdienos pusryčiams   
  )
 )

O pyragui tikrai viską gerai atmatavai?
 O pyragui tikrai viską gerai atmatavai?  Labai keista, kad gavosi kietas...
 Labai keista, kad gavosi kietas...  
  Grietinėlę perku Mū, ilgai galiojančią (ir riebią, ir ne)... Čili padažas man labai patinka Santa Maria Thailand...
 Grietinėlę perku Mū, ilgai galiojančią (ir riebią, ir ne)... Čili padažas man labai patinka Santa Maria Thailand... 

Tik kad labai jau nepakeliui tokia varške prekiaujančios parduotuvės... Bet būtinai išbandysiu
 Tik kad labai jau nepakeliui tokia varške prekiaujančios parduotuvės... Bet būtinai išbandysiu  
  Garstyčių milteliai firmos Alvo prieskoniai... O lizdeliams dėk bet kokių garstyčių, kokias turi namuose
 Garstyčių milteliai firmos Alvo prieskoniai... O lizdeliams dėk bet kokių garstyčių, kokias turi namuose  

O kad keksas sukrito, tai panašiau, kad gal ne iki galo iškepė arba tešla buvo permaišyta...
 O kad keksas sukrito, tai panašiau, kad gal ne iki galo iškepė arba tešla buvo permaišyta...  

Blynų irgi neatsisakyčiau
 Blynų irgi neatsisakyčiau  Malonu, kad ir vištiena su žiediniais kopūstais patiko
 Malonu, kad ir vištiena su žiediniais kopūstais patiko  

Nei varškė, nei persikai nenukenčia
 Nei varškė, nei persikai nenukenčia  Bet galima atkirpti kokias keturias gana plačias kepimo popieriaus juostas, ilgesnes už formą, ir dėti po dvi kryžium ant formos dugno... Tada už jų pakėlus bus nesunku išimti iškeptą pyragą ir pačias popieriaus juosteles po to lengva ištraukti
 Bet galima atkirpti kokias keturias gana plačias kepimo popieriaus juostas, ilgesnes už formą, ir dėti po dvi kryžium ant formos dugno... Tada už jų pakėlus bus nesunku išimti iškeptą pyragą ir pačias popieriaus juosteles po to lengva ištraukti  

Džiaugiuosi, kad viskas patiko ir netgi kukuliai su brokoliais
 Džiaugiuosi, kad viskas patiko ir netgi kukuliai su brokoliais  

Ir kad į namus grįžo harmonija ir naujovės
 Ir kad į namus grįžo harmonija ir naujovės  
  Man jis irgi labai patiko... Labai džiaugiuosi, kad buvo skanu
 Man jis irgi labai patiko... Labai džiaugiuosi, kad buvo skanu  

O dėl vaišių vaikų stalui, tai kol kas nebent galiu pasiūlyti pasirinkti iš to, ką jau įdėjau...
 O dėl vaišių vaikų stalui, tai kol kas nebent galiu pasiūlyti pasirinkti iš to, ką jau įdėjau...

. Mačiau tokių
 . Mačiau tokių   . Kokia aš plevėsa
 . Kokia aš plevėsa   . Nemaniau, kad ten lizdeliai
 . Nemaniau, kad ten lizdeliai   .
 .

tik kitą kartą ko gero bandysiu ir razinų įdėt
  tik kitą kartą ko gero bandysiu ir razinų įdėt