Kitaip ir negali buti, juk ir peledai jos peledziukas graziausias, pats paciausias. O mama realiai turetu vertinti vaiko poelgius, juk nuo to "pats paciausias" nepasikeicia

As stengiuosi kuo objektyviau vertinti savo mazyte,o va vyrui tai ji pati graziausia, sauniausia ir pan.Tai as ji kartais net pristabdau, kad kiti nejaukiai nepasijustu ar pan.
man yra labai normalu, kad kiekvienai mamai savas vaikas pats paciausias... kitaip ir negali buti

Vertinu realiai situacija, mano vaikas geras, bet nesakyciau, kad ojojoj, pats paciausias, pats geriausias...nemanau kad tokiu buna,tik mamiskos akys taip mato.
Kad mano vaikas graziausias, tai sutinku, bet kad ragiukus turi tai irgi faktas...

Manau kiekvienai mamytei savo vaikas yra pats graziausias, protingiausias ir pan. As irgi pasakau dukrytei, kad ji grazuole, gudruole, protinguole
Bet man ir kiti vaikuciai grazus
Jie visi yra kaip angeliukai (aisku ir ragucius turi, tai naturalu
), tyrus, grazus. Nebuna negraziu vaiku (cia aisku nekalbam apie kazkokias negalias, kurios zaloja ta fizini grozi), tik buna trenktos mamytes (tikrai nieko nenoriu izeisti
), kurios beprotiskai dievina savo vaikus, net nesusimastydamos, kad juos zaloja. Isivaizduokit, nueis toks grazuoliukas i darzeli, mokykla, o ten atsiras dar grazesniu vaiku, kuriems daugiau skirs komplementu, kurie bus gabesni uz ji. Ir ka gi? vaikui trauma, juk mamyte sako, kad jis pats paciausias, o taip nera
Man dukryte irgi pati graziausia melynake baltapuke, ir pati protingiausia (nors yra ir gabesniu bendraamziu), bet niekada nenuvertinu kitu vaikuciu.

Man dukryte irgi pati graziausia melynake baltapuke, ir pati protingiausia (nors yra ir gabesniu bendraamziu), bet niekada nenuvertinu kitu vaikuciu.
QUOTE(ader @ 2004 10 05, 15:22)
O as tai sakau,kad mano vaikas pasiutes, chuliganas, museika, neklauzada..............................grazuolis, saunuolis melynakis baltapukis, meilus, svelnus......................kiekvienai mamai savo vaikas yra pats paciausias, taip turi buti, tik nereikia perlenkti lazdos besigiriant. Visi mazi kaciukai, visciukai grazus, taip ir vaikai visi yra tiesiog vaikai, kartais isdyke, kartais meilus, svarbiausia kad butu mylimi.

Reikia ir mokėt pagirt, ir papeikt, išlaikyt blaivų protą vienžodžiu

QUOTE(Laisvė @ 2004 10 05, 19:23)
Beje, prisiminiau savo močiutės nelabai gražius žodžius. Kai mamos imdavo kalbėti apie savuosius pačius pačius, mano močiutė lyg tarp kitko pasakydavo: "Mano vaikas irgi protingas - šikdamas galvą kraipo..." Teatleidžia man tos, kurioms šie žodžiai nuskambėtų labai jau stačiokiškai, bet juk ne aš jų autorė...

Nu kazkaip as tikrai nesakau, kad mano dukryte pati pati geriausia ,nes visko buna ir oziukai, ir uzbart reikia ,nes jei girsi tai ir nugirt gali

Abu patys paciausi
Kol viena turejau, galvojau, na negali dar vienas toks pats paciausias buti. Pasirodo, gali
Jei net bandau objektyviai (kazkaiptai
) vertinti, vis tiek ta pati isvada

zinoma kiekvienai savo paciausias, bet stengiuosi vertinti is sono, kad nepraziopsoti kokios problemeles, bet vistiek ji man pati paciausia , bet ne is visu, o tiesiog mano ir man