Įkraunama...
Įkraunama...

ar jūsų vaikas PATS PATS...?

QUOTE(Agniushka @ 2007 07 29, 11:08)
Kvailas klausimas temos  biggrin.gif
Juk kiekvienai mamai jos vaikas PATS PATS PAČIAUSIAS  biggrin.gif  wub.gif

Kodėl kvailas? Perskaityk visus pasisakymus ir įsitikinsi, kad ne visos mamos taip galvoja.
Atsakyti
Aš savo vaikus vertinu visada realiai,aišku,mamos širdis kartais daro savo,bet kam vaikui įteigti tai ko nėra,paskui pats gyvenime nebus savikritiškas
Atsakyti
QUOTE(Gugucė @ 2007 07 29, 11:59)
Kodėl kvailas? Perskaityk visus pasisakymus ir įsitikinsi, kad ne visos mamos taip galvoja.

Na, visgi kiekvienai mamai savas vaikas yra pats geriausias, bet nebūtinai jis tokiu išskirtiniu turi jaustis prieš kitus žmones, nes paskui tikrai bus bėdos. Todėl aš bent planuoju neversti visų aplinkinių saviške žavėtis, berti pagyrimus ir sutikti su dovanom, nes, kaip jau rašiau, turiu tokio išaukštinimo pavyzdį. O kai esame šeimos ratelyje, mūsų mažė yra kol kas pati pati, o jei gandras sumąstytų atnešti brolį ar sesę, tai būtų du patys patys thumbup.gif
Atsakyti
man maniskiai Patys Patys biggrin.gif (aisku proto ribose) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 01 24, 21:01)
man maniskiai Patys Patys biggrin.gif (aisku proto ribose) biggrin.gif

mano sunelis irgi pats graziausias ,pats protingiausias ir t.t thumbup.gif ,ir as suprantu ,kad ne visiems jis toks, bet negaliu susilaikyti pries kitus nepasakius kad jis pats paciausias, ir visada pasakau, kad as mama ir man kitaip negali buti,o kas ka galvoja, man nelabai svarbu....
Atsakyti
Na as manyciau kad kiekvienai mamai savas vaikas yra graziausias ir geriausias thumbup.gif mirksiukas.gif ,bet nereikia visiems girdint taip sneketi juk visi vaikai grazus,kiekvienas savaip
user posted image
Atsakyti
Žinoma, kiekviena mes galvojam,kad mūsų vaikučiai patys,patys.... smile.gif Bet tai yra normalu, kai neperlenkiama lazda. Aš ir pati neseniai stebėjausi draugų vaikais, kurie nesidalina žaislų,dėl jų pešasi ir mintyse gyriau dukrytę,nes ji viskuo dalinosi. Bet... atėjo laikas kai ir ji neduoda,gali žaislų kitiems doh.gif . Vadinasi, mūsų auksiukai,nevisada būna auksiniai smile.gif .
Atsakyti
as ir labiausiai myliu savo kiski, dziaugiuosi visais jo pasiekimais ir tobulejimais. taciau pries kitus to nesureiksminu iki debesu. tiesiog tai mano didziausias dziaugsmas. turiu ir as tokia giminaite, kurios vaikas tobuliausias pasaulyje del mamos gyrimu. atsibosta klausyt, kai paciai net nera kada isiterpt pasakyt ka apie savo vaika. o artimiausiem zmonem tai labai idomu ka tavo vaikas moka ir kaip tobuleja. manau tokio demesio pakanka.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir kiekvienam vaikui jo mama geriausia mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre g @ 2009 01 22, 21:02)
as ir labiausiai myliu savo kiski, dziaugiuosi visais jo pasiekimais ir tobulejimais. taciau pries kitus to nesureiksminu iki debesu. tiesiog tai mano didziausias dziaugsmas. turiu ir as tokia giminaite, kurios vaikas tobuliausias pasaulyje del mamos gyrimu. atsibosta klausyt, kai paciai net nera kada isiterpt pasakyt ka apie savo vaika. o artimiausiem zmonem tai labai idomu ka tavo vaikas moka ir kaip tobuleja. manau tokio demesio pakanka.

user posted image
user posted image

Pilnai sutinku su visu siuo pasisakimu, tik mano atveju drauge savo dukra iskelia auksciau visu doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš saviškius realiai vertinu, matau, kad didškis sūnus tikrai ne pats pats, bet džiaugiuosi tuo ko jis pasiekia, pabaru kai nusikalsta, žodžiu vertinu tai ką turiu ir žinoma begalo myliu tongue.gif . O mažylė tai pati pati, nes tokia mažutė wub.gif , tokia meilutė wub.gif , niu ir kolkas nieko neprisidirba, tai kogi ne pačiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
man mano vaikas pats pačiausias,kaip ir bet kuriai kitai mamytei savas vaikutis 4u.gif
Atsakyti