Mum su vyru irgi daznai iskyla si problema ir daznai keliam klausima, ar tikrai musu mazyle pati graziausia, nuostabiausia ir t.t. is geriausios puses ar taip tik mum atrodo, nes ji yra musu meiles vaisiukas Nors daznai paziurejus i kitus vaikus, pamatai, kad visi mazyliai yra grazus, nuostabus savaip. Kiekvienas turi kazka tokio savo.. O kiekvieniem teveliam, mamytem ju vaikas yra pats paciausias manau del to, kad jis yra ju, is ju ir del ju
man - taip, pats pačiausias, nes jis mano kitaip ir negali būti o visi jo ožiukai, tai normalu, juk jis auga, mokosi, bando kažką savaip atrasti ir t.t. , taip ir turi būti o mes, tėveliai, tik turime mokėti pasukti jį reikiama linkme...
man - taip, pats pačiausias, nes jis mano kitaip ir negali būti o visi jo ožiukai, tai normalu, juk jis auga, mokosi, bando kažką savaip atrasti ir t.t. , taip ir turi būti o mes, tėveliai, tik turime mokėti pasukti jį reikiama linkme...
O as tai sakau,kad mano vaikas pasiutes, chuliganas, museika, neklauzada..............................grazuolis, saunuolis melynakis baltapukis, meilus, svelnus......................kiekvienai mamai savo vaikas yra pats paciausias, taip turi buti, tik nereikia perlenkti lazdos besigiriant. Visi mazi kaciukai, visciukai grazus, taip ir vaikai visi yra tiesiog vaikai, kartais isdyke, kartais meilus, svarbiausia kad butu mylimi.
nu aisku pati paciausia.... tik nesakau ,kad va mano kokia gera,kaip gerai valgo,kaip gerai miega,visada klauso ir t.t.....visada pasakau,kad mano baisi chuligane,neklauzada ir t.t....bet visada stengiuosi pagirti ir pakalbinti kitus vaikus,nors aisku kai maziuke gime,man jie visi nublanko pries maniskes grozi.... bet juk jie irgi grazus,mieli,protingi ir t.t.... zodziu be proto mylim ta savo neklauzada ,bet nestatom ant pjedes stalo....
sutinku su nuomuonem, kad tevam ju vaikai patys paciausi bet negaliu klausyti kai jau perdetai ten pradeda liaupsint savo turtelius nereik cia niekam nieko irodineti. kaip pvz mano tevai ant mano sunaus sako jau tooooks ju anukas grazuolis, protinguolis ir kaip jis pasako, pasoka ir ta daro ir ana ir musu va ta pasake, musu taip atrode, musu nupirko ta. o D negaliu klausyti ju paklausius tai nezinau koks ten mano tas vaikas tai kartais geda prie svetimu buna vaikas kaip vaikas aisku mum pats mielaiausias bet ten kazkokiais gabumais, galiom tai neissikiria is kitu