Įkraunama...
Įkraunama...

ar jūsų vaikas PATS PATS...?

Mum su vyru irgi daznai iskyla si problema ir daznai keliam klausima, ar tikrai musu mazyle pati graziausia, nuostabiausia ir t.t. is geriausios puses lotuliukas.gif ar taip tik mum atrodo, nes ji yra musu meiles vaisiukas biggrin.gif
Nors daznai paziurejus i kitus vaikus, pamatai, kad visi mazyliai yra grazus, nuostabus savaip. Kiekvienas turi kazka tokio savo.. O kiekvieniem teveliam, mamytem ju vaikas yra pats paciausias manau del to, kad jis yra ju, is ju ir del ju blush2.gif
Atsakyti
man - taip, pats pačiausias, nes jis mano wub.gif wub.gif kitaip ir negali būti wub.gif wub.gif o visi jo ožiukai, tai normalu, juk jis auga, mokosi, bando kažką savaip atrasti ir t.t. , taip ir turi būti wub.gif wub.gif o mes, tėveliai, tik turime mokėti pasukti jį reikiama linkme... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 04 04, 22:17)
man - taip, pats pačiausias, nes jis mano  wub.gif  wub.gif  kitaip ir negali būti  wub.gif  wub.gif o visi jo ožiukai, tai normalu, juk jis auga, mokosi, bando kažką savaip atrasti ir t.t. , taip ir turi būti wub.gif  wub.gif  o mes, tėveliai, tik turime mokėti pasukti jį reikiama linkme... wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2004 10 05, 15:22)
O as tai sakau,kad mano vaikas pasiutes, chuliganas, museika, neklauzada..............................grazuolis, saunuolis melynakis baltapukis, meilus, svelnus......................kiekvienai mamai savo vaikas yra pats paciausias, taip turi buti, tik nereikia perlenkti lazdos besigiriant. Visi mazi kaciukai, visciukai grazus, taip ir vaikai visi yra tiesiog vaikai, kartais isdyke, kartais meilus, svarbiausia kad butu mylimi.

100% pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 04 04, 22:17)
man - taip, pats pačiausias, nes jis mano  wub.gif  wub.gif  kitaip ir negali būti  wub.gif  wub.gif o visi jo ožiukai, tai normalu, juk jis auga, mokosi, bando kažką savaip atrasti ir t.t. , taip ir turi būti wub.gif  wub.gif  o mes, tėveliai, tik turime mokėti pasukti jį reikiama linkme... wub.gif  wub.gif

thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aisku kad pats paciausias smile.gif
Atsakyti
aisku, kad mums musu mergyte pati paciausia. Tik nesureiksminam to, nes zinau kad kad visi taip apie savo galvoja smile.gif
Atsakyti
patys paciausi, taciau gera ir bloga vaikuciuose atskiriu smile.gif
Atsakyti
kiekvienai mamai jos vaikas pats paciausias. taip visada buvo ir bus smile.gif
Atsakyti
pati pat pati 4u.gif
Atsakyti
nu aisku pati paciausia.... wub.gif tik nesakau ,kad va mano kokia gera,kaip gerai valgo,kaip gerai miega,visada klauso ir t.t.....visada pasakau,kad mano baisi chuligane,neklauzada ir t.t....bet visada stengiuosi pagirti ir pakalbinti kitus vaikus,nors aisku kai maziuke gime,man jie visi nublanko pries maniskes grozi.... lotuliukas.gif bet juk jie irgi grazus,mieli,protingi ir t.t....
zodziu be proto mylim ta savo neklauzada ,bet nestatom ant pjedes stalo.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 10 liepos 2010 - 17:24
sutinku su nuomuonem, kad tevam ju vaikai patys paciausi 4u.gif biggrin.gif
bet negaliu klausyti kai jau perdetai ten pradeda liaupsint savo turtelius ax.gif nereik cia niekam nieko irodineti. kaip pvz mano tevai ant mano sunaus sako jau tooooks ju anukas grazuolis, protinguolis ir kaip jis pasako, pasoka ir ta daro ir ana ir musu va ta pasake, musu taip atrode, musu nupirko ta. o D negaliu klausyti ju paklausius tai nezinau koks ten mano tas vaikas doh.gif biggrin.gif tai kartais geda prie svetimu buna blush2.gif vaikas kaip vaikas aisku mum pats mielaiausias bet ten kazkokiais gabumais, galiom tai neissikiria is kitu biggrin.gif
Atsakyti