Įkraunama...
Įkraunama...

ar jūsų vaikas PATS PATS...?

kiekvienam savo vaikas pats pats.tą tikrai bet kuri pripažins.
man asmeniškai visi vaikai yra vaikai,nei vieno negalima nemylėti,visi yra savotiškai vienodi ir skirtingi,bet aišku savus mylim labiausiai.
niekad prei kitos mamos,kuri yra su vaikučiu negalėčiau pasakyti,kad va mano ,tai ką tu,pažiūrėk kokia graži,kokia jinai super super.
turiu tokį pavyzdį.į kiemą pažaisti su maniške dažnai ateina,tokia jauniklė mamanė,su panašaus amžiaus dukra,na ta mamanė,na net nemoku apsakyt kaip jinai savo dukrą liaupsina..."oi tu gražuole mano",ir kai kokią pozą nutaiso vaikas tai ta sako "žiūrėk žiūrėk kaip fainai padarė ne?" doh.gif na nematau aš tame nieko faino,bet kaip jai pasakyt?
va tokios kalbos tai tikrai nervina,na bet ką padarysi,nepradėsiu gi ir aš prie saviškės pulti ir įkandinpo jos žodžių rėkti "oi tu mano gražuolių gražuole" laugh.gif doh.gif
Atsakyti
Siaip tai mano nuomone tokia, kad zmogus is tikruju rupi tik savo seimai. Visi kiti - draugai, bendradarbiai, kolegos ir t.t. - gali buti labai geri, artimi ir svarbus, bet... pakeiciami. Todel tikrai reikia girti savo vaikus ir dziaugtis jais, ju pasiekimais, nes tai yra be galo svarbu ir niekas kitas gali to ir nepadaryti. Man vaikystej truko tokios silumos ir demesio ir savo tevu, todel savo vaikui bandau tai duoti. Zinoma, nereikia perlenkti lazdos.
Atsakyti
mano vaikas man pats paciausias ne isvaizda, o tuo, kad tai mano vaikas heart.gif vienintelis heart.gif nepakartojamas heart.gif mylimas heart.gif
labai malonu jei kas pasako koki komplimenta mano dukrytei, kazkaip jauciasi kada nuosirdziai, kada ne. neimanoma juk visiems patikti wink.gif
pati giriu svetima vaika tik tuomet, jei man tikrai labai patinka tongue.gif jei ne, taktiskai nutyliu komplimentus rolleyes.gif siaip retai matau vaiku, kurie man nepatiktu. dazniausiai jei ir nepatinka, tai ne del isvaizdos, bet del elgesio dry.gif
Atsakyti
Man mano vaikas irgi pats paciausias, bet kai jau viena mama minejo, jis isties vaikas kaip vaikas. Labai malonu kai ta vaika gatvej giria ir ne senos babulytes, bet pav azuolyne vaiksciojantis jaunimas, ne viena karta teko isgirsti "ziurek, ziurek, koks fainas berniukas". Sirdi zodziai paglosto, kai zinau, jog iki metu visos babules paklaikusiom akim i mano vaika ziurejo (buvo ziauriai negrazus sad.gif )
Kartais stebiu ji zaidzianti, mielas vaikiukas, bet ne kataloginis (jei taip galima issireikst), bet kaip sakiau man jis pats paciausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eligute: 08 spalio 2004 - 07:42
Žinoma, kad man mano vaikas yra pats gražiausias, pats mieliausias, pats gudriausias, ir visoks kitos pats pats geriausias. Protu suprantu, kad taip nėra. Tačiau širdžiai juk neįsiakysi tongue.gif .
Atsakyti
Labas

mano vyras karta tarsi kaltas jausdamasis prisipazino - "man kiti vaikai, kurie panasaus amziaus i musiski, negrazus, musu atrodo pats graziausias". As pagalvojau, paziurejau g.gif - gi tikrai panasus jausmas yra. gal gamta taip sutvarke, kad zmones savo vaiku nepamestu ir is kitu tevu kitu neatimtu, jei jiems pasirodys grazesnis, mielesnis ir pan? nu cia taip suprimityvintai pasakant. taigi manau jausti meile ir dziaugtis savo vaiku nieko cia blogo. tik reikia ir paciam suprasti, ir vaika aukleti neperlenkiant lazdos, nezeminant ir neniekinant kitu vaiku. juk nesakysim garsaus pareiskimo ateje i darzelio grupe "mano vaikas graziausias, o visi kiti negrazus", nors sirdy gal svelniai ir pagalvosim "ak, koks man mano vaikas grazus. kad ir issipurvines ar sloguotas.... MAN jis pats mieliausias" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Eligute @ 2004 10 08, 07:40)
Man mano vaikas irgi pats paciausias, bet kai jau viena mama minejo, jis isties vaikas kaip vaikas. Labai malonu kai ta vaika gatvej giria ir ne senos babulytes, bet pav azuolyne vaiksciojantis jaunimas, ne viena karta teko isgirsti "ziurek, ziurek, koks fainas berniukas". Sirdi zodziai paglosto, kai zinau, jog iki metu visos babules paklaikusiom akim i mano vaika ziurejo (buvo ziauriai negrazus sad.gif )
Kartais stebiu ji zaidzianti, mielas vaikiukas, bet ne kataloginis (jei taip galima issireikst), bet kaip sakiau man jis pats paciausias.

pirma karta girdziu, kad mama sakytu, kad jos vaikas negrazus (nors ir 'buvo') wink.gif o is kur tu zinojai kad negrazus, ar kas pasake? nu blyn einu paieskoti tavo fotkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (zdurela @ 2004 10 08, 14:01)
QUOTE (Eligute @ 2004 10 08, 07:40)
Man mano vaikas irgi pats paciausias, bet kai jau viena mama minejo, jis isties vaikas kaip vaikas. Labai malonu kai ta vaika gatvej giria ir ne senos babulytes, bet pav azuolyne vaiksciojantis jaunimas, ne viena karta teko isgirsti "ziurek, ziurek, koks fainas berniukas". Sirdi zodziai paglosto, kai zinau, jog iki metu visos babules paklaikusiom akim i mano vaika ziurejo (buvo ziauriai negrazus  sad.gif  )

pirma karta girdziu, kad mama sakytu, kad jos vaikas negrazus (nors ir 'buvo') wink.gif o is kur tu zinojai kad negrazus, ar kas pasake? nu blyn einu paieskoti tavo fotkiu smile.gif

Aš taip pat esu kritiška savo vaikų atžvilgiu wink.gif . Nėra jie kataloginiai, tačiau tai dar geriau, jie tiesiog mano vaikai, tokie kokie yra, į mus su vyru panašūs rolleyes.gif . Mes patys juk ne gražuoliai, tai kur tiems vaikams kataloginiams būti biggrin.gif Šiaip kartais, mintyse aš palyginu vaikus: šitas gražus, šitas nelabai. Tikrai yra labai gražių vaikų thumbup.gif , tačiau man jų nereikia. Mano, nors ir ne tokie gražūs, bet jie- mano ir aš juos labai myliu heart.gif .
Atsakyti
Sutinku su Delfinu, kad vaikus reikia girti. thumbup.gif Jei kuklindamasi ir dar prie vaiko(!) nuolat kartosi :ai, nežinia, kas iš jo išeis... chuliganas, nevykėlis ir pan., vaikas tokiu pradės ir jaustis. sad.gif Tai aš nuolat girdėjau iš savo mamos, todėl ir dabar jaučiu kompleksą, nors esu pasiekusi tikrai nemažai. Todėl savo vaikus giriu už bet kokį, net ir mažą darbelį. Ir tikrai nesikuklinu, kad jie gabūs, protingi, meniški ir panašiai. Tačiau tai darau nelygindama su kitais - štai tu toks gabus, o ana ta mergaitė - ne. Noriu, kad vaikas gerbtų kitus, nežiūrėtų skersai net į mažiau pasiekusius, pasitikėtų savimi. Mamos, mūsų visuomenė nesikeis, jei nuvertinsime savo pačių vaikus. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zduriela, širdyje mano vaikas, man visada buvo gražiausias ir mieliausias bei mylimiausias, bet išties, jis buvo labai negražus, nes dėl alergijos jo veidelis buvo vientisa raudona žaizda, na vos ne kaip raupsuotojo. Ryte pažvelgdavau į jį ir apsiverkdavau. Sunku buvo matyt besikankinantį vaiką. Užtai dabar, kai kas pagiria mano mažyli esu devintame danguje.
Atsakyti
O man mano vaikas PATS paciausias smile.gif Kiekviena vakara paguldzius jam pasakau kad "esi mano pats geriausias, graziausias ir protingiausias vaikas pasaulyje". Ir taip sakysiu visada.Zinoma , matau vaiku ir grazesniu ir protingesniu, bet maniskis "sikdamas irgi galva kraipo"( cia tai jeginis posakis, Laisve laugh.gif laugh.gif ) Musu seimoje tiesiog taip visada buvo, yra ir bus.Mano tevai ir dabar man daznai sako, kad esu pati paciausia tongue.gif tongue.gif tongue.gif . Tai tikrai suteikia begale pasitikejimo savimi ir isnaikina bet kokius kompleksus. thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
O mano vaikas....... YPATINGAS smile.gif
Atsakyti