Įkraunama...
Įkraunama...

ar jūsų vaikas PATS PATS...?

Istiesu kiekvienai mamai savas vaikas grazus ir pats paciausias.
Man mano pupulis pats paciausias thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Jis istiesu grazus, kaip savo amziaus - protingas. Bet isties manau, kad vaikas bus pats paciausias jeigu jis bus mylimas. wub.gif
Maniskis moka net save paglostyti, kai pasakai, kad jis geras rolleyes.gif
O siaip tai visi vaikai savotiskai grazus. Ne visi gali buti modeliukais, bet visi kazka angelisko turi heart.gif
Atsakyti
Ne i tema, bet man labai patiko G. Beresneviciaus mintis apie vaikus: Vaikai yra kazkas tarp zmoniu ir demonu (cia geraja prasme: demonai yra beveik dievai). Pagal mitologija pasaulio gyventoju sandara butu tokia (zemejancia tvarka): dievai - demonai - zmones - gyvunai. Tai va vaikai yra siek tie auksciau uz zmones - jie turi kazka demoniska.
Atsakyti
Aš savo sūnui nesakau, kad jis yra gražiausias, geriausias, mylymiausias ir t.t., tačiau sakau, kad jis gražuolis, geras, mylymas, protingas ir t.t., taip pat dažnai jį vadinu "meile mano", taip pat vadinu ir savo vyrą.
Samoningai nesakau, kad jis mylymiausias vaikas, nors dabar taip ir yra, nes kai bus du ar daugiau vaikų, nebegalėsiu sakyti mylymiausias kievienam, nes mylymiausias gali būti tik vienas. smile.gif

Atsakyti
QUOTE (Ramuneg @ 2004 10 19, 13:55)
Samoningai nesakau, kad jis mylymiausias vaikas, nors dabar taip ir yra, nes kai bus du ar daugiau vaikų, nebegalėsiu sakyti mylymiausias kievienam, nes mylymiausias gali būti tik vienas. smile.gif

O man patinka, kaip elgiasi zydai: jie kiekvienam vaikui sako, kad jis mylimiausias wink.gif
Atsakyti
mane juokas ima is tu mamu, kurios, pavyzdziui, kieme kiekvienam pasakoja, kaip jos stebuklas (cia as apie maziukus) soka tik isgirdes muzika, vaje vaje koks genialumas, nu blyn gi net bezdzioniukas soka isgirdes muzika tongue.gif....ir save paglostyt bezdzioniukas moka... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zdurela: 19 spalio 2004 - 15:05
Nemanau, kad savo vaika reikia menkinti, bet kai per daug irgi nesveika. Turejau labai gera drauge, nesitarem, bet pasigimdeme vaikus beveik vienu laiku, bet butent sita savybe mus isskyre. Man nusibodo pastovus jos vaiko kelimas vis debesu. O mano vaikas ka padaro, tai taip ir lieka nepastebeta. Aisku ta savybe yra na tik su vaikais, bet ir su daiktais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE (ievalota @ 2004 10 19, 15:15)
O man patinka, kaip elgiasi zydai: jie kiekvienam vaikui sako, kad jis mylimiausias wink.gif

Tada as zyde, nes ir as taip sakau smile.gif Ir, svarbiausia, nemeluoju smile.gif O ka as padarysiu, jeigu turiu du mylimiausius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 10 19, 19:53)
Tada as zyde, nes ir as taip sakau smile.gif Ir, svarbiausia, nemeluoju smile.gif O ka as padarysiu, jeigu turiu du mylimiausius? smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aš nesakau , kad mano vaikas pats pats.
Bet visai smagu ,kad einant gatve ar parduotuvese, jį pagirai, kad gražus ir kad kalba labai gerai, jis su visais atranda laiko pabendrauti. blush2.gif Ne taip kaip kiti vaikai "palenda po mamos sijonu".
Aš džiaugiuosi tuo, kad yra tikrai pakankamai protingas , o ir grožio užtenka 4u.gif .
Bet svarbiausiai, kad mamos sugebėtų ir kituose vaikuose tai įžvelgti. Yra ir gražesnių ir protingesnių. friends.gif
Atsakyti
keista, kai tokiu klausimu kyla, aisku, kad savas vaikas yra mieliausias smile.gif
Bet skaitydama net susimasciau g.gif as tikrai savo vaikui niekada nesakau, kad tu pats pats pats „iausias". Juk ne tai svarbiausia g.gif svarbiausia, kad vaikas jaustu meile, rupesti, siluma, o visi „iausi" ateis savaime gyvenime, jeigu ateis ax.gif
as noriu, kad mano vaikas butu laimingas, bet argi galeciau sakyti, kad laimingiausias, kaip tai ismatuoti? Mes ruosiame vaikus gyvenimui, o sakydami jiems , kad jie yra „iausi", savotiskai juos traumuojam, na as cia jau gal mastau globaliai. O kas bus kai uzaugs ne pats protingiausias biggrin.gif , o undefined protingas . Nebukim juokingos cry.gif
Na man grazus savo vaikas, bet kodel as jai turiu sakyti, kad jis graziausias, argi tai pagrindinis mano tikslas. as nenoriu, kad ji butu "iausia", as noriu, kad ji butu laiminga rolleyes.gif
Na cia tik mano nuonone ir mano auklejimo pozicija, o kaip ziniai, kiekvieni tevei turi savo auklejimo stliu, kuriuos pamatyti as turiu progos savo darbe, oi kiek stresu apturi tu paciu "geriausiu" vaikuciu tevai sad.gif
Atsakyti
o man darzelyje po nauju metu aukletoja sako:ka jus darote su savo dukra,kad ji tokia protinga?ir eilerastuku moka ir spalvas skiria ir daug raideliu pazysta... g.gif
o as atsakiau paprastai:uzsiimu su ja,kalbu,bendrauju...bet tikrai niekada nesu jai sakiusi,kad tu mano dukryte esi pati paciausia...as tik ja skatinu pagiriamaisiais zodziais:saunuole,darbstuole ir t.t. smile.gif

manau jei vaikas tik girdes tokius dalykus kaip kad tu graziausias,protingiausias ir pan. jis tik tokiu ir jausis ir per daug nesistengs kazko ismokt,o kam? juk jis ir taip graziausias... tongue.gif

Atsakyti
O man mano Saulute pati paciausia tongue.gif ir nematau cia nieko smerktino, ji mano dalis-ji man pati paciausia biggrin.gif wub.gif
Aisku as neinu ir nesigiriu visiems kokia mano dukrele oi oi oi doh.gif biggrin.gif Ja didziuojuos savyje wub.gif Arba stipriai apkabinu ir myluoju myluoju sakydama tu mano angeliukas, pati graziausia ir protingiausia wub.gif
Stengiuos kad tuos zodzius girdetu kuo dazniau, svelnumo, lipsnumo mergaitei reikia labai...po to ji visa diena jau tooookia svelni
wub.gif

Nesuprantu kaip vaikui nepasakyti, kad jis pats mieliausias doh.gif
Atsakyti