Sveikos VPU studentes, noriu siais metais stoti i VPU pradinio ugdymo pedagogika. magsitra. neakivaizdiai. Taciau turiu vadybos bakalaura. Gal galetumete issakyti savo nuomones idomu ten studijuoti, ar reikia daug isilaikyti islyginamuju kreditu ir kiek mazdaug kainuoja mokslas? Butu isgirsti visas Jusu nuomones, atsiliepimus, pliusus ir minusus sios specialybes. Aciu Jums uz mintis. Jos labai svarbu apsisprendziant.
Sveikutes!
As taip pat studijuoju VPU!
Galbut kas nors turi ka nors sia tema "Tarpasmeninis patrauklumas" is soc. pedagogikos? buciau l. dekinga...
As taip pat studijuoju VPU!
Galbut kas nors turi ka nors sia tema "Tarpasmeninis patrauklumas" is soc. pedagogikos? buciau l. dekinga...

Labas vakarėlis.
aš taip pat studijuoju VPU neakivaizdžiai šokio edukologiją, tęstinėse studijose.
Gal galit kuri padėti susirasti pora knygučių.Nors dėstytoja minėj, kad galima rasti internetinėje bibliotekoje, bet....................niekaip nerandu
o egzaminas ant nosies.
reiktų:
R.Proškuvienė ir kt. ,,Moksleivio sveikatos sauga"
L.Bulotaitė ,,Narkotikai ir narkomanija:iliuzijos ar realybė"
gal kuri turit ir galit parduoti ar pan. nes nesinori dėl dviejų knygų specialiai važiuoti į Vilnių iš kito Lietuvos krašto.
Jei kuri galit padėti labai prašau parašykit į AŽ, atsilyginsiu, skolinga neliksiu
aš taip pat studijuoju VPU neakivaizdžiai šokio edukologiją, tęstinėse studijose.
Gal galit kuri padėti susirasti pora knygučių.Nors dėstytoja minėj, kad galima rasti internetinėje bibliotekoje, bet....................niekaip nerandu

reiktų:
R.Proškuvienė ir kt. ,,Moksleivio sveikatos sauga"
L.Bulotaitė ,,Narkotikai ir narkomanija:iliuzijos ar realybė"
gal kuri turit ir galit parduoti ar pan. nes nesinori dėl dviejų knygų specialiai važiuoti į Vilnių iš kito Lietuvos krašto.
Jei kuri galit padėti labai prašau parašykit į AŽ, atsilyginsiu, skolinga neliksiu

Sveikutes,
VPU 2 kursas, dieninis skyrius.
lituaniste
VPU 2 kursas, dieninis skyrius.

Sveikos!
Norejau paklausti, ar yra besimokanciu Sveikos gyvensenos pedagogika? Galvoju siemet stoti i sia specialybe, domina studiju programa ir siaip viskas, kas susije su mokslais. Jei turite ka papasakoti, atsiliepkite !!!

Norejau paklausti, ar yra besimokanciu Sveikos gyvensenos pedagogika? Galvoju siemet stoti i sia specialybe, domina studiju programa ir siaip viskas, kas susije su mokslais. Jei turite ka papasakoti, atsiliepkite !!!
Labas vakaras
Gal yra cia studenciu studijuojanciu anglu kalbos filologija? Man labai reikia pagalbeles.Rasau kursini darba literaturine analize,noreciau paklausti tu kurie kazka panasaus rase is ko turi jis susidaryti;ar i turini galima ideti;laikotarpio aprasyma,kai buvo rasyti tie du mano romanai,kiekvieno romano turinys,pagrindiniu heroju charakteristika ir ka dar butu galima parasyti.Labai labai reikia pagalbeles,
aciu uz bet kokia informacija is anksto.Jei nesunku parasykite i az arba e-mailu;vulkaniuke@mail.ru. DAR KARTA NUOSIRDZIAI DEKOJU VISOMS MAMYTEMS

QUOTE(Nataliuke @ 2006 09 12, 21:04)
Ot, ir man siand atsiunte kvietima i paskaitu sesija, o as jau buvau sekmingai pamirsusi apie si sh...
Gal yra etikiu ? As neakivaizd. 3 kursas. IR REIKIA MAN TO?? 

ar sunku mokytis? ar idomu?
Uj gi as Etike 3kurse dieninuke

QUOTE(juniore @ 2007 05 02, 22:07)
ar idomu mokytis?gal zinai kiek kainuoja neakivaizdines etikos studijos?
Sveikos
Ar yra cia studijuojanciu ekonomika vakarinem?
Noreciau info ar sunku istot,ar labai sunku mokytis ir kokiu mazdaug laiku vyksta paskaitos
Na zodziu domintu viskas
Ar yra cia studijuojanciu ekonomika vakarinem?

Noreciau info ar sunku istot,ar labai sunku mokytis ir kokiu mazdaug laiku vyksta paskaitos

Na zodziu domintu viskas

QUOTE(Adm @ 2006 11 16, 19:38)
Sveikos mamytės, noreciau ir aš kitąmet isilieti i jūsų gretas VPU psichologija, tai norėjau paklausti - kokie dalykai yra dėstomi (ar yra ekonomika, matematika, užsienio kalba?) ir kaip vyksta paskaitos ir egzaminai? Norėčiau suderinti studijas su darbu
Ir ar labai jau ten sunku mokytis, kaip šneka...

Ir ar labai jau ten sunku mokytis, kaip šneka...

As studijuoju, pirmakurse dar tik. Matematika ir uzsienio kalba yra pirmam kurse. Del ekonomikos nezinau ar bus velesniuose

QUOTE(lucja @ 2006 12 20, 15:42)
Dar laukia I kurse Neurofiziologija pas Daugirdiene, tai ten nori nenori turi mokytis, nes kitaip neislaikysi. Bet jei mokykloje gerai mokeisi biologija - tai nebus labai sunku.
Siaip sunkiausias I kursas ir IV. 

joo, Daugirdiene pas mus pati geriausia

QUOTE(Raschida @ 2007 05 04, 13:21)
ar idomu mokytis?gal zinai kiek kainuoja neakivaizdines etikos studijos?
Man tikrai labai idomu ir nepasakyciau, kad butu labai sunku. Kiek zinau neakivaizdines studijos kainuoja 1100 ar 1200 uz semestra tiksliai negaliu pasakyt.