Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Sveikos VPU studentes, noriu siais metais stoti i VPU pradinio ugdymo pedagogika. magsitra. neakivaizdiai. Taciau turiu vadybos bakalaura. Gal galetumete issakyti savo nuomones idomu ten studijuoti, ar reikia daug isilaikyti islyginamuju kreditu ir kiek mazdaug kainuoja mokslas? Butu isgirsti visas Jusu nuomones, atsiliepimus, pliusus ir minusus sios specialybes. Aciu Jums uz mintis. Jos labai svarbu apsisprendziant.
Atsakyti
Sveikutes!

As taip pat studijuoju VPU!

Galbut kas nors turi ka nors sia tema "Tarpasmeninis patrauklumas" is soc. pedagogikos? buciau l. dekinga... 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis.
aš taip pat studijuoju VPU neakivaizdžiai šokio edukologiją, tęstinėse studijose.
Gal galit kuri padėti susirasti pora knygučių.Nors dėstytoja minėj, kad galima rasti internetinėje bibliotekoje, bet....................niekaip nerandu verysad.gif o egzaminas ant nosies.
reiktų:
R.Proškuvienė ir kt. ,,Moksleivio sveikatos sauga"
L.Bulotaitė ,,Narkotikai ir narkomanija:iliuzijos ar realybė"

gal kuri turit ir galit parduoti ar pan. nes nesinori dėl dviejų knygų specialiai važiuoti į Vilnių iš kito Lietuvos krašto.
Jei kuri galit padėti labai prašau parašykit į AŽ, atsilyginsiu, skolinga neliksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

VPU 2 kursas, dieninis skyrius. smile.gif lituaniste ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la bamba: 24 kovo 2007 - 20:38
Sveikos! 4u.gif
Norejau paklausti, ar yra besimokanciu Sveikos gyvensenos pedagogika? Galvoju siemet stoti i sia specialybe, domina studiju programa ir siaip viskas, kas susije su mokslais. Jei turite ka papasakoti, atsiliepkite !!!
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Gal yra cia studenciu studijuojanciu anglu kalbos filologija? Man labai reikia pagalbeles.Rasau kursini darba literaturine analize,noreciau paklausti tu kurie kazka panasaus rase is ko turi jis susidaryti;ar i turini galima ideti;laikotarpio aprasyma,kai buvo rasyti tie du mano romanai,kiekvieno romano turinys,pagrindiniu heroju charakteristika ir ka dar butu galima parasyti.Labai labai reikia pagalbeles, blush2.gif aciu uz bet kokia informacija is anksto.Jei nesunku parasykite i az arba e-mailu;vulkaniuke@mail.ru. DAR KARTA NUOSIRDZIAI DEKOJU VISOMS MAMYTEMS wub.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2006 09 12, 21:04)
Ot, ir man siand atsiunte kvietima i paskaitu sesija, o as jau buvau sekmingai pamirsusi apie si sh...  doh.gif  Gal yra etikiu ? As neakivaizd. 3 kursas. IR REIKIA MAN TO?? g.gif

ar sunku mokytis? ar idomu?
Atsakyti
Uj gi as Etike 3kurse dieninuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2007 05 02, 22:07)
Uj gi as Etike 3kurse dieninuke smile.gif

ar idomu mokytis?gal zinai kiek kainuoja neakivaizdines etikos studijos?
Atsakyti
Sveikos
Ar yra cia studijuojanciu ekonomika vakarinem? ax.gif
Noreciau info ar sunku istot,ar labai sunku mokytis ir kokiu mazdaug laiku vyksta paskaitos rolleyes.gif
Na zodziu domintu viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adm @ 2006 11 16, 19:38)
Sveikos mamytės, noreciau ir aš kitąmet isilieti i jūsų gretas VPU psichologija, tai norėjau paklausti - kokie dalykai yra dėstomi (ar yra ekonomika, matematika, užsienio kalba?) ir kaip vyksta paskaitos ir egzaminai? Norėčiau suderinti studijas su darbu  4u.gif
Ir ar labai jau ten sunku mokytis, kaip šneka... g.gif

As studijuoju, pirmakurse dar tik. Matematika ir uzsienio kalba yra pirmam kurse. Del ekonomikos nezinau ar bus velesniuose g.gif Ar pavyktu darba derinti su studijomis tai labai individualu. Priklauso koks darbas, nes visgi yra paskaitu kuriu lankomumas privalomas

QUOTE(lucja @ 2006 12 20, 15:42)
Dar laukia I kurse Neurofiziologija pas Daugirdiene, tai ten nori nenori turi mokytis, nes kitaip neislaikysi. Bet jei mokykloje gerai mokeisi biologija - tai nebus labai sunku. lotuliukas.gif  Siaip sunkiausias I kursas ir IV. mirksiukas.gif

joo, Daugirdiene pas mus pati geriausia biggrin.gif pamenu kaip krykstavom kai suzinojom kad egzo 6 gavom ( pagal ja 5 kazkodel yra neislakyta blink.gif ). Zodziu pasimokyti reikia. Antram semestre dar jos Sensorines sistemos, bet egzamino nera, sudedamasis balas. Tai lengviau
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2007 05 04, 13:21)
ar idomu mokytis?gal zinai kiek kainuoja neakivaizdines etikos studijos?

Man tikrai labai idomu ir nepasakyciau, kad butu labai sunku. Kiek zinau neakivaizdines studijos kainuoja 1100 ar 1200 uz semestra tiksliai negaliu pasakyt.
Atsakyti