Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Laba diena mielos studentės darau tyrima ir prasau atsakyti į anketos klausimus. sugaišite tikrai nedaug laiko.
Lietuvos įvaizdis akademinio jaunimo tarpe

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ar priimsit, dabar esu akademinėse atostogose, mokausi VPU matematikos fak, informatiką neakiv ax.gif Liko penktas kursas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
gal kai kurioms (labiau GMF studentėms) galėsiu pagelbėti. ax.gif
Siūlau augalų herbariumus, rinktus jau šiais, 2007 metais. Kadangi vasara dar tik prasideda, herbarų rūšių skaičius savaime aišku didės. Laukiu jūsų asmeninių žinučių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 05 18, 23:11)
sveikos, ar priimsit, dabar esu akademinėse atostogose, mokausi VPU matematikos fak, informatiką neakiv  ax.gif Liko penktas kursas ax.gif

O aš katik baigiau Informatika biggrin.gif , tik vakariniame thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra persikvalifikuojančių (anglų kalbos filologija) mokytojų PROFESINIŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO INSTITUTO
KVALIFIKACIJOS KĖLIMO IR PERKVALIFIKAVIMO CENTRE? 4u.gif

Atsakyti
labutis,

Gal kas turit medžiagos MOKYTOJO VAIDMUO TOBULINANT MOKYKLOS IR ŠEIMOS BENDRADARBIAVIMĄ.
Nupirkčiau, rašykit į az

Laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Jungiuosi į VPU studenčių gretas. Nuo šio rudens būsiu socialinių mokslų pirmakursė. Vakarinis skyrius. Labai noriu mokytis. doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , studijuoju VPU lituanistiką, tik niekaip baigt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anaid79 @ 2007 08 28, 21:59)
Sveikutės  4u.gif , studijuoju VPU lituanistiką, tik niekaip baigt negaliu  doh.gif

Labutis,
O kelintam kurse?
Ar irgi baigineji baigineju ir vis pabaigos nesimato. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas is lituanisciu moka gerai transkribuoti teksta?Atsilyginciau.Rasykit i az. 4u.gif
Atsakyti
[quote=anzu,2007 08 29, 13:10]
Labutis,
O kelintam kurse?
Ar irgi baigineji baigineju ir vis pabaigos nesimato. doh.gif
[/quote ]

Sveikutė 4u.gif , kursas 5, bet jame jau esu nuo 2002 m. blush2.gif , o tavo kokia situacija ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir as jungiuosi prie jusu smile.gif Siais metais istojau i psichologija neakivaiz.skyriu. Jau po poros savaiciu ir izangine sesija bus. Tikiuosi bus idomu, nes man psichologija patinka thumbup.gif
Atsakyti