Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Sveikutės,

Įstojau i VPU psichologiją neakivaizdinį. Žinau , kad yra čia mamyčiu su kuriom mokinamės kartu. Visom linkėjimai ir sėkmės besiruošiant koliokviumams..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazuole @ 2007 10 07, 19:41)
Sveikutės,

Įstojau i VPU psichologiją neakivaizdinį. Žinau , kad yra čia mamyčiu su kuriom mokinamės kartu. Visom linkėjimai ir sėkmės besiruošiant koliokviumams..... 4u.gif

Sveika smile.gif
Ačiū mums tos sėkmės labai prireiks
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2007 09 26, 14:29)
Sveikutes,
tai ar  yra persikvalifikuojančių (anglų kalbos filologija) mokytojų PROFESINIŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO INSTITUTO
KVALIFIKACIJOS KĖLIMO IR PERKVALIFIKAVIMO CENTRE?
Ar sunku buvo istoti?O gal yra besirengianciu dabar? g.gif

Sveikos! Auuuuuuuu!

nu ne jau daugiau nera SM meginusiu ar besimokanciu butent cia?
Atsakyti
QUOTE(lijja @ 2007 09 22, 21:39)
Ir as prisijungiu bigsmile.gif  na va kursiokes esam,tik nepažistam viena kitos g.gif

QUOTE(grazuole @ 2007 10 07, 19:41)
Sveikutės,

Sveikutes, grupiokes 4u.gif

Tikrai tos sekmes mums prireiks mirksiukas.gif Reikes susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2007 09 16, 18:25)
4u.gif  jungiuosi ir aš - grįžau į 4-ą kursą lietuvių filologijos (su pora nelaikytų 3-io kurso dalykų - buvo kitokia programa).  Gal kažkas šiuo metu kaip tik esat 3-4 kursuose?  ax.gif

Sveika, aš dabar 3 kurse, jei ko prireiks gali parašyti, gal ką nors bendrom jėgom atrasim 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir sakiau,kad esu soc.pedagogikos 1 kurso studente....gal is cia esanciuju kuri rase ar gali patarti man skubiai reikai iki penktadienio parasyti vieno lapo "moksline argumentuota ese" tikriausiai raset tokius o man kaip pirmam kartui labai sunku...padekit please.....teemos pavadinima stoks Profesinio orientavimo svarba mokykloje".Dieve dieve kaip sungu ir dar google nieko panasaus niera doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2007 10 15, 23:53)
Kaip ir sakiau,kad esu soc.pedagogikos 1 kurso studente....gal is cia esanciuju kuri rase ar gali patarti man skubiai reikai iki penktadienio parasyti vieno lapo "moksline argumentuota ese" tikriausiai raset tokius o man kaip pirmam kartui labai sunku...padekit please.....teemos pavadinima stoks Profesinio orientavimo svarba mokykloje".Dieve dieve kaip sungu ir dar google nieko panasaus niera doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sveika, na aš nelabai įsivaizduoju ko konkrečiai reikalauja iš šitos ese, bet pamėginsiu tave nulreipti tinkama linkme 4u.gif Esė yra tavo reiškiama nuomonė, kuri turėtų būti pagrįsta moksliškai. Šiuo atveju, pamėgink rašyti apie profesinį orientavimą mokykloje, pasiremdama teorine medžiaga. Gali net paimti kokią autorių intį ir ją plėtoti ar savaip argumentuoti. Šiai temai gal pabandyk pasinaudoti pedagogų darbais, pvz. Komenskio, Postolockio ar Distervingo. Esė pradėk rašyti nuo įžangos (iškelk problemą), toliau plėtojimas (argumentuok, paneik, diskutuok) ir galiausiai išvados 4u.gif na, tikiuosi padės tau kuo nors šis mano pabandymas ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu labai labai ir as tikiuosi,kad pades.....bet taip noreciau kokio pavyzdelio....neturit? 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2007 10 16, 20:53)
Aciu labai labai ir as tikiuosi,kad pades.....bet taip noreciau kokio pavyzdelio....neturit? 4u.gif  doh.gif

Pavyzdėlio neturiu unsure.gif
Atsakyti
nu bliamba pagaliau kazkaip parasiau.... thumbup.gif Nezinau aisku ar gerai,bet tikiuosi,kad tiks...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergos gal kuri turit lietuvių kalbos stebėtų pamokų pvz. būčiau labai dėkinga jei įmestumėte, nes niekaip neprisiruošiu praktikos atlikt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuncia: 17 spalio 2007 - 10:49
QUOTE(ciuncia @ 2007 10 17, 12:48)
Sveikos mergos gal kuri turit lietuvių kalbos stebėtų pamokų pvz. būčiau labai dėkinga jei įmestumėte, nes niekaip neprisiruošiu praktikos atlikt  tongue.gif

Turiu tik istorijos vieną pamoką ax.gif
Atsakyti