Įstojau i VPU psichologiją neakivaizdinį. Žinau , kad yra čia mamyčiu su kuriom mokinamės kartu. Visom linkėjimai ir sėkmės besiruošiant koliokviumams.....
Sveikutės,
Įstojau i VPU psichologiją neakivaizdinį. Žinau , kad yra čia mamyčiu su kuriom mokinamės kartu. Visom linkėjimai ir sėkmės besiruošiant koliokviumams.....
QUOTE(grazuole @ 2007 10 07, 19:41)
Sveikutės,
Sveika
Ačiū mums tos sėkmės labai prireiks
QUOTE(fuksė @ 2007 09 26, 14:29)
Sveikutes,
tai ar yra persikvalifikuojančių (anglų kalbos filologija) mokytojų PROFESINIŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO INSTITUTO
KVALIFIKACIJOS KĖLIMO IR PERKVALIFIKAVIMO CENTRE?
Ar sunku buvo istoti?O gal yra besirengianciu dabar?
tai ar yra persikvalifikuojančių (anglų kalbos filologija) mokytojų PROFESINIŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO INSTITUTO
KVALIFIKACIJOS KĖLIMO IR PERKVALIFIKAVIMO CENTRE?
Ar sunku buvo istoti?O gal yra besirengianciu dabar?
Sveikos! Auuuuuuuu!
nu ne jau daugiau nera SM meginusiu ar besimokanciu butent cia?
QUOTE(lijja @ 2007 09 22, 21:39)
QUOTE(grazuole @ 2007 10 07, 19:41)
Sveikutės,
Sveikutes, grupiokes
Tikrai tos sekmes mums prireiks
QUOTE(Ledine_saule @ 2007 09 16, 18:25)
Sveika, aš dabar 3 kurse, jei ko prireiks gali parašyti, gal ką nors bendrom jėgom atrasim
Kaip ir sakiau,kad esu soc.pedagogikos 1 kurso studente....gal is cia esanciuju kuri rase ar gali patarti man skubiai reikai iki penktadienio parasyti vieno lapo "moksline argumentuota ese" tikriausiai raset tokius o man kaip pirmam kartui labai sunku...padekit please.....teemos pavadinima stoks Profesinio orientavimo svarba mokykloje".Dieve dieve kaip sungu ir dar google nieko panasaus niera
QUOTE(Katty @ 2007 10 15, 23:53)
Kaip ir sakiau,kad esu soc.pedagogikos 1 kurso studente....gal is cia esanciuju kuri rase ar gali patarti man skubiai reikai iki penktadienio parasyti vieno lapo "moksline argumentuota ese" tikriausiai raset tokius o man kaip pirmam kartui labai sunku...padekit please.....teemos pavadinima stoks Profesinio orientavimo svarba mokykloje".Dieve dieve kaip sungu ir dar google nieko panasaus niera

Sveika, na aš nelabai įsivaizduoju ko konkrečiai reikalauja iš šitos ese, bet pamėginsiu tave nulreipti tinkama linkme
Aciu labai labai ir as tikiuosi,kad pades.....bet taip noreciau kokio pavyzdelio....neturit?
QUOTE(Katty @ 2007 10 16, 20:53)
Aciu labai labai ir as tikiuosi,kad pades.....bet taip noreciau kokio pavyzdelio....neturit?

Pavyzdėlio neturiu
nu bliamba pagaliau kazkaip parasiau....
Nezinau aisku ar gerai,bet tikiuosi,kad tiks......
Sveikos mergos gal kuri turit lietuvių kalbos stebėtų pamokų pvz. būčiau labai dėkinga jei įmestumėte, nes niekaip neprisiruošiu praktikos atlikt
QUOTE(ciuncia @ 2007 10 17, 12:48)
Sveikos mergos gal kuri turit lietuvių kalbos stebėtų pamokų pvz. būčiau labai dėkinga jei įmestumėte, nes niekaip neprisiruošiu praktikos atlikt 
Turiu tik istorijos vieną pamoką