Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

labas ar yra studijuojančių edukologiją?
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas studijavo ar studijuoja anglu k persikvalifikavimo studijose?Noreciau daugiau suzinoti apie sias studijas, apie stojamaji egzamina, ko jie ten reikalauja ir pan. aciux biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguole26 @ 2008 04 07, 01:32)
Sveikutes,
gal kas studijavo ar studijuoja anglu k persikvalifikavimo studijose?Noreciau daugiau suzinoti apie sias studijas, apie stojamaji egzamina, ko jie ten reikalauja ir pan. aciux biggrin.gif

mane tai taip pat be galo domina! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos
Atleiskit, kad čia pas jus įlindau..
Labai reik jūsų pagalbos tema: ŠVIETIMO PRIEINAMUMAS IR RAŠTINGUMAS ŠIUOLAIKINĖJE VISUOMENĖJE.. Gal kuri, ką pan. rašėt.., ar bent galit užvest ant kelio (literatūros šalt. ir pan.)
Ačiukas
Jei galima į edisada25@yahoo.com arba AŽ.
Atsakyti
labas gal yra studijuojančių edukologiją Gal yra kam teke pas Grabauskienę rašyti referatą "Stebėtos pamokos analizė"
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2008 04 07, 16:21)
Sveikos, merginos
Atleiskit, kad čia pas jus įlindau..
Labai reik jūsų pagalbos tema: ŠVIETIMO PRIEINAMUMAS IR RAŠTINGUMAS ŠIUOLAIKINĖJE VISUOMENĖJE.. Gal kuri, ką pan. rašėt.., ar bent galit užvest ant kelio (literatūros šalt. ir pan.)
Ačiukas
Jei galima į edisada25@yahoo.com arba AŽ.

Gal pradek nuo svietimo gairiu? bigsmile.gif Atidziau perskaicius visus 178 psl - minciu atsiras!
Veliau manau ir pats svietimo istatymas pravers.
Analizuok svetimo tikslus ir uzdavinius ir t.t.
Perziurek ir koncepcijas, bendrasias programas ir issilavinimo standartus.
Ir svarbiausia kokiu tau aspektu tau reikia atskleisti darba - pedagoginiu, ugdymo, psichologiniu, vadybos, kulturos, politikos ir t.t.
Tai itek ir sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas studijavo ar studijuoja anglu k persikvalifikavimo studijose?Noreciau daugiau suzinoti apie sias studijas, apie stojamaji egzamina, ko jie ten reikalauja ir pan. aciux

mane tai taip pat be galo domina!

N anebukit sykstuoles tongue.gif pasidalinkit informacija biggrin.gif biggrin.gif mes labai prasom biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguole26 @ 2008 04 15, 21:57)
Sveikutes,
gal kas studijavo ar studijuoja anglu k persikvalifikavimo studijose?Noreciau daugiau suzinoti apie sias studijas, apie stojamaji egzamina, ko jie ten reikalauja ir pan. aciux
mane tai taip pat be galo domina! 
N anebukit sykstuoles tongue.gif pasidalinkit informacija biggrin.gif  biggrin.gif mes labai prasom biggrin.gif  smile.gif

labai labai prasome bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
gal kas galetu man padeti? gal galite placiau papasakoti ir paaiskinti ka galima rasyti sia tema ':""Needs analysis in ELT (ENGLISH language teaching), gal kas turetu kokios nors medziagos sia tema ar gal turetu kas litraturos siai temai?
labai reiketu jusu pagalbos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mokytis VPU anglu k persikvalifikavimo studijose nėra sunku, aišku, priklauso nuo pačio besimokančio lygio. Jei žinios prastesnės, gal bus sunkiau. Neakivaizdininkams keturis kartus po dvi savaites sesijos + egzaminai. Pateikia labai daug informacijos, kurią kartais neįmanoma susikišti į galvą. kaip ir visur yra keistoų dėstytojų. jei dar kas domina, klausk į až
Atsakyti
Gal kas gali atsiusti pavizdi pamokos plana:PLANAS-KONSPEKTAS.Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2008 04 22, 23:55)
Gal kas gali atsiusti pavizdi pamokos plana:PLANAS-KONSPEKTAS.Aciu blush2.gif

sveika, aš turiu . jei dar reikia parašyt savo paštą į AŽ
Atsakyti