Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Laba rolleyes.gif atlieku soc. tyrima ir butu dziugu jei jus galetumet atsakyti i klausimus ax.gif sugaisit max 3min rolleyes.gif
http://www.apklausa.....php?form=15366
Atsakyti
QUOTE(shoccata @ 2008 05 02, 16:36)
Laba  rolleyes.gif atlieku soc. tyrima ir butu dziugu jei jus galetumet atsakyti i klausimus  ax.gif  sugaisit max 3min  rolleyes.gif
http://www.apklausa.....php?form=15366

atsakiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, koleges biggrin.gif as noreciau paklausti gal kas esat dare pamokos stebejima? blush2.gif ir gal kas galetu atsiusti, nes ta pedagogika uzede negyvai unsure.gif
Atsakyti
sveikos pedagoges smile.gif
kaip siais metais baigiamasis psichologijos ir pedagogikos egzaminas ar sunkus buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tugba @ 2008 05 29, 15:04)
sveikos pedagoges smile.gif
kaip siais metais baigiamasis psichologijos ir pedagogikos egzaminas ar sunkus buvo? ax.gif

nieko sunkaus, nieko sudetingo. pasirase visam kursui.. net tiem, kurie tirai maniau neislaikys. siaip pazymiai 7-9, vos keli 5-6 ir keli 10. siaip pergyvent ar nerimaut tikrai neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2008 05 29, 13:09)
nieko sunkaus, nieko sudetingo. pasirase visam kursui.. net tiem, kurie tirai maniau neislaikys. siaip pazymiai 7-9, vos keli 5-6 ir keli 10. siaip pergyvent ar nerimaut tikrai neverta mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
ypač jei pedagogika pas Martišauskienę tai iš vis galima nesimokyti. nes klausimai tai visi iš kosmoso, o ne iš programos doh.gif užtenka turėt bendrą supratimą, o visą kitą - kūryba biggrin.gif
psixo klausimai buvo gan tikslus, bet irgi ne visi.
pas mus irgi visiems pasirašė, bet blogesnių pažymių nei 7 nebuvo. buvo daug 9.

manau su specialybės egzu taip lengvai nepraeisim schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes, prasau padekit man, gal kuri is jusu atliko jau pedagogine praktika ir dare stebetos pamokos psichologine analize ir sveikatos ugdymo dalyko uzduotis... bukit geros atsiuskit man jei kuri turi.. nebezinau ka bedaryt, jei paciai viska rasyt, tai knygu begale...o su mano mazuoju reksniuku visai nieko pasidaryt negaliu..... GELBEKIT cray.gif
Atsakyti
Sveikos,pedagoges!Kreipiuosi i jus,nes rasau kursini apie konfliktus tarp pedagogu ir LABAI reikia bet kokios info ar literaturos sia tema!Gal kas turit ka nors panasaus,konspektu ar medziagos sia tema?Buciau labai dekinga aciuks.gif
Mielosios,rasykit i AZ.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
as taip pat is pedagoginio.Norejau paklausti ar yra ikimokiklinukiu? (iki mkyklini studijuojanciu?) as studijuoju edukologija pradiniu klasiu, bet ne i ta istojau o pereit jau nbegaliu sad.gif idomu labai skiresi musu mokslai?programa?
Atsakyti
sveikos 4u.gif man labai reikia pagalbos vienu klausimu, tikiuosi kuri galesite padeti ax.gif ar butu galima istoti i anglu filologija, jei mokiausi realiniu profiliu t.y. 11 - 12 kl nesimokiau antros uzsienio kalbos? anglu mokiaus A lygiu ir laikiau VBE. gal kuriai teko atsidurti panasioje situacijoje? buciau labai dekinga uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

jungiuosi į būsimųjų pedagogių gretas 4u.gif štai bakar sužinojau, kad įstojau į VPU anglų filologiją, D, 12vf

bigsmile.gif
Atsakyti