Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

[quote=Sparnuota,2009 03 29, 22:21]
Kuriam kurse esi? Dieniniam ar neakivaizdiniam? 4u.gif
[/quote]
Aš dieniniam ketvirtam kurse. Turiu daug medžiagos valstybiniam egzui, kurį mes neseniai laikėm, galėčiau atsiųsti ateičiai smile.gif
[/quote]

Būtų labai smagu wink.gif blush2.gif
O kaip visokios praktikos praejo? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Sparnuota,2009 03 29, 22:21]
Kuriam kurse esi? Dieniniam ar neakivaizdiniam? 4u.gif
[/quote]
Aš dieniniam ketvirtam kurse. Turiu daug medžiagos valstybiniam egzui, kurį mes neseniai laikėm, galėčiau atsiųsti ateičiai smile.gif
[/quote]

Tiesa, o gal turi Vanagaitės proceso užrašus paskaitų? Man ten pas ją visiškas siaubas.. doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi pradinukam burelio plana metini? 32 akademinem valandom.
Bei is pedagogikos, suaugusiems seminarui medziagos?
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2009 03 30, 17:40]
[/quote]
Tiesa, o gal turi Vanagaitės proceso užrašus paskaitų? Man ten pas ją visiškas siaubas.. doh.gif
[/quote]
Visiškai nelankiau jos paskaitų, nes per darbą pastoviai nespėdavau, bet paskutinėm dienom nunešiau porą darbų ir pasirašė smile.gif
Atsakyti
[quote=Sparnuota,2009 04 01, 15:34]
[/quote]
Visiškai nelankiau jos paskaitų, nes per darbą pastoviai nespėdavau, bet paskutinėm dienom nunešiau porą darbų ir pasirašė smile.gif
[/quote]

Oho, man ji siaubą kelia bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 balandžio 2009 - 17:21
Labas,
Ar jau yra laikiusių šiemet valstybinius egzaminus? Pasidalinkit patirtim, ar labai baisu buvi? Ar įmanoma nusirašyt? cool.gif
Atsakyti
sveikos,as ir VPU studijuoju ax.gif tik kiek mata,pagrinde lituanistes susirinke smile.gif as studijuoju soc.pedagogika ax.gif 3 kursas,jei atsirastu daugiau,butu puiku,o ir konspektais pasikeisti i nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
gossip.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Atliekame tyrimą, kurio metu norime sužinoti Lietuvos aukštųjų universitetinių mokyklų studentų nuomones ir vertinimus apie Vilniaus Gedimino Technikos Universitetą.
Gal galėtumėt užpildyti anketą, užims tik kelias minutes blush2.gif

http://www.publika.l...587a6bf5bb.html
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2009 04 27, 19:48)
Laba  4u.gif

Atliekame tyrimą, kurio metu norime sužinoti Lietuvos aukštųjų universitetinių mokyklų studentų nuomones ir vertinimus apie Vilniaus Gedimino Technikos Universitetą.
Gal galėtumėt užpildyti anketą, užims tik kelias minutes  blush2.gif

http://www.publika.l...587a6bf5bb.html

Kaip galima atsakyti i klausimus apie destytojus ir pan. nestudijuojant ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 27, 19:53)
Kaip galima atsakyti i klausimus apie destytojus ir pan. nestudijuojant ten  g.gif

nu man cia ir keistai nuskambejo blush2.gif
Atsakyti
Labutis, gal yra cia studijuojanciu ekologija?

Reikia padaryti 50 augalu herbariuma, gal kas gali, zinoma ne uz dyka.
Atsakyti