laba diana, norejau paklausti gal kas turi po praktikos kur reikia padaryti uzduotis, bent kaip pvz
nes nieko nesuprantu ka ten reik daryti ( ugdomasis renginys, ugdomoji pamokos analize)

Labutis VPU studenčiukes
Rašau savarankiška darba "Vaikų laisvalaikio problema ir papildomas ugdymas" iš pedagogikos Gal kas turi naudingos medžiagos arba jau parašyta darba
Būtu tesiog nuostabu jeigu kas galetu man padėti.Iš anksto dėkoju.Rašykit man į AZ ,susitarsim

Labai gera temele
Gal kas zino naujus ikainius uz moksla VPU neakivaizdiniam.dekoju

QUOTE(Mamyyte @ 2009 03 13, 10:22)
Labai gera temele
Gal kas zino naujus ikainius uz moksla VPU neakivaizdiniam.dekoju 

temele gera,bet mazai kas i ja atsiliepia..

As laikiau egzamina pas Barona, bet kompiuterinio varianto konspektu nieko neturiu ir manau neverta ieskoti, uztenka uzrasu. Labai fainas destytojas, laikiau ne viena egzamina pas ji patikekit. 
Papildyta:
Gal kas turite socialiniu mokslu valstybiniams egzaminams konspektus?

Papildyta:

QUOTE(smilga79 @ 2009 03 15, 13:32)
As laikiau egzamina pas Barona, bet kompiuterinio varianto konspektu nieko neturiu ir manau neverta ieskoti, uztenka uzrasu. Labai fainas destytojas, laikiau ne viena egzamina pas ji patikekit. 
Papildyta:

Papildyta:

as mokiausi socialinius mokslus...turiu konspektus valstybiniams egzaminams - tiek politologijos, tiek sociologijos...
Sveikos,
o as buciau dekinga, jeigu kas turetu medzioga pravesti seminara suaugusiems, tema galiu rinktis pati. Cia is ANDRAGOGIKOS. rasykit i az, susitarsim.
o as buciau dekinga, jeigu kas turetu medzioga pravesti seminara suaugusiems, tema galiu rinktis pati. Cia is ANDRAGOGIKOS. rasykit i az, susitarsim.
QUOTE(kuke @ 2009 03 03, 23:11)
laba diana, norejau paklausti gal kas turi po praktikos kur reikia padaryti uzduotis, bent kaip pvz
nes nieko nesuprantu ka ten reik daryti ( ugdomasis renginys, ugdomoji pamokos analize)

Aš irgi su praktika vargstu, nieko ten nesuprantu, kur ką nešti ir kam

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 20, 23:57)
Laba, aš irgi VPU studentė, lituanistė, ar dar čia yra tokių? 
Papildyta:
Aš be vaikučių, bet studijuoju lietuvių filologiją antram kurse
gal galėsiu kuo padėt ar patart 
Papildyta:
Lietuvių filologiją ar kokią esi baigus?
Papildyta:
O ką turi lituanistikos?
jau baigus? aš antram kurse 
Papildyta:
Aš rašau, kai reikia

Papildyta:
Aš be vaikučių, bet studijuoju lietuvių filologiją antram kurse

Papildyta:
Lietuvių filologiją ar kokią esi baigus?

Papildyta:
O ką turi lituanistikos?

Papildyta:
Aš rašau, kai reikia

Aš irgi lituanistė, jei reiks kokios pagalbos, galit kreiptis, gal turėsiu kokių darbelių

Aš irgi lituanistė, jei reiks kokios pagalbos, galit kreiptis, gal turėsiu kokių darbelių

[/quote]
Kuriam kurse esi? Dieniniam ar neakivaizdiniam?

[quote=aistuliaa,2009 03 29, 19:29]
[/quote]
[/quote]
Aš dieniniam ketvirtam kurse. Turiu daug medžiagos valstybiniam egzui, kurį mes neseniai laikėm, galėčiau atsiųsti ateičiai

[/quote]

[/quote]
Aš dieniniam ketvirtam kurse. Turiu daug medžiagos valstybiniam egzui, kurį mes neseniai laikėm, galėčiau atsiųsti ateičiai