Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(krr @ 2009 10 06, 15:16)
Nebelankysi? ax.gif

Dar paziuresiu, jei kita savaite jau isijungsiu i paskaitas, tai nueisiu paziureti kaip ten kas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūkis=) @ 2009 10 08, 23:02)
Aiste, malonu sutikt pažįstamus veidus biggrin.gif

Parasyk man i az kas esi, kad pazistami veidai, nes nesuprantu lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, kada jau reikia eiti i mokykla tartis del praktikos atlikimo? ar kaip viskas vyksta? ax.gif
Atsakyti
Aš vilnietė, lituanistė, bet į savo mokyklą nenoriu biggrin.gif nepatinka man mokytoja metodininkė nors tu ką.. blush2.gif dėl to ir įdomu kaip ten su kitom mokyklom..
Taip, Aiste, jau reikia rinktis mokyklą ir kuo greičiau.. smile.gif eit į mokyklą tartis nereikia, viską tvarko universitetas..tau reikia gaut iš savo seniūnės lapą dėl praktikos ir ten užsirašyt..
O į gestus gali jau ir neit, nes naujoku nebepriims, tik išmetinės.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkis=): 11 spalio 2009 - 10:34
QUOTE(Pūkis=) @ 2009 10 11, 11:31)
Aš vilnietė, lituanistė, bet į savo mokyklą nenoriu biggrin.gif  nepatinka man mokytoja metodininkė nors tu ką.. blush2.gif dėl to ir įdomu kaip ten su kitom mokyklom..
Taip, Aiste, jau reikia rinktis mokyklą ir kuo greičiau.. smile.gif eit į mokyklą tartis nereikia, viską tvarko universitetas..tau reikia gaut iš savo seniūnės lapą dėl praktikos ir ten užsirašyt..
O į gestus gali jau ir neit, nes naujoku nebepriims, tik išmetinės.. rolleyes.gif

Kad as ir esu seniune, bet per atostogas apleidau pareigas ir nieko nebezinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada bėda, nes lapą dekanatui reik nunešt iki rytojaus..
Atsakyti
QUOTE(Pūkis=) @ 2009 10 11, 11:31)
Aš vilnietė, lituanistė, bet į savo mokyklą nenoriu biggrin.gif

Kurią m-klą praktikai pasirinkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis=) @ 2009 10 12, 16:45)
Tada bėda, nes lapą dekanatui reik nunešt iki rytojaus..

Jau viska susitvarkiau, uzsirasiau savo mokykla smile.gif
Atsakyti
A cia vien VPU lituanistes gyvena? 4u.gif as is KMEI. Gal yra daugiau tokiu? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2009 10 13, 16:08)
A cia vien VPU lituanistes gyvena?  4u.gif  as is KMEI. Gal yra daugiau tokiu? cool.gif

Baik tu, cia mes tik kelios biggrin.gif
Atsakyti
Atejau pasiguosti biggrin.gif
taip norejau eiti praktika atlikti savo mokykloje, bet nieko nesigaus, nes gimnazija, tik 8-12 klases, sake mums reikia mazesniu doh.gif ax.gif
Atsakyti
nebūtinai..kaip mums aiškino Ūdrienė, tai viskas priklauso nuo mokyklos ir mokytojos..ar pateksi į tą mokyklą, kurią nori priklauso nuo to ar mokykla sutiks paimt praktikantus ir jei taip, tai kiek jų paims..nes realiai ji sakė gali paimt kokius septynis žmones, o tarkim į kokią Daukanto mokyklą užsirašę dešimtys.. plius juk eina ir ketvirtas kursas..o pamokas gausi tokias, kokias turės tavo mokytoja..jei ji turi pvz penktą ir dvyliktą klasę, tai tokiom ir vesi..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 14, 21:58)
Atejau pasiguosti  biggrin.gif
taip norejau eiti praktika atlikti savo mokykloje, bet nieko nesigaus, nes gimnazija, tik 8-12 klases, sake mums reikia mazesniu  doh.gif  ax.gif

kas taip sakė? neleidžia tik 11-12kl.,o kitose tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis=) @ 2009 10 17, 09:58)
nebūtinai..kaip mums aiškino Ūdrienė, tai viskas priklauso nuo mokyklos ir mokytojos..ar pateksi į tą mokyklą, kurią nori priklauso nuo to ar mokykla sutiks paimt praktikantus ir jei taip, tai kiek jų paims..nes realiai ji sakė gali paimt kokius septynis žmones, o tarkim į kokią Daukanto mokyklą užsirašę dešimtys.. plius juk eina ir ketvirtas kursas..o pamokas gausi tokias, kokias turės tavo mokytoja..jei ji turi pvz penktą ir dvyliktą klasę, tai tokiom ir vesi..

Nu man Udriene pasake, kad kas rasosi i gimnazijas, ziurekit, kad nebutu tik tos grynai gimnazijines klases, nes nenores priimti ir sunku bus. Mazdaug mums mazesnes klases bus skiriamos, o ketvirtakursiams vyresnes..
Tai persirasiau i paprasta vidurine unsure.gif
Atsakyti