Sveikos mergytes.
Norejau pasiteirauti, gal kas nors rasete anglu filologijos trecio kurso kursini, vadoveliu analize. Noreciau nusipirkti darbo pavyzdi. Vadoveliai gal ir nesutaptu, ben bent jau tureciau pavyzdi, kaip reikia rasyti darba.
Rassykite i asmenine dezute. Dekoju
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Gal kuri norite uzsidirbti? ieskau, kas padetu man parasyt literaturos diplomini.
Jei kas susidomes, skambinkit, rasykis 860838454
Jei kas susidomes, skambinkit, rasykis 860838454
Sveikutes
as studijuoju VPU 4 kurse(neakivaizdziai), vasario menesi laukia valstybinis pedagogikos ir psichologijos egzaminas. Gabut turit egzamino klausimus?
buciau labai dekinga, rasykit i AZ

QUOTE(deisa @ 2009 11 10, 18:37)
Sveikutes
as studijuoju VPU 4 kurse(neakivaizdziai), vasario menesi laukia valstybinis pedagogikos ir psichologijos egzaminas. Gabut turit egzamino klausimus?

O ką studijuoji?

QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 11, 15:23)
Ka studijuoji? kokio plano konkreciai reikia? isplestinio?
Papildyta:
QUOTE(deisa @ 2009 11 10, 19:37)
Sveikutes

as turiu ir klausimus ir konspektus tiems klausimams. Tik kiekvienam fakultetui jie skirtingai juos padelioja vietom ir dar kartais viena kita pakeicia.
Medziaga atspausdinta. wordinio var. nera.
Gal yra konkreciai studijuojanciu geografija VPU? O ir seip,apkritai,sunku mokytis tam VPU,visokiu nuomoniu girdejau
Kaip destytojai?

QUOTE(Vilmuutee @ 2009 11 13, 00:44)
Gal yra konkreciai studijuojanciu geografija VPU? O ir seip,apkritai,sunku mokytis tam VPU,visokiu nuomoniu girdejau
Kaip destytojai? 

nuo fakulteto lb priklauso, kiekvienam tvarka skirias