Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(zemgala @ 2009 11 27, 15:33)
Kažką turiu. Išlaikiau pas jį neblogai.

Smagu, parasiau az 4u.gif
Atsakyti
Nejau niekas istorinės gramatikos Markvičienės konspektų neturite?
4u.gif
Atsakyti
Gal yra VPU psichologijos II - III kursą studijuojančių?
Atsakyti
QUOTE(zemgala @ 2009 11 27, 15:53)
Ir dar atsiminiau, gal kas esate dirbančios lituanistės ir pristatinėjot praktikai surinktą medžiagą? Norėčiau pasikonsultuoti ax.gif

Sveika 4u.gif o ką nori sužinoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2009 12 01, 17:10)
Sveika 4u.gif o ką nori sužinoti? bigsmile.gif

Dirbu mokytoja ir praktikai turiu surinkti medžiagą. Norėčiau sužinoti, kokia forma surinktą medžiagą reikia pateikti. Ar su beletristikom visom kaip kursinį kokį, ar tiesiog pavyzdžius surinktus susegt? Duotame lape tai punktais išvardinta ko reikia ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zemgala: 02 gruodžio 2009 - 17:29
Gal kas is lituanisciu pasakys kaip egzaminai vyksta pas Leonaviciene ir Janusauskiene? smile.gif ar labai bijoti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gruodžio 2009 - 11:45
Sveikos,

as esu vpu soc. mokslu studente. Netrukus prasides praktika, uzduociu daugybe sad.gif Niekaip nesugalvoju dalykinio renginio (mano dalykas- pilietinsi ugdymas, politologija). Gal kas galetu padeti su tema?Gal kokiu pavyzdeliu turite?

labai reiktu pagalbos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alborada: 04 gruodžio 2009 - 13:48
O prisiminiau praktika ir as biggrin.gif ar kas diena reikia eiti i mokykla, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 04, 16:14)
O prisiminiau praktika ir as biggrin.gif ar kas diena reikia eiti i mokykla, ar kaip?  g.gif

Dieniniam kas dieną. Nors šiaip, kokią mokytoją tau paskirs. Nes mokykloje ne visas dienas mokytojai dirba. Aš turėjau praktikančių porą, tai joms būdavo laisva, kai aš nedirbdavau. Paradoksas, pati nebaigus, bet praktikantes turėjau biggrin.gif Dabar pačiai reikia praktiką susitvarkyti, tik man, kaip dirbančiai, viskas kitaip, nei dieniniam. Reikia savo darbą išanalizuoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemgala @ 2009 12 04, 16:54)
Dieniniam kas dieną. Nors šiaip, kokią mokytoją tau paskirs. Nes mokykloje ne visas dienas mokytojai dirba. Aš turėjau praktikančių porą, tai joms būdavo laisva, kai aš nedirbdavau. Paradoksas, pati nebaigus, bet praktikantes turėjau biggrin.gif Dabar pačiai reikia praktiką susitvarkyti, tik man, kaip dirbančiai, viskas kitaip, nei dieniniam. Reikia savo darbą išanalizuoti. doh.gif

Aciu wink.gif na turiu vilties, kad gal nereikes kas diena.. Jei tarki priklausys mazesnes klases, o kokia diena mokytoja tures tik vyresnius, tai gal gausis laisva biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes as studijuoju VPU socialine pedagogika, 5 kurse(neakivaizdziai), sausio menesi laukia valstybinis pedagogikos ir psichologijos egzaminas.
Gabut kas turit egzamino klausimus ir literatūros, bei galėtumet ja pasidalinti. buciau labai dekinga.
Atsakyti
sveikos pedagogės , gal galėtumet pasidalinti baigiamojo psichologijos ir pedagogikos egzamino klausimais, medziaga, būčiau labai dėkinga
Atsakyti