Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

QUOTE(-freya- @ 2007 08 07, 11:23)
Tas žalias solution iš Avon man irgi patiko, ryte oda neblizga išvis, bent jau man. Tik jei kur yra koks įbrėžimas ar pan.tai graužia labai:) šiaip dar labai padėdavo juodas molis. Dabar jau mano oda susitvarkė galima sakyt biggrin.gif

O ka naudojai, kad susitvarke? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Mano oda irgi laaabai greitai susiriebaluoja verysad.gif mane truputi gelbsti zalia arbata - nauduoju ja kaip tonika rytais, palieku isdziuti ir tada jau tepu krema. Oda tikrai ilgiau islieka nesusiriebalavus.
Dar man patinka veido riebalus absorbuojancios serveteles is The Body Shop thumbup.gif
Atsakyti
Jau gavau krema is Avon Solutions, paziuresim, kaip su blizgesiu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taisija @ 2007 08 23, 12:01)
Sveikos! 
Mano oda irgi laaabai greitai susiriebaluoja  verysad.gif  mane truputi gelbsti zalia arbata - nauduoju ja kaip tonika rytais, palieku isdziuti ir tada jau tepu krema. Oda tikrai ilgiau islieka nesusiriebalavus.
Dar man patinka veido riebalus absorbuojancios serveteles is The Body Shop  thumbup.gif

Taisija, o kiek kainuoja TBS serveteles salinancios blizgesi? vis galvoju nusipirkt bet kai nueinu i TBS tai pamirstu isvis kad man ju reikia doh.gif nors is tikruju tai labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 08 23, 16:52)
Taisija, o kiek kainuoja TBS serveteles salinancios blizgesi? vis galvoju nusipirkt bet kai nueinu i TBS tai pamirstu isvis kad man ju reikia  doh.gif  nors is tikruju tai labai reikia  biggrin.gif

As jas pirkau ne Lietuvoje, kainavo 20 Lt, nezinau ar Lietuvoje labai kainos skyriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taisija @ 2007 08 24, 10:17)
As jas pirkau ne Lietuvoje, kainavo 20 Lt, nezinau ar Lietuvoje labai kainos skyriasi  g.gif

aisku, aciu smile.gif reiks paciai pasiziuret smile.gif
Atsakyti
as turiu Essence firmos riebalus asorbuojancias sereveteles, mokejau ~6lt, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau Garnier tuos valomuosius diskelius kur reklamuoja. Siaip nesigailiu, bet tikejaus siek tiek geresnio rezultato unsure.gif Nors spuogelius per nakti nudziovina
Atsakyti
man tai labai faini tie diskeliai,patinka, naudoju vietoj toniko
Atsakyti
Keliu temą į viršų ax.gif
Nuo pat rudens mano oda kažko tai siaubingai išriebėjo. Nu niekad taip nebudavo kad jau po keliu valandu aš kaip taukais ištepta. Tai tuomet ir pudra mano išplaukia, o pasitaisyt makiažio iki pietų nėra kaip verysad.gif Dar kai veidas su spuogais tai švis siaubingai atrodau.
Gal kas atradot kokių kremų matinančių, bet kad būtų ne kosminės kainos, nes ir taip sąžinę graužia kiek aš išleidžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 01 23, 21:42)
Keliu temą į viršų  ax.gif
Nuo pat rudens mano oda kažko tai siaubingai išriebėjo. Nu niekad taip nebudavo kad jau po keliu valandu aš kaip taukais ištepta. Tai tuomet ir pudra mano išplaukia, o pasitaisyt makiažio iki pietų nėra kaip  verysad.gif Dar kai veidas su spuogais tai švis siaubingai atrodau.
Gal kas atradot kokių kremų matinančių, bet kad būtų ne kosminės kainos, nes ir taip sąžinę graužia kiek aš išleidžiu blush2.gif

Primena mano situaciją prieš kurį laiką doh.gif
Pirmiausiai apsižiūrėk, gal naudoji kokias priemones, kurios sausina odą? Ypač jei vargsti su spuogais, tai nemažai tam skirtų priemonių turi alkoholio jose (dažniausiai sudėtyje rašoma denatured alcohol, bet nepainiok su cetearyl alcohol, kuris yra tirštiklis). Tokių priemonių reikia atsisakyti.
Kitas dalykas yra odos drėkinimas, bet čia irgi reikia atsargiai, nes riebi oda jautriai reaguoja į skirtigas drėkinimo formas. Pvz., aš negaliu kasdien teptis drėkinančiu kremu, nes kremas vis tiek turi emolientų, nuo kurių oda riebėja, o riebalo jai kaip tik netrūksta. Tai vat drėkinu su toniku, kol buvo tas normalizavimo laikotarpis, tai porą kartų per savaitę dėdavau drėkinančią kaukę, kurią paskui gerai su toniku nuvalydavau. Tonikas turi būti be alkoholio!
Kremu pasitepu kas keletą dienų, nes jei kasdien tepčiau, vėl imtų labai riebaluotis.
Kiek tepiau visom matinančiom priemonėm, rezultatas buvo tik blogesnis.
Vienžo nevaryk iš proto odos, leisk jai gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 08 23, 18:52)
Taisija, o kiek kainuoja TBS serveteles salinancios blizgesi? vis galvoju nusipirkt bet kai nueinu i TBS tai pamirstu isvis kad man ju reikia  doh.gif  nors is tikruju tai labai reikia  biggrin.gif

Jau as be situ riebalus sugerianciu serveteliu negaliu gyvent biggrin.gif
Mano atrastos ir superines (nude atspalvio)
user posted image
Atsakyti